Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Találkozó lemondása

Címkék: vendégek Ivonn szexmunka

2013.12.11. 17:57

Ma dolgoztam volna, de le kellett mondanom a dolgot - az okot nem jelölném meg, de tényleg előre nem nagyon látható helyzet volt (na, mondjuk egy 30-40%-os esélyt adtam volna neki, beismerem). Az illetővel fél 6-kor találkoztam volna, és 3 körül írtam neki, hogy le kell mondanom. Ehhez képest 5 körül kaptam egy sms-t egy ismeretlen számról, hogy akkor tali itt és itt. Megírtam a számra, hogy bocsi, de nem tudok, a régi számodra küldtem sms-t. A válasz az volt, hogy azt a számot már nem használja, és miattam mondott le több meetinget is. Sms-ben sűrűn elnézést kértem és szóltam, hogy ha hazaértem, küldök e-mailt, amiben elmondom az okot. Ezt meg is tettem persze.

Hozzáteszem, hogy az e-mailjében nem jelezte, hogy új száma van, annyit mondott, hogy új telefonja van, és emiatt kérte el megint a telefonszámom. Azt is megjegyezném, hogy ő többször is eljátszotta, hogy egy nappal korábban vagy aznap mondott le egy találkozót. A kedvencem az volt, amikor egyszer megbeszéltük, hogy 1-kor találkozunk, de fél órával korábban végeztem, úgyhogy megkérdeztem, hogy nem lehetne-e előbb, mindezt kb 45 perccel az eredeti találkozástól számítva, és az sms-re 10 perccel később írt, hogy úgy tűnik,nem tud elszabadulni a munkából, ejtsük a dolgot. Oké, rendben, gyorsan módosítottam a terveimen, erre negyed órával később ír, hogy izé, mégiscsak tudunk találkozni. Nagyon rosszul kezelem a tervmódosításokat, úgyhogy szóltam, hogy akkor ezt most hagyjuk, már réges-rég másik buszon ülök, ennyire nem vagyok rugalmas, bocsi. Nyilván az én hülyeségem is, hogy most ezért miért nem tudtam volna vele találkozni, de egyszerűen annyira felidegesített ezzel a "nem jó - de mégis jó"-dologgal, hogy tudtam, leharapom a fejét, ha találkoznánk (egyébként is rossz volt a hangulatom, mondjuk erről nem tehet, de súlyosbító tényező). Az egész eset igazából említésre sem méltó, ami viszont feltűnt, hogy egy szimpla "bocsi" sem hagyta el a száját, egy kis sajnálkozás. Pár hónap távlatából egyébként már egy kicsit úgy érzem, hogy talán nem is kellett volna, valahol mégis olyan érzésem támadt, hogy úgy tűnik, neki nem probléma az én időmmel szórakozni, amit később bizonyítottak a lemondások. Amik egyébként határon belül maradtak, mind számban, mind abban, hogy mennyivel előtte mondta le, de végig olyan érzésem volt, hogy a lemondás teljesen természetes, semmi bocsi vagy ilyesmi.

(ha magamba akarok nézni, akkor egyébként én sem sajnálkozom ANNYIRA, ha valahova le kell mondanom egy időpontot, de nyilván ritkán teszek ilyesmit. Néhány embernél pedig ki kell fizetnem a díjat, ha 24 órán belül mondtam le.)

Most meg az a helyzet, hogy én ezerrel bocsizok, még ha inkább a körülmények is voltak a hibások, mert nem tudom, ez az udvarias hozzáállás. A hozzászólásából viszont azt érzem, hogy ezt számára baromira nem volt pozitív, akár arra is indok lehetne, hogy ne hívjon többet (viszont valószínűleg mégis megteszi, mert gondolom, nem talál hozzám hasonlót*). Az meg szerintem meg se fordul a fejében, hogy nem csak én csináltam ilyeneket, de ő is (ami nyilván nem ment fel engem, de elnézőbbé teheti őt).

Nem tudom. Kicsit túlbonyolításnak tűnik a dolog, de az az igazság, hogy egyrészről idegesít, hogy legszívesebben a szemére vetettem volna az ő hibáit, másrészről tudom, hogy az nem lett volna helyes, harmadrészt úgy érzem, hogy ez egy újabb indok volt arra, hogy kevésbé kedveljem, negyedrészt meg félek, hogy ebből a szempontból túlságosan önző vagyok, vagyis: én lemondhatom ezerszer, de ha a másik teszi, az sokkal rosszabbul érint. Szóval baromi jó lenne tudni, hogy "hol az igazság", aztán majd egy pár nap múlva elfelejtem a dolgot.

Azért sajnálom, mert hiányom is van, na meg ezért szőrtelenítettem le mindent?:P

*Ez  őszintén szólva magam sem tudom, miért van így, szerintem nem csinálok semmi különöset, mégis rendre kapom az olyan visszajelzéseket, hogy hozzám képest mindenki másban csalódtak. Külföldieknél meg esetleg az is bejátszhat, hogy a legtöbb szolgáltató külföldiek számára ennél drágábban dolgozik.
A hozzászólásokban egyébként megemlítődött ez a dolog, úgyhogy lehet, hogy írok róla bejegyzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr225686363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikeb 2013.12.31. 12:14:56

@Ivonn88: I cannot imagine. Sexwork has been completely legalized in Germany in 2002 - so it is essentially like all other businesses, means you can not treat it different from any other business (lawyer, hairdresser, tax advisor, etc.). I have seen some cases, where prostitution in apartments have been stopped by law, but the reasons were never the sexwork itself. The reasons were always "disturbing factors", like drunken and noisy clients, drug consumption, violence in connection with the prostition, aggressive marketing for the sexual services, etc. I have also seen guidelines, that define "commercial prostitution" as businesses, where 3 or more girls work simultaneously.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 12:33:10

@Hátrányos helyzetű kaviár: "Gondolom, az árlistád nincs kőbe vésve"
De igen :) nekem nagyon fontos a korrektség, azaz az egyértelmű kommunikáció. Abba meg nem fér bele, hogy azt írjam hogy from 100 euro, aztán a gyakorlatban meg 130 legyen mindenfélére hivatkozva. Esetleg nagyon-nagyon speciális esetekben.

De úgy általában, a kliens minden félét szokott akarni és csak a legritkább esetben tudja elmondani előre azokat a dolgokat amelyek nekem számítanak. Pl azt nem tudná elmondani, hogy nem akar GFE-t, hogy elkérhessem a nem-gfe extrámat :D

sexaddict 2013.12.31. 12:50:10

@Ivonn88: I agree. The feeling that one can share the experience of pleasure is one of the most important factors, and the lack of this is the most disillusioning.

@Hátrányos helyzetű kaviár:
I guess it is a bit off topic. But can you, please, share one actually truly positive experience of yours about sex-work? One involving both client and girl.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 16:14:02

@noname.blogger: Khm, szerintem ebben nincs semmi inkorrekt, oda van írva (ha már kiírod az áraid), hogy "-tól. " Vagy, ha már azt mondod, hogy 100 euro az órád -pl.-, akkor, ha valami extra-szolgáltatást kér, azt is bevállalod annyiért? Ugye nem? Akkor meg? Ezt most tényleg nem értem, mivel olyan felhangot éreztem, mintha én szerinted becsapnám a vendéget ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 16:19:00

@sexaddict: Truly postive is when the work is going on in it's normal way. That's nothing interesting about it. Sometimes happens not so funny things also, worthing maybe to be mentioned.
Or what are you interested in, some kind of Pretty Woman - kind fairy-tale?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.31. 16:25:18

@Hátrányos helyzetű kaviár: ha jól emlékszem, ugyanerre a kérdésre én már válaszoltam, de szerintem NNB is.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 16:28:21

@mikeb: Yes, of course. A girl can work in her apartment, if all the neighbours gives their agreement, or if the house-handler company agrees with it.
Yes, prostituton is legal, but this doesn't mean, that a girl can work in any apartment she wants, (even if the apartment s her own property). Not legal, at least ...

