Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hát ez cuki

Címkék: levrov

2014.04.10. 20:38

(bocsi a kis semmi bejegyzésért, egy jó darabig szerintem nem is lesz másmilyen, mert el vagyok havazva [eddig lusta voltam és b.sztam a tennivalóimra], bár ki tudja, ha nagyon rámjön az írhatnék, úgyis annak lesz elsőbbsége)

 

Ha jól emlékszem, egyszer már panaszkodtam egy sort a már-már pontossá váló, de még mindig nem hajszálpontos ciklusomról, ami miatt baromira nem tudok biztosat mondani, ha emberek ilyentájt írnak, és jön az, hogy megbeszélhetünk egy találkozót,de lehet, hogy aznap mondom le. Na, most konkrétan az volt,hogy még hetekkel korábban írt, szóval csak valószínűsíteni tudtam, hogy gond lesz, és most, pár nappal korábban meg majdnem tutira tudom mondani (már megvannak a mindenféle előjelek). A dolog így sem 100%-os, ha nagyon akarnék dolgozni, eljátszanám a fentieket (hogy lebeszélem azzal a feltétellel, hogy talán aznap mondom le), de a levelezés szerint egyszerűen csak lemondtam azzal, hogy szinte tuti megjön addig. Kicsit hülyén érzem magam, amikor erről írogatok, de ez a helyzet, na. Hát, most megkaptam életem legaranyosabb válaszát:)

Hope you have a good time this week and rest a lot since period can sometime be painful and annoying.  I heard warm blanket can help, and vitamin B group/chocolate might ease the pain too.

 

Hát én oda meg vissza vagyok:)))

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr1005891395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása