Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meló - svéd

Címkék: esetleírás Ivonn szexmunka

2014.03.27. 00:52

Na, megvolt az első svédem. Hm, nagyon svédes volt az arca:). És elég fiatal volt, meg elég helyes, minek következtében én eléggé zavarban voltam vagy 5 percig.

Kíváncsi voltam, hogy ő hogy gondolkodik az egyenjogúságról, mégis csak Svédországból jött, ami kb az egyenjogúság fellegvárának tűnik. Azok alapján, amiket mondott, úgy tűnik, hogy igen, jóóóóóval emancipáltabb, mint a magyarok nagy része (bár ez nem túl magas léc), és nem csak udvariaskodásból hasonló a véleménye az enyémhez. Mondjuk az is igaz, hogy valamennyire mintha benne is meglenne "a nők meg a férfiak alapvetően mások"-vélemény, legalábbis azok alapján, hogy azt mondta, hogy a nők valószínűleg vezetőként is másmilyen stílust követnek. Viszont összességében tényleg, durván eltért a véleménye az általam tapasztaltaktól. Próbáltam arról kérdezgetni, hogy de mégis, nem érzi néha, hogy ez mittudomén, már túl sok? És azt mondta, hogy nem tudja, mert ő csak azt a kultúrát ismeri, ebben nőtt fel. Igaz, azt is mondta, hogy nem ért egyet a szigorú 50-50%-kal, mert nem minden helyzetben az az ideális. Mondjuk ez utóbbival én is egyetértek. (pl. gondolkodnak azon, hogy a GYES-nél mostantól 5-5 hónap legyen kötelező mindkét szülőnek. Most úgy van, hogy egy hónap kötelezően az anyáé, egy kötelezően az apáé, a többit úgy osztják el, ahogy akarják)

Szex terén meg megint rájöttem arra, hogy az esztétikai látvány, amit egy kisportolt test nyújt, maximum klassz extra tud lenni, ha más is klappol, de nem klappolt. Ez van. 

Jóval többet nem tudok róla írni, azon kívül, hogy néha fura arcot vágott, amitől egy kicsit megijedtem, mert lakásba mentem, nem hotelbe (persze a címet elküldtem az ismerősnek), meg hogy adott borravalót. Igaz, eléggé úgy jött ki az összeg, hogy ha az embernek pl. csak húszasai vannak, akkor vagy lóg nekem 3 euróval, vagy ad 17 euró borravalót. Mondjuk attól még jófejség volt tőle:). 
Egyébként mielőtt találkoztunk, elfelejtettem neki elküldeni, hogy várhatóan mennyi lesz a taxiköltség - szeretem előre megírni, hogy előre tudja az illető, meg hogy mittudomén, ne higgye azt, hogy én csak úgy random rádobok valamennyit a teljes összegre (régebben a honlapomon adtam támpontot is, hogy kb hogyan kalkuláljon az ember, most különböző okokból ilyen opció nincs). Emiatt gondoltam, megkérem, hogy hadd számoljam ki a gépén. Hát, gép nem volt, csak okostelefon, szóval jó sokat szenvedtem, amíg az útvonalterven beállítottam. Ráadásul az útvonalterv alapján eddig mindig több volt a tényleges költség, de előtte nem akartam mittudomén, plusz 5 euróval megdobni azt az összeget, amit ő is lát kiírva, hát csak asszem, eggyel dobtam meg (mondjuk így visszagondolva most pont, hogy nagyjából tényleg annyit fizettem, amennyit számoltam). Direkt azért akartam amúgy kiszámolni ahelyett, hogy csak úgy mondok valamit, mert tényleg nem akartam, hogy azt higgye, csalok. Aztán, ahogy írtam be a címet, rájöttem, hogy így is simán lehet csalni, mert neki kb fogalma sincs arról, hogy mégis milyen címet írok be. Ezt meg is említettem neki, amitől úgy tűnt, kicsit ideges lett:), de amikor közöltem,hogy oké, 12 eurót kalkulált a gép, mondjunk 13-at, még vissza is kérdezett, hogy 30? Szóval gondolom, nem gondolta azt, hogy én most rútul átvágom.

 

Ja, hoppá, még annyi, hogy természetesen megkérdeztem arról, hogy hogyan válik be a törvény Svédországban. Azt mondta, hogy esélyesen sehogy (személyes tapasztalata nincs), mert csak akkor bukik le az ember, ha ténylegesen látják pénzt átadni, a rendőrség nem fog kamuhirdetésekkel embereket fogni. Valamint nekem úgy tűnt, hogy ha választani lehet, inkább a törvény mellett van, mint ellene, merthogy ez az emberkereskedelem lehetőségét csökkenti, és ha ilyen áron, hát ilyen áron, meg amúgy is, ha ott dolgozol escortként, simán lesznek vendégeid meg minden. Érdekes volt, én tökre azt hittem, hogy teljes mértékben a törvény ellen lesz. Azt amúgy ő is mondta, hogy szerinte nevetséges, de nem tudom, hogy szerinte tényleg csökken-e ettől az emberkereskedelem, mert pl. mondta, hogy hallani mindenféle emberkereskedelmes sztorikat azért. Mindenesettre emiatt most úgy gondoltam, hogy érdemes lenne ezen még egy kört gondolkoznom, csak nem most, mert most sajna épp kevesebb időm van erre, mint kedvem lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr355880555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.03.27. 05:14:34

A taxiról: Ilyen helyzetben lehet azt csinálni, hogy az ember elkéri a taxi blokkját odafelé menet, aztán megmutatja a kliensnek és azt mondja hogy ennek a duplája a taxiköltség.
A blokk meg még jól is jöhet egyeseknek, mert el tudják számolni cégesen :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.03.27. 10:37:53

@noname.blogger: igen ám, de odafele szinte mindig bkv-zom :(, meg nem is otthonról mente, szóval a taxiköltség amúgy sem egyezett volna.

Macsó könyvelő 2014.03.28. 14:06:09

"Mondjuk az is igaz, hogy valamennyire mintha benne is meglenne "a nők meg a férfiak alapvetően mások"-vélemény"

Ez valóban botrány. Hihetetlen, hogy a 21. században még mindig vannak, akik azt gondolják, hogy a férfiak és a nők alapvetően mások. SKAN-DAL-LUM! Hová jut így ez a világ?

Én biztos vagyok benne, hogy a nők is simán megállnák a helyüket bányászként, favágóként vagy rákászként. Még hogy mások, pfffff...

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.03.28. 15:02:58

@Szinvai Gábor: Az "alapvetően mások" állítás tagadása nem a "nem mások" hanem a "nem alapvetően mások". Szerinted a rákászati alkalmasság az alapvető emberi tulajdonság? Szerintem nem.
süti beállítások módosítása