Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mai meló

Címkék: escort esetleírás szexmunkás Ivonn szexmunka

2013.12.15. 01:19

A mai embert kb, hm, másfél éve ismerem, tavaly tavasz és ősz között elég sokszor találkoztunk, aztán eltűnt egy fél évre, mint kiderült, barátnője volt. Érdekes, hogy akkoriban nem kedveltem annyira, de mostanában - úgy kb idén június óta - mindig örülök, ha találkozunk, és fogalmam sincs, hogy mi változott, gondolom, én. Korábban csak azt vettem észre, hogy mennyire szidja Magyarországot, vagy hogy mennyire sztereotipikus a gondolkodása. Ezek persze még most is megvannak, de emellett azt is megfigyeltem, hogy érdeklődő, okos és vicces - ez utóbbiban azt bírom a legjobban, hogy még ha épp nem is értem elsőre, hogy mit mond, tudom, hogy valami humorosnak szánta, mert mosolyog rajta. Ebben kicsit olyan, mint én:).

Szintén mai rácsodálkozás, hogy nagyon szeretem, ha a testfelületeink érintkeznek egy másik emberrel - igaz, erre már korábban is rájöttem. Azért érdekes a dolog, mert én nem nagyon érintek meg senkit csak úgy, és azt sem szeretem, ha ezt mások teszik, és csak a legközelebbi hozzátartozóimat szeretem pl. megölelni, de azt sem szeretem annyira (viszont legtöbbször inkább semleges, mint rossz, nagyon ritkán esik tényleg jól), viszont a fenti mégis jó. (Ölelés meg érintés helyett pl. azt is szeretem, amikor az ember hozzá közel álló emberekkel passzívan érintkezik, mondjuk átvetik a lábukat a másik lábán vagy ilyesmi)

Amit viszont meg kéne tanulnom, az az, hogy egyrészt ne akarjak mindenáron vitatkozni, másrészt hogy ne homályosítsa el a gondolkodásomat a vitánál az, hogy milyen negatívumot vettem nála észre. Példa: szerinte vannak az érzelmes meg a racionális emberek, és ő az utóbbi, vagy vannak a magyarok meg ő, és ezeket a kategóriákat nagyon mereven tartja, mindenkire igaznak véli, amit ő egyéneknél tapasztalt, és persze mindennek az a vége, hogy van az ő véleménye és a helytelen. Én meg, ha vitatkozunk, nem csak arra gondolok, mint általában, hogy na, ezt a vitát nekem meg kell nyernem, hanem arra is, hogy ahogy csak lehet, le akarom rombolni ezt a merev kategorizálást. Vagy pl. van egy véleménye arról, hogy ő milyen, én meg úgy gondolom, hogy nem egészen olyan, és a vitán keresztül ezt is be akarom bizonyítani. Nem csak hogy hülyeség, hiszen a másik sosem fogja azt mondani magának, hogy "hoppá, én azt hittem, hogy a gondolkodásom tök logikus, erre tessék, logikai hibát vétettem és észre se vettem",  hanem azért is, mert egy újabb tényező, ami miatt nem csak hogy a győzelemért vitázom a jobb megértés helyett, de még hibákat is véthetek, ha ezekre koncentrálok. Na meg az sem túl jó, hogy egy idő után éreztem, hogy ha most jobban belemegyünk, akkor az egész este erről fog szólni, ő meg gondolom, ennek annyira nem örülne.

A szex elég rövidre sikerült, amit bántam is meg nem is. Igazából eléggé vonz az ember, és hasonlóak az elképzeléseink, de mégsem teljesen egyeznek, és vannak olyan megmozdulásai, amik számomra csökkentik az élvezet mértékét. Ma mondjuk azért többet is el tudtam volna viselni.

Viszont olyan fura, hogy ugyan mindig mondta, hogy ő a legtöbb embert unalmasnak találja és hogy nem is nagyon szeret folyamatosan emberekkel lenni, valahogy sosem láttam ilyen embernek, egyszerűen azért, mert velem kedves, nyitott, mosolygós, beszélgetős. Miközben én is kedves, nyitott, mosolygós és beszélgetős vagyok, ennek ellenére én is unalmasnak találom a legtöbb embert és szeretek egyedül lenni. Tényleg nem értem, hogy miért pont ma jöttem rá, hogy a fentiek nem zárják ki egymást, talán azért, mert magammal kapcsolatban is mostanában jövök rá, hogy ezek egymásnak nem ellentmondó tulajdonságok.

