Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az utóbbi 2-3 nap melói

2014.05.03. 11:40

Már elég régen rájöttem arra, hogy nekem nem szabad minden nap dolgoznom, mert nem fogom bírni, és úgyis az a vége, hogy lemondom. Nos, most úgy jött ki a lépés, hogy zsinórban hármat dolgoztam, mert sajnos előtte nem nagyon írt senki, én meg teljesíteni akartam a havi kvótát (fura, régebben baromira nem voltam ilyen, mármint ilyen fegyelmezett, vagy nem tartottam fontosnak, hogy egy-egy hónap hogy sikerül). Eredetileg egyébként is csak kettő lett volna, aztán írt Mike, és neki nem akartam nemet mondani. Meg is érte, megint iszonyú jót főzött:), el is kértem a receptet. Illetve az este középpontjában az UNO kártyajáték állt, olyan szabályokkal, hogy aki nyer, az kívánhat valamit, ahogy az is, aki 1-et húz. Én sosem húztam 1-et, ellenben ha jól emlékszem,kivétel nélkül én nyertem minden játszmát:D (oké, NNB aznap tanulta meg a szabályokat). Én máshogy játszottam az UNO-t, mint ahogy Mike - meg mint ahogy a szabályok írják:P -, és nem akart a kedvemért változtatni rajta, szóval ez lett az első kívánságom:DDD.

Akárhogy is, jó este volt, és ezen a napon még viszonylag korán értem haza.

 

A második nap már neccesebbre sikerült. Nem tudtam olyan hamar odaérni az emberhez, mint ahogyan terveztem, szóval végül kb. talán fél 9-re értem oda a tervezett fél 8 helyett. A szobában gyertyák vártak és egy pár, tányér, rajta nagyon szépen elrendezett étel. Nem tudom annyira értékelni egyébként ezeket,mint amennyire kéne, viszont értékelem bennük a szándékot, ráadásul egy kicsit éhes is voltam ;).
Hm, nem is igazán tudom, mit írjak erről a találkozóról. Érdekesség, hogy már majdnem egy éve leveleztünk, de sosem úgy jött ki a lépés részemről, és egyszer amúgy NNB-vel is találkozott. Azt mondta, hogy úgy érezte, egyszer nekünk találkozni KELL, és utána egy könyvről beszélt, erről. Az elmondása alapján egész jónak tűnik. (erről eszembe jutott, hogy egyszer, amikor még a saját lakásomon találkoztam valakivel, ő ajánlotta nekem a Brazil c. filmet, és úgy látszik, a pasi akkora hatást tett rám 10 perc alatt, hogy rögtön fogtam magam és letöltöttem. Kár volt, végül amúgy nem tetszett, nem is néztem végig.)

Szexnél ööö, nos sajna úgy adódott, hogy nem sikerült annyira felizgulni, ráadásul az az egyszerű törvényszerűség sem segített olyan sokáig, hogy hm, ha valami elkezd ott bent mozogni, az ember benedvesedik. Persze pont elfelejtettem magammal hozni a síkosítot, és persze pont nagyobb mérettel sikerült találkoznom... ráadásul, ami még ennél is rosszabb, elszakadt a gumi.... ez kb életemben másodszor fordult elő, és esélyes, hogy rosszul emlékszem, de szerintem akkor sem az általam hozott gumit használtuk, ahogy most sem... 

 

Másnap jól rá is kerestem, hogy amúgy hol van lehetőség sürgősségi fogamzásgátlásra (mert ugye olyan nincs, hogy netalántán mindenhol...), és találtam is egy honlapot, ahol fel voltak sorolva a helyek. Kinéztem a legközelebbit, és hívni is próbáltam őket, de senki nem vette fel. És amikor elmentem, kiderült, hogy csak a saját kerületemben próbálkozhatok.... azért ez elég érdekes szabály, ha pl. innen 300 km-re laknék, akkor oda kell fáradnom? Most akkor melyek azok a helyek, ahol VALÓBAN MINDENKINEK felírják? 