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 16:32:33

@Ivonn88: Az alapszervizetekről volt szó akkor, ha jól emlékszem. Vagy minden benne van az alapban? (Mert erről nem esett szó, feltételeztem, hogy nem, hiszen ez még nagyon kezdőknél sincs így).

sexaddict 2013.12.31. 17:04:25

@Hátrányos helyzetű kaviár:
I do not believe in fairy-tales. But i guessed that with your experience, you have maybe seen a couple of times, when the client was whistling out of joy leaving the place, and the girl told that she had a really grate fuck :) Or is that a fairy-tale in your view?
I believe that positive things are interesting. Work, as well as being worked with can be a pleasure sometimes. Don't you think so?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.31. 17:29:40

@Hátrányos helyzetű kaviár: emlékszem, hogy kb ugyanezt kérdezted meg, vagyis egészen pontosan azt, hogy pl. a fistinget is alapáron vállalom-e? És erre válaszoltam - ott is, meg egyébként itt is fentebb -, hogy valamit vagy csinálok, vagy nem (ld tízszeres ár:D), és NNB is hasonlóképpen dolgozik.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2013.12.31. 17:32:11

@Ivonn88: szóval ily módon igen, minden benne van az alapban, leginkább azért, mert ahogy írtam, valamit vagy csinálok, vagy nem. A fistinget vagy az análszexet pl. egyszerűen nem vállalom és kész, a csókot vagy az óvszer nélküli franciát meg nincs az az isten, hogy extrába tegyem. Azért, mert számomra ez a rendes szex része, ergo hiányozna, ha nem lenne. Cserébe az "alap" (vagyis ebben az esetben az egyetlen) áram magasabb.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 17:35:42

@Hátrányos helyzetű kaviár:
I answer in english, I want also the others to understand.

No, I don't have any extra, everything what I do, I do as a basic thing.
As my website is available for you and you even checked it minimume once (as you remember, you were terrified from the +20 euro for extra half hours), I did not think this is a surprise for you.

A lot of girls do this, not only newbies. Mainly girls who like to provide a gfe-experience as normal.

No, I did not think you cheate the clients.

But. If I write to my website "from 100 euro" and I do not write exactly what counts as an extra, this is just, how to say, messing up things. Not literally incorrect, but clients won't like it, I also wouldn't like, if somebody would do with me. And I prefer things to be straight and clear.

Also, the main reason you say this is to make GFE an extra, without communicating that it is extra. But imagine, there is somebody, who says he wants to meet for three hours, and he want only normal things like kissing and oral sex to each other, and before he would like a nice, relaxed chatting and sharing a bottle of wine - this means of course GFE. I write on my website that kissing and BJ is not extra, and I write that 3 hours are for example 200 euro, and to the guy I say it will be 250, then the normal reaction is to ask me why I charge extra 50 euro.

There are two answers for this: I say it is for the GFE, and like this I make it a known extra, what makes him disenchanted, or I say "just because" what makes him to feel I am incorrect.

So I see no possibility to make GFE to be a hidden extra.

Of course I also don't want it.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 18:31:24

@noname.blogger: I see.. I saw your prices, but I thought those are just for the basic service. I'll tell you why.
In the advertisements aren't prices, and it's not really common here to write down the exact prices. Therefore is the tel.-nummer or/and the e-mail address. If the client is interested, he calls or writes a e-mail, and so start the things. May, when you'll be here, you shouldn't have show your prices on your website. Anyway, you will have and need a german tel.number for advertisement. And as I know at ladies.de -for example-, they don't publish the prices, even a girl wants this.
You know, here in the house those girls, who are making also gfe, are charging the hour with a 20 euro more, if the client wants. When he doesn't need this service, then they are charging that price for the hour like those girls, who doesn't make gfe. So, then for a client who doesn't want gfe, you charge less?

mikeb 2013.12.31. 18:32:41

@noname.blogger: I agree with what you say. I would not book a girl that writes prices "from xxx Euro", because it would tell me two things:
1. She is trying to cheat me, just like the strip-tease bars with free entrance and then I pay 50 Euros for the beer
2. The price is negotiable. I hate to negotiate in such a situation, because I know, the more successful I am with negotiation the more the price will go down and the less interested the girl will be to provide good service.

On the GFE for extra - I could only imagine it, if somebody contacts kaviar to recommend a girl and she picks one with "GFE-feature", but the way I understood it is, that this girl will always provide GFE, just like you or Ivonn, but since it is an extra value, this girl will be more expensive than another girl without GFE.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 18:33:44

@Ivonn88: Hm, és ha teszem azt, kér egy olyan extrát, hogy az együttlét alatt megkötözhesse a melleidet, vagy lazán kikötözzön, esetleg te őt (azaz nem a teljes bdsm-repertoárt), azt sem számítod fel extraként?
A fisting különben egy példa volt, a különböző extrákra.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 18:40:28

@mikeb: Khm, sorry but:
1. The strip-tease bars are not cheating you, they sell the beer for 50 euro. Okay, we know, that's not true, it's around 10 euro a beer, sekt is around 50.
2. If you don't want any extra service, for example NF total, fingering, anal-sex or such things, than you don't have to "negotiate". If you are okay with the normal service, and willing to pay 170 euro for an hour for it, then everything is okay, and everybody happy.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 18:48:44

@sexaddict: Hm, I don't know what's happening in the room between the girl and client. And sincerly, I don't want to know. But many girls have clientele, so I suppose, good and even great things are happening also in the room. Of course, I heard from girls many times, that how good, is coming X.Y., who is really a niece guy. But people are talking more likely about unpleasent things, maybe because in a trying to get rid of them.

mikeb 2013.12.31. 18:48:47

@Hátrányos helyzetű kaviár: I hope NNB does not follow your suggestion - I would hate it. For me her web-site is just perfect - If I would look at 50 web-sites and would have to choose a girl, I would pick her, because I think she gives completely honest and open information. I hate web-sites that don't publish prices - I think the girl will cheat me. Which you confirm, because I will get exactly the same service, but if I asked for "GFE" before, she will charge extra.

I don't like these "extras" generally (with very few exceptions maybe). I think Ivonn and NNB are just doing what they are best at. I could compare it to a restaurant service: If you go to McDonalds, you can chose what kind of sauce you want on your hamburgers, extra cheese, extra onion, whatever. They will pour it over and they won't care. And every restaurant on the planet has the same menue, regardless of the talent or the quality of the cook. If on the other hand you go to a gourmet-restaurant, the cook will be professional enough to prepare only meals he knows how to make and he won't ask you, whether you want ketchup or mayonnaise or onions on your Chateaubriand, because he knows what he is doing - which means he is a professional.

prandelli 2013.12.31. 18:57:35

@Hátrányos helyzetű kaviár: Ha már szóba került Moldova, az egyik szatírájában szerepel Virágh, az anyagias center, aki minden labdaérintésért külön tarifát számított fel:

"Virághon nem látszott semmiféle meghatódás, elővett egy nyomtatott üzleti kártyát, és átnyújtotta:
„Kedves sporttársak! Jövendő egyesületem, melynek színeiért élni-halni akarok! Van szerencsém közölni Önökkel szolgáltatásaim árát, azzal a megjegyzéssel, hogy irányáraknak tekintendők, a különféle helyi körülmények: rossz időjárás, lejtős pálya, kampós fűszálak 15-20 százalékot emelhetnek rajta.
Cipőbefűzés: 25 forint 40 fillér.
Rövid vágta: 42 forint 30 fillér, ugyanez labdával 57 forint 90 fillér.
Csel: 18 forint, ha cselsorozatban kerül alkalmazásra, 30 százalékos engedmény.
Forintos labda: 1 forint 50 fillér.
Gól: közvetlen közelről 100 forint, távolabbi lövéseknél méterpénz.”
És így tovább még vagy kétszáz tételt sorolt fel. Mondanom sem kell, milyen elkeseredéssel olvastam végig, aztán lecsaptam az asztalra az üzleti kártyát:
– És hol a szív? Hol a lelkesedés?
Virágh a fejéhez kapott:
– Hát nem elfelejtettem? – és sietve beírta: „Szív 150 forint, lelkesedés 200 forint.”

