Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Levelezés:O

Címkék: levrov

2014.05.11. 15:36

Az előbb kaptam egy levelet valakitől a második "beszélt" nyelvemen, viszont annyira fura volt a mondatszerkesztés meg a helyesírás, hogy az nem igaz. Ilyen se történt még velem: általában azon a nyelven native speaker-ek írnak, és szerintem ez az illető nem volt az.

Akárhogy is, erről eszembe jutott az a levelezés, amit mostanában folytattam. Szerintem az a legegyszerűbb, ha az egészet közlöm, nem hosszú:

Ezt írta elsőre:

"Hello,

I m french and I would like to speak about business. I should have regular costumers foreigners for you."

Vagyis: ő francia, és üzletről szeretne beszélni, tudna számomra visszatérő külföldi vendégeket biztosítani (illetve azt írja, hogy "kéne" neki ilyeneket biztosítani nekem, de gondolom, nem így értette:) )

A válaszom:

"Dear Y

could you please tell me more details about it?

Best regards,
X

Vagyis: tudna egy pár részlettel szolgálni?

"Yes X, with pleasure,
I will apreciate to meet you face to face and explain you the tricks that I already do with other girls here
We can meet in deak ferenc when you re free, just tell me the time

See you"

Vagyis: persze, X, örömmel. Örülnék, ha személyesen beszélhetnék azokról a trükkökről, amiket más lányokkal is csinálok. A Deák Ferenc téren tudnánk találkozni, amikor ráérsz, csak mondd az időpontot.

 

Én:
"Dear Y

I would like to here a bit more about it before meeting as I have no idea yet what is your offer about.

Best regards,
X

Vagyis: szeretnék egy kicsit többet tudni erről, mielőtt találkozunk, merthogy még semmit sem tudok arról, hogy miről szól ez az ajánlat.

Válasz:
"I just bring you costumers for foreign country with extra tricks "

Vagyis: extra trükkökkel (?) más országokból hoz nekem vendégeket.

Erre már nem válaszoltam, de később kaptam egy ilyen e-mailt:

"Hi again

My name is Y, Im french as I told you, roght now in Budapest to meet you and to work together.
I ve already 5 ladies in my team. I wanted to meet you to know you and to see if we can collaborate.
To explain you quickly, I was hacking diferent websites to get all emails, contacts from many wealthy men around europe and midlle east.
So I wanted to propose them your services and for that I wish to meet you.
I did it already in Dubai last month with my team, and I begin this here in Budapest"

Azaz: a nevem Y, francia vagyok, és ahogy mondtam épp Budapesten vagyok, hogy találkozzunk és együtt dolgozzunk. Már van 5 lány a csapatban. Azért akartam veled találkozni, hogy megtudjam, tudunk-e együtt dolgozni. Hogy gyorsan elmagyarázzam: meghekkeltem pár weboldalt, hogy megkapjam vagyonos európai és közel-keleti férfiak elérhetőségeit. Nekik szeretném felajánlani a szolgáltatásaidat, és ezért szeretnék veled találkozni.
Már dubaiban is ezt csináltam a múlt hónapban a csapatommal, és most Budapesten kezdem el.

Egészen a meghekkelésig azon gondolkodtam, hogy találkozom vele, csak hogy megértsem, hogy ez mégis mi, és hogy írhassak róla egy postot:), így viszont már nem látom akkora értelmét ezért találkozni. Mondjuk arra azért kíváncsi vagyok, hogy hogy nézne ez ki a gyakorlatban, ő ír ezeknek az embereknek az e-mailcímére, felajánlja a szolgáltatásaimat, és azok majd igent mondanak? És honnan tudjuk, hogy vagyonosak, talán valami speciális site-ról szedte a kontaktokat? e ez már kb. részletkérdés, és elvesztettem az érdeklődésem. Azért ha valaki szerint mégis érdekes lenne, és meg is indokolja, hogy miért, találkoznék vele:)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr426150259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2014.05.11. 23:15:12