(kiegészítés, miután sikerült feliratni: elsőre túl korán érkeztem a rendelőbe, és jól át kellett szerveznem a napomat ahhoz, hogy sikerüljön később is ráérnem. Amikor megkérdeztem a betegfelvételes nőt, hogy hova máshova mehetnék, mondott egy kórházat, hogy talán oda, de hívjam fel őket. Mondtam, hogy nem leszek internetközelben, mi a számuk? Hát ő azt nem tudja. Kicsit kiakadtam azon, hogy úgy látszik, senki sem tudja, hol lehet esemény utáni tablettát feliratni, meg úgy amúgy miért nem lehet bárhol.
Amikor visszamentem, kiderült, hogy mivel még sosem voltam ott beteg, meg kell vizsgálnia az orvosnak. Merthogy volt, hogy 14 hetes nő próbálkozott... megkérdeztem, hogy ha legközelebb ilyen lenne, akkor is lesz-e vizsgálat, mondta, hogy ha hozom a papírom, hogy már voltam ott, nem.Ebből nekem úgy tűnt, hogy ha fél év múlva mennék pl., akkor is jó lenne a papír, ami elég érdekes, tekintve, hogy fél év múlva akár lehetnék is 14 hetes terhes. Általában nincs gondom a nőgyógyászokkal, de ezt elég gáznak éreztem, kb olyan érzésem volt, mintha hagynám, hogy valaki belenyúljon a hüvelyembe, hogy végre megkapjam azt a nyomorult tablettát, amiért ráadásul még egy csomót fizetek is. Ja, végülis egy abortusz nyilván sokkal jobb lenne:P)

 

Végül kb hajnali 1-re értem haza, ettem és mentem is aludni. 
Ja, igen, még annyi, hogy hogy fúrta meg a pasi a vacsorámat:). Az volt a tervem, hogy mielőtt hazamennék, elsétálok egy gyrososhoz, és elvitelre kérek valamit enni. Nos, hála a pasinak, jól eltévedtünk (azóta sem értem, hiszen a navigációnál jó célhelyet adott meg), és már nem volt kedvem visszasétálni a gyrososhoz, így inkább hívtam egy taxit és hazamentem. 

A harmadik napi találkozóról is elkéstem, az viszont részben saját hibából történt, ugyanis elegem volt abból, hogy meló előtt szendvicses helyekre vadászom, és igyekszem út közben annyit enni belőle, amennyit tudok. Helyette most leültem és beültem valahova. Csakhogy egy csomót kellett várni, aztán lekéstem a villamost, amiről le kellett szállnom, mert kocsiszínbe ment... akárhogy is, végül majdnem félórás késéssel érkeztem meg.

Az egyik kedvencem a melóban az, hogy nem tudom szinte soha, hogy fog kinézni az, akivel találkozom. Ráadásul ha valakire előtte kicsit dühös vagyok valamiért a levelezés miatt, méginkább meglep, hogy jé, egy tök szimpatikus ember üldögél rám várva. (ráadásul nagyjából 95%-ra igaz a "szimpatikus" jelző, egyrészt mert nem nagyon van semmi, ami miatt rosszindulatúnak tűnnének, másrészt mert a többség mosolyog :) )

Felmentünk a szobájába, és kb kétórás beszélgetéssel indítottunk. Liverpoolban nőtt fel, és én mégis értettem!!! Oké, szerintem egyszerűen neki nem volt annyira elborult a kiejtése, viszont azért tényleg elég jól ráállt a fülem arra, hogy pl. szinte minden u-betús szónál (summer, funding stb.) valóban u-t ejtett. Azért a Hungary "hungrynak" ejtése (u-val) vicces volt:))).

Egyébként ilyen szociális ügyekkel foglalkozik, főleg gyerekotthonokkal - erről beszélgettünk, egyrészt arról, hogy pontosan miért van Magyarországon, milyen a szociális ellátás ott, ilyesmikről. Érdekes, hogy ő azt mondja, hogy tudja, hogy világviszonylatban az angliai ellátás jónak számít (a műtétek maximum várakozási ideje 16 hét!), de ő úgy gondolja, hogy ennél is jobbnak kéne lennie, és alanyi jogon kell járnia a lehető legjobb ellátásnak, amit adókból lehetne fedezni. Ez érdekes téma volt, mert én meg nem éppen így gondolom:), de végül sajna nem nagyon mentünk ebbe bele.
Arról is beszélgettünk, hogy milyen a választási rendszer ott, és nekem úgy tűnik, hogy az alapján még a mostani magyar is sokkal igazságosabb :O. Durva. 
Illetve arról is, hogy a mostani kormány mindenféle szociális ellátást privatizálni akar, és ez szerinte nem jó, mert akkor az ezzel foglalkozó magánvállalatok előbb-utóbb monopolszerepet szereznek, és olyan feltételeket szabhatnak ezen a piacon, amilyet csak akarnak.