Hazafelé az általa ajánlott taxitársasággal mentem, "ha már úgyis mindegyik egy árban van, válasszam a legjobbat", merthogy itt a vezetők milyen normálisak. Hát, nem tudom, lehet, hogy az volt a gond, hogy megszólaltam. A taxisok számomra baromi érdekesek, vagyis pontosabban a viselkedésük az, szívesen figyelem őket, ahogy pl. a kozmetikusokat, fodrászokat is. Mindig érdekelt, hogy vajon mennyire találom el, hogy éppen akarnak-e beszélgetni vagy sem - sokáig kötelező jelleggel mindenhol beszélgetést kezdeményeztem, mert azt hittem, hogy ők ezt igénylik - azt láttam magam körül, hogy mindig mindenki beszélget -, aztán belegondoltam, hogy nem olyan biztos ez. Na meg számomra is kényelmes inkább nem beszélgetni, szóval mostanában az utazásaim nagyrészében kukán ülök, és értékelem, ha a másik nem erőlteti a dolgot. Közben meg utálom, hogy tőlem függ a dolog, és hogy néha úgy érzem, csak azért hallgat/beszél a másik, mert én hallgatok/beszélek. Na mindegy, végülis félúton megkérdeztem, hogy szerinte jobb-e vagy rosszabb a mostani fix ár, és hogy ez tényleg fix-e, emelni sem lehet-e rajta. És ebből lett egy kisebb vita, amiben meglehetősen visszafogtam magam, és elhatároztam, hogy soha többet nem beszélgetek taxisokkal, mert időjárásról nincs kedvem csevegni, egy téma megvitatásához meg nem jó olyan random embert választani, akinek közben haza kell vinnie és nem hagyhat ott, ha nagyon elege lenne belőlem. Mindenesetre most azon gondolkozom, hogy a vendég szerint mitől jó egy taxitársaság. Egyáltalán, az emberek szerint mitől jó egy taxitársaság? Nekem eddig csak az ár volt a szempont, meg hogy 15 percen belül kijöjjenek, most már kb csak az számít, hogy minél gyorsabbak legyenek és semmi más.

(Egyébként a legvicccesebb élményem taxissal kapcsolatban az volt, amikor végigbeszélgettük az utat, és emlékszem, kifejezetten untam az egész beszélgetést. Ő meg a végén megszólalt, hogy mennyire jó volt beszélgetni velem, és hogy ez most milyen jólesett neki:O. Én meg olyan hülyén éreztem magam, hogy vazzeg, én meg halálra untam magam, és még fizettem is az élményért!)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr865693129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

murva 2014.02.27. 13:49:29

Neked szép puncid van?

prandelli 2014.02.27. 23:23:32

@Ivonn88: Hogy a fenébe találta meg ezt a két hónappal ezelőtti, nulla hozzászólásos, elvileg sehol nem linkelt bejegyzést:O Bár tulajdonképpen már az is meglepő, hogy a gépet sikerült bekapcsolnia:)

(Aztán a fene tudja. Lehet, hogy másoknak is ilyesmi jár a fejében, csak a társadalmi konvenciók miatt írnak mindenféle hosszú és szofisztikált hozzászólásokat:D)

Sousveillance (törölt) 2014.02.27. 23:41:47

@prandelli:

szerintem a zárójeles megállapítás jó eséllyel igaz:)

(meg ilyen tabu még a gazdag vagy?-kérdés is, mert nő részéről ez természetes, de ha férfi teszi fel, akkor megvetik.
ha meg már külső, akkor pl. csontozat, hang, cipőméret, bőr mind érdekes és fontos dolgok, bár vannak akik nem értik miért:) )

prandelli 2014.02.27. 23:51:49

@Sousveillance: Nem tudom, tőlem sosem kérdezik meg a nők, hogy gazdag-e vagyok. Azt hiszem az egyéniségemért szeretnek, meg a belső értékeimért. És ezt többnyire már az első találkozásnál a szemembe is mondják, amikor hazaviszem őket a Maseratival.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.02.28. 12:25:11

Jól elvagytok?:DDDD
Amúgy én hangsúlyosan kevesebb puncit látok, mint a férfiak, szóval nem nagyon van összehasonlítási alapom.