Az árak azóta kissé emelkedtek, viszont az utolsó sor egy az egyben megfelel a GFE külön megjelentetésének az árlistán:)

prandelli 2013.12.31. 18:59:03

@sexaddict: "Agreeing with @paintedtie about kissing and CIM"
Hm, I smell a bit of controversy here. If you all agree that CIM is a core feature that should be "certainly included" in GFE, how come NNB is so widely praised as the best GFE choice in town? She has never offered that option, as far as I know.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 19:14:21

@Hátrányos helyzetű kaviár: You maybe have seen my prices but it looks like nothing else.
There is a reason why I write the information there, and this reason is to make people understand things, so they don't need to guess by things what girls in general do. There is the info, you can read it before you make statements about me. Much quicker and makes things easy.

On my site, here: monica-en.iwstudio.hu/?site=monica-en&page=services the fifth line under the price sheet is this:

"The total charge is for time spent and does not depend on what we do, so there are no "extras", but also no "discounts" if we do not have sex all the time."

I think it can not be more clear.

I want to keep it like this, in Hungary, in Germany, even in Honolulu. Because when I have a contact with somebody, I do not want to talk about money, don't want to negotiate. I also don't want him to make a list about what he wants - maybe he will be in the mood to do for example fingering, maybe not, for me the same. I don't want him to make a whole scenario what he have to keep. Ialso don't want a situation like he has an idea about fingering when we already the middle of things, he ask me if I like it and I say yes, 20 euro... crazy. Ugly. I don't want any business-like atmosphere. This is the main reason why I made my website.
I will not advertise on a site what doesn't let me write down my prices or tell clearly that anybody can find them on my website, if they click to the link below. As I told, clear communication is IMPORTANT to me. I meant it.

"So, then for a client who doesn't want gfe, you charge less? "

No, I charge much more (what is against my rule, but there can be exception - just I think nobody will pay for it), or I just don't meet with him. But it is better just not to ask, as I wrote down very clearly my preferences on my site. Like this: "A personal atmosphere is important to me"

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:15:32

@mikeb: Yes, but you know very well, that ladies.de and other advertisement sites don't publish the prices of the girls. And NNB will need to publish on these kind of sites, so she won't have much choice, and it's important for her, think to get familar with the idea of having negatiotions with the would-be clients.
I understand you, that for you is easier, there is a relative low price on the girls' website, and you don't have to talk with her about money. Maybe it is inconvenient for you talking about money with girls, but after all this is a business.
And understand, when you say "oh, the girl s ceating me, because with 20 euro for gfe", but n fact she doesn't, she just gives you, what you want. Look from the other side! There a lot of guests, who doesn't want and need gfe. They just want sex, some spanish and a good bj. So, if a girl is making a 170 euro price for everybody, just because those who want gfe not to feel cheated, then those who doesn't want this servce, can say the same as you say now.
So...? Solve for me the problem, please.

paintedtie 2013.12.31. 19:17:31

@prandelli: No conspiracy. I seldom enjoy CIM in any case. On my part I was just suggesting some of those things that are generally considered a part of GFE. But I want to emphasize that for me it is not a list of services but truly an experience. As a couple of comments have mentioned, it detracts front the experience if we start out with negotiating and arriving at a specific price. That's a business experience: not GFE.

paintedtie 2013.12.31. 19:20:02

@Hátrányos helyzetű kaviár: Obviously it is a business. But for me the girl I will visit again and again is the one who makes me feel it is mostly two people connecting, and minimizes the "business" aspect.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:20:29

@noname.blogger: Értelek édesanya, de te meg azt értsd meg, hogy a fizetős hirdetési oldalak nem közlik a lányok árait, így nem ártana, ha hozzászoktatnád magad ahhoz a gondolathoz, hogy erről majd telefonon kell egyeztetned a klienssel.
Jézusom, képes vagy teljes BDSM szervizt adni ezen a nyomott áron?

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:24:22

@paintedtie: Oh yes, if you'll go back to her more times, become a member of her clientele, this business feeling won't be so strong, but it will exist anyway.

sexaddict 2013.12.31. 19:38:22

@prandelli:
I guess i wasn't precise enough. :) My bad. Its a core feature for me. And not everybody.
Maybe also one reason (of quite many) why i never found a professional girl that would provide the service i would like to buy.
I'm an edge case, and by no means a good example for the average desires.

paintedtie 2013.12.31. 19:39:27

@Hátrányos helyzetű kaviár: As I wrote, "Obviously it is a business"; the issue to me is how much the experience of visiting the girl feels like a business, or not. I wrote yesterday that for me seeing a sexworker is by definition an escape from reality. I want the illusion that it is not a business. Self delusion? Certainly. But let me enjoy the illusion without making business the central part of the experience.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 19:40:50

@Hátrányos helyzetű kaviár:

"NNB will need to publish on these kind of sites, so she won't have much choice, and it's important for her, think to get familar with the idea of having negatiotions with the would-be clients."

Nope, I don't need to do anything. There are ways to avoid it, and I will do so, and I will be succesful in my way.

This is not a necessary thing, not a nature-law or something, just some website's strategy. Even not the strategy of all of them - now I have an ad on international sites and I never needed to hide my prices. I'm sure I will find local sites there, with acceptable rules.

If I don't - what I don't think - I can just send a link to my private site where anybody can find the necessary informations.

You come again with your strange idea, that after a while I HAVE TO adapt and be like everybody else, I HAVE TO behave like everybody else, and this "everybody else" is cynical and money orientated and cares nothing else. And also all the clients need to do it in your way.

But they don't. I don't. It is easy - just not to do it, do things like you want, find the way and do it well. My ideas are popular among clients so it is quite easy: just need to find the way to connect the service with the needs.

Anyway, Mike don't need to negotiate at all, as he can meet Ivonn and me.

To the hungarian comment: I am sorry but I am not your "édesanya".