Sajnálom egyébként, hogy ilyen kevés dologra emlékszem, pedig tényleg nagyon érdekes volt a beszélgetés:(. Vagy lehet, hogy csak azért gondolom így, mert rájöttem, engem baromira vonz, hogy ő nem tudom, ennyire szívén viseli az emberek sorsát:). 

Jobban belegondolva egy dolog idegesített, és ez egy kicsit megakadályozta, hogy tényleg jobban belemenjünk egy-egy témába. Ez az volt, hogy ha valami megakasztotta a beszélgetést - telefon, mosdó -, ő nem tért vissza a témára, hanem újat kezdett. Akkor is, ha én egy mondat közepén voltam. Ezt általában nagyon utálom, most épp nem érdekelt annyira, de nem segítette egy gondolat végigmondását. Másrészt ugyan értettem őt az esetek 85%-ában, de azért baromira kellett koncentrálnom, ami elég sok energiámat elvette, így az már kevésbé érdekelt, hogy végigbeszéljük, amit elkezdtünk. (meg így jobban belegondolva én azért szeretek csapongani, igaz, ezeknél a témáknál tényleg elviseltem volna egy kicsivel mélyebb betekintést)

Ja, amit még megfigyeltem rajta, hogy ha rólam kérdezett valamit, sokszor mintha az is csak ürügy lett volna arra, hogy valami magával kapcsolatos témát elkezdhessen:). Ez egyébként annyira nem zavart, érdekelt, amit mondott (ezt amúgy az előző napi vendégen is éreztem.)

Akárhogy is, a szex igazából csak jó átlagosra sikerült, szóval arról nem is nagyon írnék.

Viszont utána még arról beszélgettünk, hogy ő 16 évesen elköltözött otthonról, és dolgozott, plusz ilyen 2 helyett 4 évig tartó suliba járt, hogy megszerezze az A-levelt (kb mint az érettségi. Bár én esküszöm, előbb asszociálok a Harry Potter-féle RBF-re és RAVASZ-ra:D). Úgy tűnt a szavaiból, hogy nem igazán jött ki jól a szüleivel, az anyjával azóta nem is beszél. Elkezdtem azon gondolkodni, hogy milyen körülmények közül jött, és hogy ez vajon mekkora hatással volt a pályaválasztására (szociális munkás).

Arról is beszélgettünk, hogy ehhez az álláshoz kell erkölcsi bizonyítvány, és mondtam,hogy amikor legutóbb dolgoztam valahol, a nem diákmunkásoknak szintén kellett ilyesmi, pedig biztos van egy csomó olyan bűncselekmény, amit ha elkövetek, az nincs befolyással arra, hogy veszélyt jelentek-e a vállalat számára vagy sem. Elég nehezen találtam viszont ilyen példát, végül azt sikerült, hogy ha pl. különböző könnyűdrogokat adtam volna el, annak nem lenne hatása arra, hogy milyen dolgozó vagyok. Vagy ha pl. valakinek szexmunkára helyet biztosítok. Ő elmesélte, hogy 17 évesen azt hitte, hogy ha egy motorkerékpár után adót fizet, akkor az adót önmaga után kell fizetnie, nem a motor után, és így amikor az előző motorkerékpárt eladta, és egy másikat vett, azt a cuccot, ami a kerékpáron volt (és ami jelezte, hogy a motorkerékpár legálisan van forgalomban és adót is fizetnek utána), az egyikről áttette a másikra. Elkapták, és valami elég nagy bírságot kellett fizetnie, egy évre bevonták a jogsiját, és 10 évig szerepelt az erkölcsi bizonyítványban is a tett. Ráadásul mivel akkoriban még livepooli volt, a bíró nem nagyon akarta elhinni, hogy nem direkt csinálta, hanem TÉNYLEG nem tudott erről:). Amikor állásinterjúra ment, ezt mindig el kellett mesélnie, de a többség csak nevetett.