@Sousveillance: vagy te élsz nagyon fura világban, vagy én:), mert szerintem a nők sem szokták megkérdezni, hogy gazdag vagy-e. Akinek fontos, az valószínűleg lecsekkolja másból. Ezt meg a férfi is megteheti.

@prandelli: :DDDD

Sousveillance (törölt) 2014.02.28. 14:33:57

@Ivonn88:

biztosan nem látsz kevesebbet, mint én:)
csak példákat adtam olyan kérdésekre, melyeket én tennék fel a puncis helyett. és az eléggé elfogadott, hogy nő jó anyagi helyzetű férfit keres, fordítva meg annyira nem, mert hát a nemi szerepek...

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.03.01. 19:20:24

@Sousveillance: maga a kérdés feltevése viszont nem az, azért csodálkoztam:O.

Na ja, a nemi szerepek mindkét nemet korlátozzák. Nem tudom, így már érthetőbb-e, ha kiakadok, hogy bármit is feltételeznek rólam csak azért, mert nő vagyok (mondjuk biológiai különbségeken kívül).

Sousveillance (törölt) 2014.03.01. 22:51:55

@Ivonn88:

érthető, de azért annyira nem különböznek egymástól a nők:). és ha pl. az az előfeltevés, hogy "előbb-utóbb valamivel kiakaszt majd ez a nő", akkor az általában bejön....

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.03.02. 21:32:16

@Sousveillance: most erre nem igazán tudok mit mondani, vagy azért, mert amúgy is kába vagyok egy kicsit, vagy egyébként sem. Legfeljebb annyit, hogy szerintem nem:). Viszont most gyorsan végigpörgettem magamban, hogy ha a nők olyan nagyon nem különböznek egymástól, és úgy általánosságban számít nekik a férfi anyagi helyzete, akkor a férfiaknak is (ha szaporodni akarnak) jobban fog számítani a saját anyagi helyzetük, és tartják a saját feladatuknak a család eltartását. Minél fogva a nők nem fogják magukat továbbra sem afelé hajtani, hogy olyan pozícióba kerüljenek, amiben esetleg ők tudnák eltartani a családot (ráadásul a közgondolkodás szerint nem szép dolog, ha a nő keres többet), tehát továbbra sem kerülhetnek önálló pozícióba, ahol esetleg megengedhetnék maguknak, hogy ne számítson a másik anyagi helyzete (mert számítana helyette a sajátjuk).

Én inkább azzal az oldallal találkoztam, amelyik azt mondta, hogy számára a klasszikus modell a fontos: ő eltartja a családot, a nő meg legyen cserébe otthon. Van egy sanda gyanúm, hogy a kettő összefügg: a nő ne akarjon nagy karriert és ne "férfiatlanítsa el" a férfit azzal, hogy netalántán többet keres, vagy hogy a kelleténél több házimunkát bíz rá (ezt konkrétan a Nők Lapjában olvastam pár éve, jól le is döbbentem), cserébe elfogadható, hogy a férfi anyagi helyzete fontos legyen számára (a sajátja úgyis hiába lenne az). És persze lesz olyan férfi, akinek ez nem jön be, ő legfeljebb majd jól nem szaporodik, a többség elfogadja ezt az egészet, még ha nem is tetszik neki.

Szóval csak azt akartam kifejezni, hogy ez szerintem inkább nevelés kérdése, mint nemből fakadó biológiai tulajdonság.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.03.02. 23:14:20

@Sousveillance: Ezt a kijelentést hogy "előbb-utóbb valamivel kiakaszt majd", nehéz csak nőkre alkalmazni. Férfiak is kiakasztanak másokat rendszeresen. Szóval lehet hogy az emberek nem különböznek egymástól "annyira", jelentsen ez bármit, de élesen elkülöníteni férfiakat és nőket a legtöbb esetben eléggé mesterkélt. Mintha azt mondanám, hogy "a szőkék mind egyformák, mind enni akar naponta legalább egyszer".

Sousveillance (törölt) 2014.03.02. 23:48:14

@Ivonn88:

nem is kell, meg ez itt nem szociológiablog :)

„számára a klasszikus modell a fontos: ő eltartja a családot, a nő meg legyen cserébe otthon

én pont az ellenkezőjét óhajtom

@noname.blogger:

egyéni tapasztalat lehet az, hogy inkább az egyik nem mintsem a másik.
analógiákat ne, általában nem jók:)
süti beállítások módosítása