Don't start again the argue about my prices. If I do BDSM, it is not more problematic for me then normal things, or even more fun, and I don't see any reason to make it more expensive.
I also have the maximum amount of money from this relationship (I do it only with one person), if I increase the prices, we will meet less and that's all.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:51:35

@noname.blogger: Engedd meg, hogy felhívjam a figyelmed valamire, ami veszélyessé válhat számodra. Ha te valóban a normál szerviz áráért vállalsz majd egy teljes BDSM órát Berlinben is, az két okból sem frankó.
Egyrészt, magaddal tolsz ki vastagon, de ez a te gondod.
Másrészt, vendégeket fogsz elszipkázni a BDSM-stúdióktól ilyen nyomott árakkal. Ez meg az ő gondjuk, gondolhatnád, de tévedsz. Persze, gond lesz nekik, ezért lesz majd gond számodra is. Nincs honnan tudnod, de a stúdiók és házak rendszeresen e-maileznek a törzsvendégkörrel, hogy ki jött, ki ment, ki, mikor van szabadságon, ilyesmik. Hamar híre fog menni, hogy van valaki, aki átkozottul alámegy az áraknak, amelyek még Berlinben is közel vannak a 200-250-hez ebben a műfajban.
Nem kerül majd sok időbe beazonosítaniuk téged a polgári neveddel, lakcímeddel, az aranyhörcsögöd nevével együtt. Nem, nem az ukrán maffiát, dehogy! A rendőrséget. És már cuccolhatsz is vissza Magyarországra.

paintedtie 2013.12.31. 19:53:12

@noname.blogger: Your individualism, your free spirit, your positive attitude, all combined make you amazingly attractive.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 19:53:36

@Hátrányos helyzetű kaviár: Eddig egyetlenegy emberrel csinálom, nem lesz belőle rendszer. Perpill nem is hirdetem, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy valaha fogom.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:53:39

@noname.blogger: Ha a fizetős oldalakon is hirdetni fogsz, akkor kénytelen leszel. Heti minimum 150 eurót kell költened hirdetésre. Azt csak e-mailcímekkel nem hozod vissza. Persze, ha te mínuszra dolgozol ...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 19:56:55

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Erről már beszéltünk, ne fárassz. Keresd vissza, egyszer már válaszoltam.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 19:59:53

@noname.blogger: Hm, mintha mást mondtál volna ... anyway, erre átkozottul figyelj, mert kitörik a nyakad. Ha hirdetsz majd ebben a műfajban úgy kb. 50-60 euróval menj a stúdiók árai alá. Ez nem gáz, mert ugye neked nincs egy mindennel felszerelt stúdiód berendezve, csak egy normál szobád és eszközeid.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 20:02:24

@noname.blogger: Igen, de azóta érdeklődtél a fizetős oldalak iránt is. Ott meg az e-mailcímed feldughatod magadnak. Kirakhatod csak azt, persze, de egyrészt körberöhögnek, ami nem baj, másrészt viszont nem keresed vele vissza a hirdetésed árát sem, ami azért mert lehet probléma. Érted?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:03:35

@Hátrányos helyzetű kaviár: Max annyit mondhattam hogy induláskor megpróbálom a fizetős oldalakat is. De attól még nem fogok nagyüzemet csinálni, ez max befektetés lehet a későbbi, e-mailes sikerek érdekében.

BDSM: majd ha odajutok, kitalálom. Ha idegenekkel fogom csinálni, egyértelmű szolgáltatásként akkor lehet, hogy extra lesz.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 20:06:51

@noname.blogger: Jézusom!
Somebody can learn just in the hard way.
Hát ez van.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:08:44

@Hátrányos helyzetű kaviár: Vagy te tudod rosszul.
Magyarországon is máshogy csinálja a többség - én meg nem.
Lefogadom, hogy nem találkoztál még olyannal, aki akár megpróbálta az én módszeremmel, én profilommal.

sexaddict 2013.12.31. 20:09:01

@Hátrányos helyzetű kaviár:
Enough is enough. Be so kind and crawl back to whatever dark and filthy place you emerged from.
What is that you want? Why do you keep on vomiting shit on the screen?
What in god's unholy name happened to you? I don't get it. I tried with all the patience i could muster, to understand you, to come to terms with you. But it can't be done. Whatever you see, whatever you read, when it goes through you, at the end what comes out is slimy liquid depression, with sarcasm and bad will pieces floating here and there.

Disgusting.

I feel enormous respect to all here who can take this abuse, but at this point i am done with you. You are the exact opposite of everything i value and cherish.

For the rest of you. I am sorry. I didn't mean to flip out this way. Forgive me. I guess, as i wrote it earlier, i am instinct driven.
And that instinct screams in me to stop this madness.

sexaddict 2013.12.31. 20:12:12

@paintedtie: i guess i will have to agree. And she has a couple of other positive traits too, which are less obvious here :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:15:43

@sexaddict: I emphatize. It is again and again the same thing, depression and cynism mixed with some not too precise data and reasoning. I live in an other world and my one is real, as it is working. I won't believe to somebody that I live in illusions and in any way, I have to stop to do things in the way I do for a while, who can not reason very, very exactly and do not have huge amount data of people tried the things in my way and only failed.

@Hátrányos helyzetű kaviár: Please don't feel encouraged to continue.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 20:17:16

@noname.blogger: Na, megérkezett a keresztes lovagod. Persze, te egyedi vagy. Mint minden ember. De a szolgáltatásod nem az. Sok lány nyújt, csak gfe szolgáltatást. És igen, olyanok is vannak nem kevesen, akik valóban jól csinálják. Csak nem értékelik le magukat. A te proldhoz hasonlót linkelhetek neked több tucatot a kaufmichről. Ami egyed benned azok az áraid, az alacsony áraid.
Ez van. Ha utálsz, akkor is ez az igazság.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 20:18:47

@sexaddict: Take your pills, man. You need them. Really.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:24:01

@Hátrányos helyzetű kaviár: A szolgáltatásom is egyedi, és nem attól egyedi, hogy rajta van a "gfe" címke.
Nem utállak, de aligha te vagy az igazság egyedüli letétményese.

Most léccilécci hagyd abba.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 20:30:50

@noname.blogger: Állítottam? Nem. Viszont az egész bagázsból itt, én ismerem az itteni viszonyokat. És te ide készülsz. Bár lehet nem kellene, már ezzel a munkával.
A szolgáltatásod meg átlagos, ha valóban igaz az, hogy az oldaladon minden infó ott van a szervizedről.
Ja, hogy az egyéniségedre gondoltál? Olyanja is van mindenkinek. És ebben az a legszebb, hogy mindenkinek más. Nincs "legmásabb", "legfaszább" ebben a kategóriában.
Vagy a korrektségedre? Az a lány, aki nem korrekt, hamar kihull. Ezt nyugodtan elhiheted.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:38:53

@Hátrányos helyzetű kaviár: Annyira ismered az ottani viszonyokat, amennyire Magyarországon valaki, aki kupiban szervező: ismer egy módszert, ami beválik, és amit a többség csinál, meg néha nézegeti a netet. Ezrével vannak ilyenek csak Magyarországon, és egyik sem ajánlaná nekem azt, amit évek óta sikeresen csinálok. Mert a többség máshogy csinálja. Na bumm.

Egyedi vagyok mint személy, ami értelemszerűen a szolgáltatásomat is egyedivé teszi. Nem azt állítom, hogy egyedibb vagyok, mint mások. Biztos a többi csak-gfe csaj is egyedi. És?

Az a lány aki úgy áll hozzá ahogy te leírod a kívánatos mentalitást, sokak szemében nem korrekt. Lásd még egyes, itt kommentelő (pl német) kliensek, meg sokan mások akik nem kommentelnek itt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2013.12.31. 20:44:56

@Hátrányos helyzetű kaviár: Légyszíves ne fussuk le ezt még egyszer. Lefutottuk már több ezerszer, jóideje már csak magadat ismétled ebben a témában. Amit csinálsz az kezd erősen elcsúszni a trollkodás felé.