Ja, még annyi, hogy megkérdeztem, hány éves, a statisztikám miatt, és pont a jelenlegi átlagéletkor:D (42 év). Megjegyeztem, hogy fiatalabbnak néz ki, és azt mondta, hogy fiatalabbnak is érzi magát, én meg közöltem, hogy tökre nem értem ezt, mert én úgy érzem, hogy én már öregen születtem:D (ezt amúgy egy - egyébként angol - könyvből vettem, mármint ezt a gondolatot). Jó, persze, néha én is meglepődöm azon, hogy a tinédzserkorom emlékeim szerint nem is volt olyan régen, mégsem vagyok már az, de hozzáteszem, tinédzserkoromban se nagyon éreztem magam tininek, vagy legalább olyannak, mint a kortársaim (igaz, kíváncsi lennék, hányan éreztek hasonlóan tinédzserkorukban, hiszen arra eléggé jellemzőek ezek a gondolatok). Ráadásul egy csomó gondolatom és véleményem 15-16 éves korom óta nem változott, és szerintem olyan sokat én sem, ami pedig igen, azok úgy érzem, inkább gyakorlati tapasztalatok (pl. hogyan kell háztartást vezetni, ügyeket intézni, harcolni a tanszékekkel).

A találka utáni éjszakán azt álmodtam, hogy a pasi megjelent skótszoknyában a házunk előtt, és elkezdett nekem olyanokat ordibálni, hogy "Ivonn, szeretlek", én meg azon gondolkodtam, hogy hogy a fenébe írjam ezt meg a blogomba úgy, hogy a környéken élők ne ismerjék fel, hogy ott történt az eset:D

Most, egy nappal az utolsó találkozó után hihetetlenül fáradt vagyok, és nem tudom, hogy mennyiben okolható a meló, de nekem úgy tűnik, hogy azon - meg ugye a tabletta körüli rohangáláson - kívül minden úgy ment, ahogy eddig. Még a mai nap esetleg egy kicsit kavarosabb volt, de már tegnap is fáradt voltam, meg tegnapelőtt is. Azt simán el bírom képzelni, hogy kifáraszt, ha ennyit vagyok mással, és koncentrálok a beszédére, meg igyekszem a legjobbat nyújtani, csak az a fura, hogy ennyire.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr766099617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2014.05.03. 14:59:21

Állítólag a pasik egy szexmunkásnál szívesen mesélnek magukról. (Ez rám is igaz :) ) Végre egy hely, ahol meghallgatják őket :) Vagy legalábbis úgy tesznek ;)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.03. 15:11:15

@Playman123: hoppá, azt hittem, ez csak később fog kikerülni. Fene se tudja, mert általában ugye én szoktam beszélni:D. Egyébként csak a harmadikra volt igaz, hogy tényleg mesélt magáról valami személyeset, a második inkább általánosságokról beszélt.

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2014.05.03. 16:18:50

Gyorsan kihasználom, hogy nem írtak még ide sokan :)

Lehet, hogy unalmas lenne egy poszt róla, meg az is lehet, hogy másokat nem érdekel vagy nekik egyértelmű, de engem baromira érdekelnének az "ügymenet" apróbb részletei.

Nem az aktusra gondolok, hanem az ügyfél szemszögéből hogyan zajlik le egy ilyen találkozó? Becsenget, puszi/kézfogás, bemutatkoztok beszélgettek vagy nincsenek felesleges formaságok, hiszen időre megy.

És mi van, ha viszonylag tapló az ügyfél, ledől háton az ágyra és ráadszól, hogy "na akkor tedd a dolgot, elégíts ki."

És mi van, ha nem sikerül vagy nem volt neki jó? Garanciális? :D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.03. 17:37:29

@Életunt Cápa: Van jónéhány esetéeírás-kategóriás írásom, esetleg nézd meg őket. Azért merem ezt mondani mert úgy tűnik, nem nagyon vagy képben az eddig leírtakról sem :)
suisseproject.blog.hu/tags/esetle%C3%ADr%C3%A1s

"Becsenget, puszi/kézfogás"
Kapásból Ivonn egyáltalán nem csinál incallt, én sem jellemzően.