Érdemes volt hosszasabban beszéltetned. Nem csodálkoznék azon, ha úgy lenne francia, ahogyan én maláj vagyok :)
Az ilyeneknek dőlnek be a gyanútlan lányok, és aztán az ilyen esetek kerülnek be a rendőrségi hírekbe. Mindenféle hackeléses mese nélkül is egyértelmű, hogy itt csak a kerítésnek egy ravasz mesével álcázott esetéről van szó.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.11. 23:28:27

@Playman123: szerintem simán csak az lett volna, hogy ő tényleg szolgáltat ügyfeleket, csak mittudomén, nem annyit, viszont mindezt irreálisan magas díjért.

Playman123 2014.05.12. 00:04:05

Ilyen angolsággal talålkozva vajon milyen üzletember venné komolyan? :)Nekem az ilyen eleve gyanús. Nem lennék meglepve, ha előre kérne valamilyen ürüggyel pénzt a lányoktól, akik beugranak neki.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 00:17:10

@Playman123: találkozni kellett volna vele, hogy megtudjuk, mert most csak tippelgetünk:D. Én azt nem értem, hogy pontosan mit írt volna az e-mailben, ami miatt majd velem találkozik az illető?

suisseproject 2014.05.12. 02:01:01

Az elsőt én is megkaptam, még a fészbukját is megadta benne, én viszont nem válaszoltam rá, erre elküldte ugyanazt a levelet, ami itt neked az utolsó (szóról szóra). :D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 05:51:52

Amennyiben feltesszük hogy nem kér pénzt előre, azon gondolkodom hogy egyáltalán honnan lehetne tudni, hogy az illető kliens pont az ő "hackelése "(jajj) alapján jött. Vagy hogy egyáltalán csinált bármit. Ha egy bizonyos e-mailcímről spammel és tegyük fel hogy egy pasit érdekel a dolog, logikus hogy az illető lánnyal közvetlenül vegye fel a kapcsolatot, ne a közvetítővel. Legalábbis mindenképpen esélyes. Vagy csak egyszerűen az lenne a rendszer hogy százalékot kér a bevételedből, te meg jól hidd el hogy azt neki köszönheted :) ?
Kettes verzió ami elég gázul hangzik hogy a lányok mélcímét használná spammelésre. Innentől kezdve persze lehetne tudni hogy így sikerült("válasz" gomb), de ez meg eléggé gáz...

KondorL 2014.05.12. 07:41:32

Ez a Frenki már megint kitalált valami ravaszságot:)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 11:31:09

@noname.blogger: hátööö, lehet, hogy a vendégek csak rajta keresztül találkozhatnának lánnyal, pölö képeket küld, és nem ad meg semmi elérhetőséget.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 11:46:34

@Ivonn88: Végül is :)

Hm, délre mennék valahova az agglomerációba de a pasi nem elérhető telefonon (hangposta válaszol) és utoljára egy hete e-maileztünk. Még sosem találkoztunk, nem indulok el így. Még a szobaszámot sem tudom, hogy megpróbálkozzak a hotel saját elérhetőségével, a hotel előtt találkoznánk. Kíváncsi vagyok, előkerül-e még.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 12:09:03

@noname.blogger: Wow :O. Ez azért így bájos :O. Miét próbáltad amúgy elérni? Mármint én könnyen lehet, hogy kb odamegyek, és felsülök, hogy nincs itt senki, feltéve, hogy aznap vagy előtte egy nappal írt, hogy igen, tényleg találkozunk.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 12:18:49

@Ivonn88: Azért, mert egy hete írtunk egymásnak utoljára. Főleg ezért. Meg mert messzire kellene mennem, Budapest határán kívülre, ismeretlen hotelbe és drága a taxi. Meg mert nem ismerem a szobaszámot, sem a vezetéknevét. Szóval egy csomó tényező együtt.