Hátrányos helyzetű kaviár 2013.12.31. 22:53:24

@noname.blogger: Édesjóistenem, csak azért, mert nem számoltam be minden egyes percéről az életemnek, különösen, ami Németországot illeti, tényleg azt hiszed, hogy csak a kupis rendszert ismerem?
Ha így van, sokkal szűklátókörűbb vagy, mint amennyire engem gondolsz annak.
Igaz, a posztot a házról írtam, de ha tudom, hogy ennyire szeretsz skatulyázni, inkább nem teszem.
Én a lányok szemszögéből írtam le a dolgokat, ezekből egy vendég semmit sem vesz észre, semmit sem érzékel. Ő megkapja maximálisan azt, amiért fizetett. Tudod, egy lány akkor is a pokolba kívánhatja a vendégét, ha teljes mértékben korrekt vele. Örülj, hogy te nem vagy ilyen. Mike különben is szeret baromira túlozni, ez már kiderült. És persze, hogy elégedett veled. 80 euróért otthon egy fél órát sem lehetne együtt egy lánnyal, a többi csak maszlag, amivel kenegeti az egódat. Jó reggelt, királylány!
Lehet, trollkodás, de én kiszálltam a mátrixból.

prandelli 2013.12.31. 22:55:49

@paintedtie: I didn't say a word about conspiracy. I thought there was a small contradiction in a particular issue; and this sentence: "I can only speak from my perspective" suggested that you specify your own criteria of GFE thereafter.
BTW apart from this misunderstanding, I agree with your main points in this thread.

prandelli 2013.12.31. 22:57:14

@sexaddict: Well, if you specify your case, perhaps I can check my files:)

mldrv 2014.01.01. 04:50:49

@Hátrányos helyzetű kaviár: how about you post in English when mentioning mikeb or anyone here who doesn't speak Hungarian? also, he'd have a chance confirming or refuting your possibly unfounded assumptions about him...

mldrv 2014.01.01. 04:51:46

@Hátrányos helyzetű kaviár: not that I know him at all, I'm just surprised about this comment of yours...

though, I guess I am patient yes... as NNB said earlier :)

mldrv 2014.01.01. 04:53:23

@sexaddict: what kind of service would it be? :)

mldrv 2014.01.01. 07:26:58

@mikeb: +1 about the idea of finding your own niche!

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 08:39:19

@mldrv: Hi again :) Yes, looks like I am less patient.. not because this conversation, but also the others, in the past.

(and sorry for my poor English, I know you are sensitive for this:) )

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 08:45:43

@Hátrányos helyzetű kaviár: I won't base on experiences of you what you have never mentioned before and now the only thing I can know about it is that it is much bigger than mine.

In general I have a suspect for a long time that you also has a lot more experience in this thing what I do (or in something, what looks similar to what I do when you see it from far). I can not imagine anything other what can makes somebody to fight like this, with this fury, intension and irrationality.
Your bad experiences and emotions about it don't make the world to be similar to your bad dreams. A part of the world is like yours, an an other, bigger part is different.

About the others you mentioned:

I don't know all the girls but I don't think they all wish all the clients to hell even if they are correct with him. For example the girls I know are not like this. Not only Ivonn.

About Mike: He is definitely not the type who tend to aggravate - he is just totally the opposite, I never have seen him to do this, even not when it was very much his interest. Not his nature.
Also no, I don't think he meets with specially me only because I am cheap, and the others he says are all bullshit.
There are about thousands of testimonies about this, what of course you don't know, as you don't know nothing about him.

This is ridiculous, judge somebody like this and say I am who live in dreams -judge about somebody who I know for years, spent together monthes, but of course you know it better. You are definitely strange. And this make also your other statements not serious - if you make such huge mistake by judging a person, when nobody asked you to judge, how about other, also very confident statements of you?

I think this conversation goes totally irrational and nonsense. Maybe other admins, Ivonn and Suisseproject will decide differently, but by now you are out of here, banned.

mikeb 2014.01.01. 10:51:09

@mldrv: " +1 about the idea of finding your own niche!"

Sorry, I don't understand the comment :)

sexaddict 2014.01.01. 11:26:29

@mikeb: I think @mldrv meant to say either that:

+1 on the idea of "NNB finding her own niche on the market"
...or...
+1 on the idea of "finding one's own niche in business" in general

referring on your comment on 2013.12.30. 12:27:20

váj mí 2014.01.01. 15:27:27

Én meg azt gondolom, hogy befejeztem veletek. Ilyen sunyi, senkiházi bloggazdával, mint NNB, nem kívánok a továbbiakban szót váltani.
Kitilthat egy nicknéven. Ez rendben. Az nincs rendben, hogy a kitiltás után válaszol a kommentemre, amire ugye, már nem reagálhatok. Korrektség. Mi?! :P
HHK voltam. Ég veletek!

váj mí 2014.01.01. 15:57:43

@paintedtie: You've have right. But you have to pay for this, also. A professional girl never would say her prices at first, she will ask you first about your preferencies. Then she will give you a price.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 16:07:43

@váj mí: Van ilyen, mondhatni én se szeretlek, kiprovokáltad életem első blokkolását.
Perpill az van hogy a többiek még simán levehetik a tiltást, lehet hogy nem értenek egyet velem, úgyhogy nyugodtan utálj csak engem egyedül.

Nekem egyszerűen összes hócipőm tele azzal hogy ugynazt írod, de azt újra és újra, érvekre meg nem reagálsz, miközben akár saját magadnak is ellentmondasz, plusz a saját magad által tapasztalt tényeknek és nem zavar. Meg azzal, hogy emiatt én és itt mindenki ugyanazokat a köröket futjuk már X ideje. Nem akarok ezeken rugózni. Ezerszer kértelek hogy fejezd be. Meg persze a személyeskedés sem jön be.

Válaszolj nyugodtan, részemről befejeztem a beszélgetést, van saját blokker progim úgyhogy látni sem fogom amit írsz.

További szépeket.

váj mí 2014.01.01. 16:17:24

@noname.blogger: Oh, okos. Ha leírom, feketén-fehéren, áperté, hogy mire számíthatsz itt, és nem simogatom az egódat, akkor trollkodok, a te meghatározásod szerint.
Azért írtam le, basszus, annyiszor, mert látható volt, hogy nem fogtad fel, egyik füleden ki, a másikon meg be sem ment ...
A kitiltás, illetve a kitiltás utáni válaszolás a kommentemre, akkor is a kicsinyesség csimborasszója. És valóban reméle, hogy Ivonnt nem vonzod be, ebbe a te "mindent-én-tudok-jobban" univerzumodba...
Tudod, utánanéztem, milyen hirdetési oldalak pörögnek igazán Berlinben, és hogyan lehet kevesebb pénzből is kihozni a prémium hirdetést. Emlékszel még ugye, hogy ez fasza infó lett volna számodra? Lett volna ... De mivel te mindent annyira jobban tudsz, hát biztos, ezt is ...
Sok sikert!

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.01. 16:28:35

@váj mí: egy kérdés: nem teljesen mindegy, hogy szerinted NNB hogy érzékeli a valóságot? Szerintem is borzalmasan idegesítő az ugyanazon a témán való pörgés, hogy ezerszer kell leírni ugyanazt, és ezredszerre is meglepődsz a módszereinken, minősítesz, érvekre nem reagálsz. Nem szeretném folytatni, kérlek, te se tedd. Nem szeretném kitiltani a másik nevet is.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 16:36:50

@váj mí:
Egótémában sehol nem vagy másokhoz képest, akik pl címlapra jönnek.

Esélyesen megoldom a hirdetést önállóan.