"vagy nincsenek felesleges formaságok, hiszen időre megy."
Nem megy időre: természetesen órabérben dolgozom (kivéve az első ismerkedős félóra, ami ingyenes), viszont én nem sietek, max ő siethet, ha zavarja hogy esetleg többet kell fizetnie. De nem szokott ilyen probléma lenni. Viszonylag ritka hogy valaki szigorúan egy órára gondol (rövidebb időtartam nincs), általában az van hogy igyekszem "olvasni" hogy mire vágyik és aszerint alakítom a dolgokat, ami lehet akármennyi idő.

A számokkal nem szoktam kukacoskodni, nagyon nem jellemző hogy valaki úgy vélje, túl sokat kérek.

"És mi van, ha viszonylag tapló az ügyfél, ledől háton az ágyra és ráadszól, hogy "na akkor tedd a dolgot, elégíts ki.""

Megpróbálom humorra venni, de ha tényleg ez a szöveg és tényleg komolyan gondolja akkor elköszönök. De nehezen tudom elképzelni hogy ilyesvalakivel találkoznék, a weboldalam elég informatív, nem szoktak félreértések lenni.

"És mi van, ha nem sikerül"
Ha úgy gondolom, mindent megtettem, ugyanaz mintha sikerült volna. Ha valamiért egyszerűen nem is volt esély rá. Pl egyszer volt egy fickó, véletlenül pont ugyanabban volt kocka mint én, nagyon jót beszélgettünk a témáról az első egy órában, azóta is tartjuk a kapcsolatot, de amikor szexre került volna a sor, mondta hogy neki így nem megy, nem volt elég romantikus a hangulat, nem tud egyszerre szakmabelinek és nőnek nézni. Nem kértem pénzt. Ha hotelba hívott volna, a taxiköltséget kértem volna el.

"vagy nem volt neki jó"
Az milyen? Szexelünk, megteszek mindent, elélvez aztán azt mondja, nem volt jó, nem fizetne?

Ilyen még nem volt, de ha mégis lenne, nem, nem garanciális, kivéve ha felelősnek érzem magam, de ez már gesztus az én részemről, nem kötelező.

Általánosságban a feltételek tekintetében ajánlom a weboldalamat:
monica.iwstudio.hu/?site=monica&page=szolgaltatasok

Itt pl táblázatba foglaltam egy csomó számot, a találkozók hosszáról és egyéb adatokról, illetve a találkák bevételének az eloszlásáról. Ez utóbbit az árlistámmal összevetve ki lehet találni hogy milyen hosszúak szoktak lenni a fizetett időtartamok.
suisseproject.blog.hu/2014/01/22/statisztika_mennyit_er_egy_kor

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.03. 17:43:27

@Életunt Cápa: "És mi van, ha viszonylag tapló az ügyfél, ledől háton az ágyra és ráadszól, hogy "na akkor tedd a dolgot, elégíts ki.""

Ilyen még velem sem történt soha, pedig az én oldalam nem is annyira informatív, mint NNB-é:). Érdemes lenne meghallgatni más kollégák válaszát is, hátha egyszer Suisseproject is idetéved...:)

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2014.05.03. 19:41:37

Köszi a linkeket, majd elvolasom őket, ha még korábban nem tettem :)

A tapló alatt nem is annyira a taplót értem, inkább a túl tudatos vásárlót, aki elvárja a pénzéért a tökéletes szolgáltatást.

Ezt kicsit magam miatt is kérdeztem, mert mindig az a félelmem, hogyha esetleg elmennék hozzátok, akkor zavaromban vagy csak mert szimplán béna vagyok, még a szexre sem lennék képes, és inkább rátok hagynám a munkát :D

Még egy dolog érdekelne, ha még nem volt róla szó korábban: nyilván az árazás távol tartja őket valamennyre, de mit csináltok a hagymaszagú, rohadó fogú kövér, szőrös, izzadó pasikkal?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.03. 19:59:32

@Életunt Cápa: Mindig megpróbálok jó lenni, de általában nem is ítélem úgy hogy az én munkám az egyoldalú kiszolgálása lenne egy fapofát vágó, vásárlós stílusban működő fickónak. A szex egy intim dolog, ismeretlennel is az, ha valaki úgy viselkedik mint aki párizsit vesz, az ezt zárja ki. Innentől kezdve feleslegesen találkozott velem, nem vagyunk egymáshoz illők.
Az idétlenkedés más téma.

Nem hiszem hogy a szőrös pasik csóróbbak lennének, egyébként semmi bajom a szőrrel :) Ugyanez túlsúlyra. Nem is igazán látom be hogy ezzel miért kellene foglalkoznom. Az izzadási hajlam egyéni tulajdonság, anyagi helyzettel szintén nem függ össze, szagot általában csak hosszabb távon okoz, ha valaki nem zuhanyzik.
Egyébként szerintem eléggé alap bármilyen akció előtt alaposan lezuhanyozni. Hagymaszag: bontatlan fogkefe a fürdőszobában, ajándékba övé lehet, ha meg én látogatom meg, nyilván van fogkeféje, ha nincs, és nyers hagymát evett előtte, aktuális hangulattól függően döntök.

Rohadó fogakkal nem találkozom, passz. Régebben, átlagárú koromban sem találkoztam.

Amúgy furák a kérdések, kicsit olyanok mintha úgy gondolnád hogy nekem kötelező mindig mindenféle pasival lefeküdnöm aki megtalál, mert ha már egy szobában vagyok akkor muszáj. Pedig nem :)

suisseproject 2014.05.03. 21:15:21

@Ivonn88: Hé, rendszeresen olvasok, csak nem sokszor érzem úgy, hogy hozzá kéne szólnom. :D

Egyébként velem azért szoktak ilyenek lenni, nem ennyire "élesen", de nyáron pl. viszonylag gyakori volt, hogy valaki csak lefeküdt és nem igazán volt kezdeményező. DE soha nem volt bunkó, csak gondolom úgy volt vele, hogy ez így van rendjén. Amúgy ezek a találkozók általában nem sültek el rosszul, mármint sokkal jobb volt, mint a másik véglet, aki bejön és rád veti magát. Meg amúgy engem sem zavart, hogy én irányíthatom a dolgokat.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.03. 21:16:09

@Életunt Cápa:
Megint nem nagyon tudok már mit hozzátenni a válaszokhoz:). Én azt hiszem, egyszer volt, hogy nem csókolóztam, mert na, szájszaga volt az illetőnek. Elvileg otthonról jött, egyenesen hozzám, szóval izé... egyébként akkor egy olyan lakásban dolgoztam, ahol van kint a fürdőszobában műanyag pohár és szájvíz is, szóval akár azt is használhatta volna. Lehet, hogy szólnom kellett volna, ahelyett, hogy nem csókolózom, de én ennél nyuszibb vagyok....

Dettó, a szőr engem se nagyon zavar, volt olyan vendégem, aki zuhanyozás után pár perccel is nagyon izzadt és szaga is volt, de nem vészesen. Ez amúgy tök érdekes dolog, hogy NNB-vel volt egy közös vendégünk, akinek a szagát NNB nehezen viselte el, én meg kb szinte semmit nem éreztem:D. Most vagy az én szaglásommal van valami komoly gond, vagy nem tudom.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.03. 21:18:09

@suisseproject: most, hogy így elképzeltem ezt a jelenetet, mintha nekem is lett volna hasonlóm, de most nem ugrik be. lehet, hogy azzal a sráccal keverem, akinél kb hülyén éreztem magam, hogy megpróbálok vele csókolózni, vagy bármit csinálni (pl megsimogatni itt-ott), mert egy részemen kívül mással nem igazán foglalkozott. Érdekes srác volt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.03. 23:58:41

@Életunt Cápa: Figyelj csak, nem szeretnél kicsit beszélgetni a vendégekről akik köteg húszezreseket adnak borravalónak? Mondjuk hogy velük mit kezdek? Mert kérdezgettél a szőrös-izzadós-kövér-büdös szájú palikról, és hát ez a kombó marha ritka, most mégis egy ilyentől jövök :):P

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2014.05.04. 07:44:28

Köszi a váalszokat újfent :)

"Amúgy furák a kérdések, kicsit olyanok mintha úgy gondolnád hogy nekem kötelező mindig mindenféle pasival lefeküdnöm aki megtalál, mert ha már egy szobában vagyok akkor muszáj. Pedig nem :)"

Na épp ezért kérdezek :) Azt gondoltam, ha telefonon leegyeztettetek egy talit, akkor csak nagyon extrém esetben utasíthatsz vissza valakit. Remélem nem veszitek zokon, de tényleg párizsivásárlásnak képzeltem a szexmunkát vagy legalábbis ugyanolyan munkának, mint a többit, ahol nem válogathatsz a feladatok közül, hanem mindet meg kell csinálnod.