Az amit mondasz arról, hogy mire számíthatok, gondolom hasonlóan reális, mint amit mondtál pl Mike motivációiról, vagy amit mondtál, hogy " Ha profiként akarsz majd dolgozni, a klienseid minimum 90%-a ilyen lesz." Mármint személytelen és mechanikus. Miközben "profin" sem dolgoznám, dolgozhatnám a mostani 10xesét így ha mindenki más ilyen lenne, akkor sem jöhetne ki ez a szám. Plusz te magad mondtad később hogy hányan de hányan akarnak GFE-t, azaz nem 10%- Szóval nem áll meg, nagyon nem. És kilóra vannak ilyen ellentmondások. Így értelmetlen beszélgetni, sosem tudhatom hogy mi az ami csak a te világképed kivetülése és mi a valóság.

váj mí 2014.01.01. 16:42:48

@Ivonn88: NNB kurvára nem érzékeli az itteni valóságot, te már némileg többet tudsz róla.
Nézd, az ő módszere, ha tartósan itt akar élni, nem fognak működni. Gondolj csak arra az agymenésre, hogy csak e-mail-címet ad meg a fizetős oldalakra, telszámot nem. Fizetős oldalakról beszélünk, te igazán tudhatnád, hogyan működik... Kifizetsz kb heti 200 eurót prémium, kiemelt hirdetésért. Szerinted, ha csak egy e-mail címet adsz meg kontaktként, visszahozza neked a zsét? És ez a legalja minimum, hogy legalább visszahozza. De NNB ezt is jobban tudja .. Hát persze ..
Tudod: "Ismétlés, a tudás anyja". A pótvizsga meg: "A tudás kurva anyja!". Tényleg el akartok jutni ehhez a szinthez?
Csak kérdem ...

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.01. 16:44:27

Sajnálom a kitiltást, de ez már sok.

paintedtie 2014.01.01. 17:14:08

@váj mí:
"You've have right. But you have to pay for this, also. A professional girl never would say her prices at first, she will ask you first about your preferencies. Then she will give you a price."

I think it is too much to make such a general statement.

For me, I would only see a girl that had clearly stated rates in an ad or website. I want to know the rate without asking her. Then I will leave that on a table or the bathroom counter or something, for her to pick up. Before, during, or after, I don't want to discuss money.

Others may have different preferences or experiences. Mine is not the only way; the best way for all.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 17:18:50

Kaviár visszajött egy harmadik néven és kommentelt. A kommentet töröltem, mert olyan információk vannak benne rólunk, amelyek nem publikusak. A maradékot idemásolom:

" aberwarum??? 2014.01.01. 17:14:56

Nehéz szembenézni a valósággal, ugye? :P
Írtam, egy utolsónak szánt kommentet, amiben kaptatok volna konkrét infókat is weboldalakról, árakról, lehetőségekről. Hogy, melyik tartományban, mire kell leginkább figyelni. Hol szabad, és hol rendőrség visz el, ha benne van a szervizedben a gumi nélküli francia.
Ó, igen, ti nagytudású hölgyek, vannak olyan tartományok, ahol a gumi nélküli francia tilos..."

paintedtie 2014.01.01. 17:26:31

@noname.blogger:
NNB, I applaud your decision to block Hátrányos helyzetű kaviár. I am very new in my participation on this blog, but in the brief conversations I had with her, I was very surprised that she seemed to always avoid the main point of something I said. She would chose a small point of my statement, and use that as a means to make her own statement. No sense of discussion. Just her looking for opportunities to argue her own agenda.
A blog such as this is a "community". This community is a nicer place without her.
Thank you for doing a good thing.

HUHH! 2014.01.01. 17:32:59

@noname.blogger: Édesem, én már az index internetto korában is tag voltam (amikor neked még Törpilla volt a követendő példa). Pedig alig haladtam meg a 30-at életkorilag. Így a felhasználói neveim száma, eléggé számos ...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 17:39:01

@paintedtie: I write blog for 5 years now and I have never deleted a single comment or blocked any user. My reaction was not for the last comment, it was just the last drop, but for the conversation what you mentioned- and the part you have seen was only a tiny part of it. It is a strange feeling to block somebody who comments in a mainly normaly style and behave friendly in general, but I was at the end of my nerves. Also felt like you about the conversation.

HUHH! 2014.01.01. 17:40:13

@paintedtie: Khm, but let's say the all sklavin preferences, if you need them, are 300 euro for an hour, I mean the all, with bondagge, wax, anal-plays, spanking (how much, how long ...?). clamps on her pussy, nipples, verbalerotik ... and so on ... You know, can differ ...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 17:42:47

@aberwarum???:
Persze, és végtelen mennyiséget tudsz regelni is, ha ráérsz.

Sosem rajongtam Törpilláért, én a Tini Nindzsa Teknőcökre buktam :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 17:44:11

@paintedtie: This is a stupid game.. maybe easier, if you don't continue the conversation with her :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.01. 17:49:11

@aberwarum???: we can play this like we were 8 years old or so. But that would take so much effort. I don't mind if you have a blog about writing this. I don't mind if you have this conversation with paintedtie via e-mail or anything. But I do not want to continue talking about the same topic all over and over, I'm out, please respect my decision.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 19:07:31

@mikeb: But I think she was a positive attitude towards Ivonn and me, just together with a strong hm, different wiew and emotional attachment to it. And yes, she wanted us to be succesful and strong.

prandelli 2014.01.01. 19:47:05

@noname.blogger: In this comment I assume the role of the devil's advocate in this HHK banning affair. It's rather technical reasoning, not directly connected to the subject of the topic. I don't think it could be interesting to anyone else, so I write it in Hungarian. However, I may sum it up in English later, if it leads to further discussion.

(Az alábbi szöveget néhány órával ezelőtt írtam, még az utolsó kínos vagdalkozás előtt, csak akkor elsodródtam, és nem küldtem el. Közben elfajult az ügy, ezt már nem nagyon lehet visszahozni, a kitiltás ezek után nyilván marad, és most már nem is ok nélkül. De amit írtam, annak a lényege szerintem érvényes így is)

Szóval egy kis ördögügyvédje, legfeljebb én is ki leszek tiltva megint:)
A csörtéitek során (amennyit olvastam belőle, mert a kommenteket nem követtem minden posztnál maradéktalanul) 90 százalékban neked adtam igazat, és a bannolás konkrét indoklása is teljesen érthető, sőt még az is, hogy felhúztad magad. HHK tényleg olyan, mint a parasztbácsi a viccben: hiába mutatod meg neki minden szögből a zsiráfot, akkor is azt mondja, hogy ilyen állat pedig nincs:) Plusz sokszor belefut a szalmabáb-érvelés különböző verzióiba, és igen, én is érzek valami extra személyes motivációt, aminek a természete hasonlít a betlenannáékhoz, bár más az iránya és a tartalma is. Most azt fogom leírni, ami mindezek ellenére mellette szól: egy formai és két tartalmi szempont.

A formai: elég furcsa volt az affér hirtelen eszkalációja. Két napja a nézetkülönbségek ellenére még arról volt szó, hogy akár össze is futhatnátok valamikor, aztán amikor valami aktualitás újra előhozta az egyik tényleg idegesítő, és már többször kitárgyalt és megcáfolt mániáját, akkor hirtelen egészen brutálisan estetek neki (A T/2 itt most jelenti a bloggazdákat és a hozzájuk IRL is erősen kötődő jelenlévőket) Általában egy blogon a kommentelők indulatosabbak, a bloggazda meg visszafogottabb, és ha az indulatok nagyon elszabadulnak, akkor jön a moderáció. Itt viszont a gyalázkodásnak HHK nem az alanya, hanem a tárgya volt, amire szerintem nem adott okot. Ettől még ki lehet tiltani, de az anyázás méltatlan volt.