Lassan már inkább randinak tűnik. És most méginkább stresszelnék ha találkoznánk, mert attól rettegnék, hogy visszautasítasz.

"Figyelj csak, nem szeretnél kicsit beszélgetni a vendégekről akik köteg húszezreseket adnak borravalónak?"

De persze :D Gondolom olyan gyakran van,hogy az ügyfelek belétek bolondulnak, de mi van akkor, amikor egy dúsgazdag adonisz jön hozzátok? ;) Kicsit komolyra fordítva a szót, ha egy kuncsaft "kivásáorlna" ebből a munkából, abbahagynátok?

álomkor 2014.05.04. 10:43:28

@noname.blogger: Hát ez is már milyen, ez a pár hozzászólás? Mintha rpflora megboldogult blogján járnék, vagy a hátrányos helyzetű kaviár cinikusan illúzióromboló sorait olvasnám:O Tisztára ki fogok ábrándulni:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.04. 13:57:07

@Életunt Cápa: Azt gondoltam, ha telefonon leegyeztettetek egy talit"
Soha nem egyeztetek telefonon. Csak e-mailben, csak előre legalább egy nappal. Általában a következő pár hétre előre szoktak egyeztetni, kivéve néhány kivételesebbet, ami akár pár hónapra is.

"csak nagyon extrém esetben utasíthatsz vissza valakit"

Ha már megérkezett, tényleg igyekszem nem elküldeni, nem igazán fair, ha már ekkora utat megtett. Vagy ha egyszer a taxit mindenképp ki kell fizetnie. De attól ha valaki hülye akkor nyilván nem maradok.
Nem szoktam férfiakat visszautasítani, minimálisan fordul elő ilyesmi. De nem azért mert nekem azt "kell" csinálnom, hanem mert általában nincs velük problémám.
Egyébként amikor még telefonon voltam elérhető, a hang alapján egyértelműen szűrtem. Ha valaki arra sem veszi a fáradtságot hogy mondjon egy sziát, vagy azt mondja hogy ő Pista és Mónit keresi, csak benyögi hogy mennyifélóra, azzal nem érdemes találkozni. Lehet, hogy velük tényleg olyan lenne mint egy párizsispult túloldalán állni, és tekintve hogy a párizsi nem párizsi, ez így nem poén.

"Gondolom olyan gyakran van,hogy az ügyfelek belétek bolondulnak"
Azért annyira nem gyakori :) de köteg húszezrest kértem, szerelmes fickó nem kell, akár dúsgazdag, akás nem, akár adonisz, akár nem. Mit kezdjek vele?! Köteg húszezres. See?

(ha most rámszabadítottál egy kattant dúsgazdag adoniszt, eskü megkereslek és megverlek... a gazdagság belebolondulással kombinálva veszélyes iparág lehet... vagy rád uszítom, célzásokat teszek rá hogy nagyon vonzódom hozzád...)

"Kicsit komolyra fordítva a szót, ha egy kuncsaft "kivásáorlna" ebből a munkából, abbahagynátok? "

Bocsáss meg de megtennéd hogy legalább a nyomorult bemutatkozásunkat elolvasnád? Iszonyú butus kérdéseket teszel fel. Itt van: suisseproject.blog.hu/2013/09/05/a_bloggerekrol_hianypotlo_bejegyzes

Nem vagyok eladó, így megvehető sem. Nem vagyok rabszolga, nem kell, nem is lehet sehonnan kivásárolni. Szabad akaratomból csinálom ezt és részemről maradnék, hiányozna. Ha rám szakadna egy lottónyeremény akkor fene tudja mit csinálnék pontosan, majd kitalálom, de szabadító lovag nem kell, nem keresek kapcsolatot, a férjem mellett furán mutatna.