Tartalmilag pedig két dolog. HHK-nak az álláspontja fő vonalában szerintem sincs igaza, viszont konkrét kérdésekben attól még lehet. Például én egyszer rövid ideig Münchenben kényszerültem élni, és amikor kivettünk egy lakást, az első este megjelent a lakók képviseletében egy khm, érdekes figura. Átadta a házirend rövid, mintegy 70 oldalas kivonatát + külön a lifthasználati szabályzatot (nem vicc), majd szóbeli kiegészítésekkel is igyekezett hasznos útmutatásokat adni. A figyelem lankadásától később sem kellett tartanunk, biztos vagyok benne, hogy az összes látogatónkról többen is részletes személyleírással tudtak volna szolgálni, a kocsijuk rendszámával bezárólag. Egy ilyen házban szerintem a kaméleontartás szabadságáért is komoly küzdelmet kellene vívni, azt pedig simán el tudom képzelni, hogy bármilyen incall szolgáltatást egy héten belül kiszúrnak és megtorpedóznak. A legalitás ellenére, sőt talán éppen azt kihasználva: ami legális, az szabályozott (a németeknél főleg), és az ilyen környezet simán lehet nehezebb, mint a tipikus magyar "illegális ugyan, de félrenézünk" hozzáállás. Ez csak egy példa, lehet hogy ezt pont meg is lehet cáfolni, de az ilyen konkrét ügyekben legalábbis nem söpörném le kapásból a felvetéseket.

A másik dolog: én pár napja egyben olvastam el jó néhány posztot, és az volt az érzésem, hogy HHK "kekeckedései" még ott is lehetnek hasznosak, ahol egyértelműen hülyeségeket beszél. Egyszerűen azért, mert ő az ellenzék, akinek az ellenvetéseit lehet cáfolni (akár ti magatok, akár más hozzászólók), és a végén a ti álláspontotok érthetőbben és részletesebben ki van fejtve, mintha csak a posztok és a baráti kommentek lennének. Márpedig egy ilyen publikus blogon ez is lehet fontos szempont, nemcsak a jó hangulat és a khm, összefort baráti közösség:) Aztán persze néha túlcsordul a dolog, és trollkodás jelleget vesz fel, ami tök idegesítő, szerintem is. Egy privát blogon valószínűleg én is távozásra kérném az elkövetőt, de itt nem ilyen egyértelmű a helyzet.

(Még egyszer: a konkrét ügyben most már elment a vonat, de a többit szerintem érdemes megfontolni)

mldrv 2014.01.01. 20:02:39

@prandelli: egyetértek itt elég sok mindennel. mondjuk persze nem kérdőjelezem meg a blogtulajdonosok döntését, ők érzik mikor volt már nekik túl sok.

abban értek egyet amúgy, hogy nem baj, ha van ellenzék :) a személyeskedős stílus viszont azért gáz...

a németekről: ja azt én is hallottam már, h ilyen durván szabálykövető típusok :) érdekes...

mldrv 2014.01.01. 20:04:18

@mikeb: sorry I of course didn't mean you by "your own niche", I was referring to a general "you".
(basically what sexaddict said.)
hope that clears up the confusion :) do let me know if not..

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.01. 20:13:01

@mldrv: öööö, neked is mondom, hogy ha van kedved erről NNB-vel e-mailben beszélni, akkor az tök rendben van, a blogon szeretném lezárni ezt a dolgot, meg nem lenne fair. Úgyhogy töröltem a kommented, de mindjárt elküldöm a szövegét üzenetben:)

mldrv 2014.01.01. 20:15:53

@noname.blogger: no worries about your English. :)

ps. I don't remember what I said exactly but probably just meant that I automatically notice grammatical mistakes etc... it doesn't mean that I'm too bothered by them so please no need to apologize :)

mldrv 2014.01.01. 20:17:09

@Ivonn88: bocsi ha úgy tűnt h azt a témát folytatom. azért a sablonos gondolkodásról szóló rész sztem általánosabb volt annál... a 90%-os meg simán csak logikai érvelés volt, de persze te döntöd el h mit akarsz megtartani itt :) kösz előre is h elküldöd a szövegét!

mldrv 2014.01.01. 20:19:27

@Ivonn88: megkaptam közben a szöveget thx.

a kérdésem akkor, h mi volt benne kifogásolható téma, mert én már nemtudom eldönteni. írhatod a választ privátban is

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 20:28:55

@prandelli: Alapvetően rendben van, amit írsz, de pusztán véleménykülönbségért sosem tiltanék ki senkit :) De még a címlapról jött fikázókat sem, soha. Itt most tényleg más az ok.

Sosem vetettem el mindent, amit HHK írt, ezt próbáltam is közölni. Pl a szabályozásos - lakós dologban lehet bőven realitás, szóval majd foglalkozni kell vele. Ugyanúgy egyéb konkrétumokban is lehet természetesen igaza. A baj az, hogy gyakorlati információ eddig nem esett ki belőle egyáltalán, maradt az általánosításoknál. Plusz a dolgok folyton belemosódtak a személyes világképébe, és nem tudom elválasztani. Megfontolni persze attól még lehet.

Úgy általában, a vele való viszonynál folyamatosan hányódtam a "faszkivan" és a "voltaképpen nincs gond" állapot között, a negatív felét igyekeztem annyira nem mutatni. Aztán tegnapi napom jelentős része erre ment el és egyszerűen túlcsordult.

Hm, a "brutalitást" és a "gyalázkodást" így nem érzem helyes szóhasználatnak. Túl erős. IMHO.

"én pár napja egyben olvastam el jó néhány posztot, és az volt az érzésem, hogy HHK "kekeckedései" még ott is lehetnek hasznosak, ahol egyértelműen hülyeségeket beszél. Egyszerűen azért, mert ő az ellenzék, akinek az ellenvetéseit lehet cáfolni (akár ti magatok, akár más hozzászólók), és a végén a ti álláspontotok érthetőbben és részletesebben ki van fejtve, mintha csak a posztok és a baráti kommentek lennének"

Ez igaz, csak egy idő után már sok. Nem csak ez alatt a poszt alatt az, inkább összesítve: egyszerűen nem szeretném elmondani megint ugyanazt 1000-edjére. 500 alkalom még egészen okés, én is hasznosnak tartom, de egy idő után sok. És úgy látom, ez sosem állna meg, nincs kilépés a végtelen ciklusból.

Az tényleg nem volt szép formailag hogy indulatok után, indulatból jártam el. Nem szoktam ilyet csinálni, nem tartom helyesnek, ha maximálisan korrekt akarok lenni akkor először figyelmeztetem, esetleg többször is, végig kifejtősen, nyugodt modorban. Amiatt alakult így, hogy az adminok itt általában nagyon nem hívei a kitiltásnak, azaz az lett volna a forgatókönyv, hogy mielőtt bármi ilyet leírok, körbe kell telefonálni a többieket valahol valami partihelyen és megkérdezni, amire az lenne a válasz hogy majd elolvassák, én meg várhatok bizonytalanságban egy egész napot úgy, hogy közben füstöl az agyam. Szóval a végén indulatból cselekedtem, gondoltam majd visszavonják, ha nem értenek egyet.