Konkrétan értelmezni sem tudom, hogy mi az a kivásárlás. Megmagyaráznád?

Úgy általában, a feltételezéseid nulla szinte fedik azt, amit én vagy Ivonn csinálunk. Nem szeretném újra leírni neked az egész blogot, megtennéd kérlek hogy olvasgatsz kicsit, ha érdekel a téma?

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2014.05.04. 15:46:54

Mea culpa, rossz kifejezéseket használok,de ebből is látszik, hogy ismeretlen számomra ez a világ :)

A lottónyereményre gondoltam, meg arra a gazdag adoniszra, aki akkora borravalót ad, hogy életed végiéig semmi gondod nem lesz :D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.04. 15:50:56

@Életunt Cápa: Most kicsit elakadtam, nem teljesen egyenes, mire is válaszoltál pontosan :)

"ki akkora borravalót ad, hogy életed végiéig semmi gondod nem lesz :D "
Akkora borravaló a világon nincs, a gondjaim nagy része nem anyagi természetű. De a borravaló azért jöhet :)

Életunt Cápa · http://eletuntcapa.blog.hu 2014.05.04. 16:15:16

A kivásárlásra válaszoltam. Ne aggódj, velem van a baj, az én gondolataim csapongóak nagyon, és maguktól értetődőnek szoktam venni, hogy mások követni tudják az asszociációimat, amiket meg sem osztok velük :D Szóval előre bocs, ha látszólag értelmetlent kérdezek vagy mondok, gyakori hibám.

Azt hiszem azt nem sikerlüt felfognom elsőre (mint alkalmazottnak), hogy inkább vállalkozóként működtök, így nem kell elvállalnotok egy-egy munkát, ha nem akarjátok, míg nekem nincs választásom, mindet el kell végezni. Ezért értetlenkedtem picit.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.04. 16:36:42

@Életunt Cápa: Jahh, értem :)

Ömm, nem abbahagyni szeretném a melót, csak a több pénz sosem fáj, gondolom ezzel a többség így van.

Valóban, nem vagyok alkalmazott (és nem is viselkedem úgy mintha az lennék), szóval max kevesebb pénzem lesz, ha valakinél meggondolom magam. Esetleg egy rossz beszámolóm valahol.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.04. 16:45:09

@Életunt Cápa: Amúgy alkalmazott lányok is vannak, náluk nem tudom, mik a szabályok. Én nem képviselem a szexmunkások összességét, csak magamat. Esetleg Ivonnt, ha egyszer nem hajlandó kommentelni :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.05. 12:45:40

Na, ez egy baromi jó kérdés, hogy alkalmazott lányoknál hogy működik. Gondolom, ha ők kezelik a telefonjukat, akkor ők irányítják, de láttam olyan helyet, ahol a lányok felvették egymás telefonját, és beírtak egymásnak melókat.

@noname.blogger: "Egyébként amikor még telefonon voltam elérhető, a hang alapján egyértelműen szűrtem. Ha valaki arra sem veszi a fáradtságot hogy mondjon egy sziát, vagy azt mondja hogy ő Pista és Mónit keresi, csak benyögi hogy mennyifélóra, azzal nem érdemes találkozni."

Konkrétan mondtad, hogy bocsi, de veled nem? Én azon gondolkozom, hogy találkoztam-e azzal, aki ilyen volt, és az az igazság, hogy nem tudom, mert biztosan nem utasítottam vissza senkit. Az lehte, hogy esetleg az illetőnek valahogy nem értem rá, amikor jönni szeretett volna, de tényleg nem tudom.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.05. 14:36:02

@Ivonn88: Általában konkrétan. Volt, hogy a kérdésre azért válaszoltam, mert nem mindenki akar találkozni akit az ár érdekel.

Hwsw 2014.05.05. 21:27:29

@Ivonn88: hol lehet teged megtalalni? Melyik oldalon es milyen nev alatt?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.05. 23:12:28

@Hwsw: Ivonn "valódi" kiléte nem publikus.
Bocsi hogy én válaszolok, ő mostanság eléggé elfoglalt.
süti beállítások módosítása