Tőlem akár most is visszajöhetne, ha tartózkodna a végtelen önismétlésektől. Akárminek is látszik, részemről ez nem személyes egyáltalán, kizárólag arra reagálok amit mond. A személye inkább csak zavarodottságot és csodálkozást vált ki belőlem, mint valami egyértelmű ellenérzést.
Azt hiszem, ő nem ennyire lazán áll hozzá, azután hogy (egy Ivonnnak írt) üzenetben burkoltan megfenyegetett.

mldrv 2014.01.01. 20:49:16

@noname.blogger: "500 alkalom még egészen okés, én is hasznosnak tartom" :))

amúgy majd elküldöm neked, ami innen törölve lett (úgytűnik itt kitéve félreérthető lett volna a szándéka)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.01. 20:58:10

@mldrv: Okka, köszi :)

@prandelli: Még két kieg:
-szerintem ez egy meglehetősen privát blog. Korlátozott témában, de nagyon személyes, intim jellegű dolgokról írunk, kimondottan kiadjuk magunkat. Azaz nem mondjuk egy Határátkelő, vendégposztokkal, vagy egy főzőblog, ahol a téma távol áll a személyestől. Azaz az adminok nagyon is érintettek személyükben.

-HHK kommentjei azért nem voltak jók, mint ellentétes vélemény, mert annyira provokatívak voltak hogy az reakcióm rá folyton elmászott az ellensúlyozás irányába. Nem teljes képet próbáltam alkotni, inkább az ő mondandójának az ellentétét igykeztem hangsúlyozni.

prandelli 2014.01.02. 00:48:32

@noname.blogger: "Hm, a "brutalitást" és a "gyalázkodást" így nem érzem helyes szóhasználatnak. Túl erős. IMHO."
A brutalitás talán tényleg túlzás (illetve inkább nem adekvát kifejezés ide), de a gyalázkodás az én mércém szerint megáll. Ezeket éreztem a legerősebbnek:
"crawl back to whatever dark and filthy place you emerged from"
"Why do you keep on vomiting shit on the screen?"
Szerintem HHK hangneme meg sem közelítette ezt, legalábbis amikor ezek elhangzottak, akkoriban még biztos nem. A végén aztán neki is elgurult a gyógyszer.

De ez most már részletkérdés, az ügyet én is lezárnám a magam részéről, a történtek után sokat hozzátenni nem lehet. Az remélem világos volt, hogy az észrevételeim nem ellened irányultak, sőt. Pár dolgot egyébként én is gondolok még a berlini sztorihoz, de azt majd máskor, más formában.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.03. 10:23:15

@prandelli: Jah. Okka. Ez szerintem azért nem gyalázkodás mert látványosan, szándékosan el van túlozva. De nem úgy általában, egyetlen ember gyártmánya, ami mögé nem érkezett plusz helyeslés, azaz nem a közösséggel köthető össze hanem egyetlen személlyel. Független a kitiltástól. Arra már voltak helyeslések, de azok mind kulturáltak voltak.

Persze, fel sem merült hogy ellenem lenne. Úgy általában nem szoktam ellenvéleményeket ennek tulajdonítani, erről nem kell győzködni :)

sexaddict 2014.01.03. 18:21:19

@prandelli: kérlek ne mosdd össze NNB és Ivonn88 reakcióját az enyémmel. A fentebb kritzált mondatok tőlem hangzottak el.
Nem vagyok blogolós (sem kommentelős) típus amúgy. Így nem is tartom az itteni megszokásokat.
Egyszerűen leírom amit gondolok. Ami néha elég nyers formát ölt. Mert így őszinte. Avval együtt, hogy néha nem éppen politikus.
Próbáltam az említett komment végére odaírni, hogy miért olyan amilyen. De lehet nem voltam kellően kifejtős.
Sem pro sem kontra nem áll szándékomban a jövőben politikai álláspontot felvenni itt. Maradok a személyes véleményemnél. Evvel együtt nem kívánok senkit sem "ellenzékként" kezelni.
Mindenki személyesen felelős azért amit leír, és azért ahogyan leírja azt.

És mégegyszer az én véleményem semmilyen nézőpontban és értelemben nem a blog véleménye. és nem a szerkesztők véleménye.

prandelli 2014.01.03. 18:44:06

@sexaddict: Részemről ez így OK.
Egyébként viszont ennél a posztnál semmilyen konkrét kérdésbe nem szeretnék már belemenni. Általában annak vagyok a híve, hogy a nyilvánosan induló vitákat nyilvánosan is fejezzük be, de a legutóbbi fejlemények után ez most kivétel. Esetleg később és máshol visszatérhetünk arra, hogy milyen különleges igényeid lennének egy szexmunkással szemben, amit eddig még egyik sem tudott kielégíteni:)

paintedtie 2014.01.03. 19:31:57

Sexwork and meaningful friendships

Once again, I thank you all for welcoming me into the blog. I especially am grateful that you include those of us that do not speak Hungarian. But on to what I wish to write about . . .

I can quickly think of 4 friendships that came out of my involvement with the sexwork world. I am interested in hearing other's stories of any similar experiences.

Regarding one specific friendship: I used to be more active on a forum in my area, at that time I became very impressed with the writing of one sexworker in particular. She could write in such an interesting way on a wide variety of subjects. I began to correspond with her, asking advice on some situations, or commenting on something she had written, etc.

Most of that was 2 years ago or more, but still we stay in contact. I wrote to her asking for advice on a situation as recently as early this week.

btw, we never met. Not sure why I did not pursue that, but, at least for me, it has become more comfortable to maintain an email based friendship. If we were to meet, I think that might disturb the existing friendship. Perhaps irrational, but still, I am comfortable with how it is now.

But back to my question. I would enjoy hearing stories of friendships (sexual or nonsexual) that have developed out of a sexwork context. I am interested in this because it is so different than the "popular" view of sexwork as a cold, hard, uncaring world.

In this same category of course, is the story of how Ivonn and I came to be partners. But I will save that for another occasion :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.01.05. 17:13:44

@paintedtie: for some reason I got a bit surprised that you mentioned this girl and not that one that you visited for a longer time for bdsm sessions. I guess I understand why - because you ended that relationship.

Anyway, I was thinking of an example, but I didn't get any new friends from clients. I mean, I have a good time with some people - like the Italian guy - or I am a buddy with a former client, or I also share many feelings with some of them - like with you earlier or with Mike now - but for me friendship is something much more, and I'm not that kind of person who makes so many new friends :).

But now as I thought it through I guess you mean the same deepness as me by saying 'meaningful friendship', I just wouldn't say it's 'A Friendship'. But yeah, you can get pretty close to people in a quite short time and I enjoy the total honesty with my clients.
(OK, I was staring at the screen for a couple of minutes but nothing else comes to my mind - maybe I'm too tired:) )

I knew someone whom I got quite close to, but our 'friendship' suddenly ended a few years ago (mostly because it couldn't become a real friendship). I also wrote a post about him, just didn't know whether it would be interesting for others or not (too bad it's in Hungarian but you already know the story)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.01.05. 17:56:28

@paintedtie: I have some important and meaningful relationship with some of my clients, but they are not purely friendships. It always a problem when a client relationship tend to become a friendship, mainly because I am more attentive, patient, etc with my clients than my friends. I also have more time for them. And they expect the opposite :)

An other thing, I also don't know what is the definition of friendship. Do we have to spend a lot of time together? Then I have no friends at all :). Or there are people who offered me to borrow me some (not a small sum of) money when I mentioned I have some problem, and they did it without asking. Otherwise we did not have special relation, we do not meet above the "business". Or there are people I am sure I can trust, for example I could ask them to save some money for me, and I am sure I would get it back. I also have some very interesting cnversations with some of them, but not with all. Are they friends?

paintedtie 2014.01.06. 04:38:43

Sorry to be so slow to reply. Life is busy now. Soon!
süti beállítások módosítása