Elméletileg lehetséges hogy valakinek kikapcsol a telefonja és nem veszi észre, de mostanra szerintem rá kellett volna jönnie mert már elvileg húsz perce ott vár a hotel előtt, csak ránézett a telójára hogy mi van.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 12:23:15

@noname.blogger: :-/ Ez amúgy mennyire gyakori?
Egyébként igen, ha előtte rég nem beszéltünk, akkor az nálam is... van, hogy nem is emlékszem, hogy meló lenne, és utólag jövök rá, hogy ja, a pasi eltűnt, illetve van, hogy eszembe jut, és rákérdezek előtte, néha meg nem jön válasz.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 12:29:37

@Ivonn88: Nem az. Mondjuk nemrég volt, hogy nem indultam el mert nem tudtam elérni telefonon, írtam neki erről, időpont után nem sokkal felhívott hogy elpusztult a telefonja, bocsi, ha még tudok menni, vár.

Nem nagyon szoktam felsülni, úgy tűnik, jó hatásfokúak a biztonsági intézkedéseim. Azért volt már ilyen, pont ezek nyomán vezettem be őket. A legszarabbat viszont most sem tudnám kikerülni, pasival találkoztam a hotelban, megbeszéltük hogy másnap is megyek, mentem. Nem volt a szobában, szobatelefont nem vette fel, telefonja elérhetetlen. Azt hittem valami van, és mivel már találkoztunk, jóhiszemű voltam és baromi hosszan próbáltam elérni, vártam rá. Ez baromi szarul esett. Azért persze évekkel ezelőtt volt, egyetlen egyszer, emiatt nem fogom az embereket minden alkalommal felhívni mielőtt elindulok.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 12:30:37

@Ivonn88: Amúgy baromira nem volt kedvem dolgozni, drukkoltam hogy ez legyen, szóval nem egy tragédia :) bár az anyagiakat azért valahogy eljuttathatná hozzám :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 12:33:11

@noname.blogger: :DDD
Nagyon furi, meg gáz az, akivel már előtte találkoztál, és úgy.... :-///
Erről eszembe jut az az eset, amikor én mentem potyára egy helyre, de a régi blogomban írtam róla, és jelenleg nem tudok hozzáférni a szöveghez.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.05.12. 12:50:07

@Ivonn88: Na ja.. meg persze akármi történhet, de ez úgy eltűnt mintha sosem lett volna. Nem hiszem hogy elütötte volna a busz pont akkor...

Az mondjuk jó, hogy a felületes biztonsági intézkedések is kiszűrik a problémás esetek nagy részét. Tegnap e-maileztem egy sráccal, ő nagyon tömör volt ("Monica. Are you available tonight for one hour meeting? What is the address? " és később is ilyeneket írt), gyanúsak az effélék, végül megbeszéltem vele mára időpontot, címet is adtam, de kértem hogy ma erősítse meg, csak akkor adom meg az emelet-ajtót. Először értetlen volt, aztán amikor válaszként elmagyaráztam hogy mi is ez, nem válaszolt többé. Gondolom meggondolta magát, vagy nem is vette komolyan az egészet. Nem hiszem hogy csak amiatt mert kértem tőle plusz egy visszajelzést, vagy ha amiatt, szerintem normális ember ilyenkor megírja hogy mégsem. Szerintem. Ha meg már akkor megadok minden adatot, ma várhattam volna potyára.

pittscards 2014.05.12. 21:23:46

@Ivonn88: Biztos kért volna valami előleget, ahogy a nigériai leveleknél szokás.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 21:36:36

@pittscards: én nem erre tippelek, mert akkor minek találkozna személyesen? Oké, esetleg azt meggyőzőbbnek gondolja, cserébe viszont jól megmutatja magát, ami majd jól jöhet a feljelentéshez.

Playman123 2014.05.13. 10:56:12

Ha csupa "jószándékot" feltételezünk is róla, nyilvánvalóan nem jutalék nélkül képzeli a dolgot. Akkor ez már részéről közvetítés, ami büntetendő. Ezért valóban kockázatos számára a személyes találkozás. Nem egészen értem, mi a célja vele? Talán az, hogy meggyőződjön a lányok valódiságáról?

Az elképzelhető, hogy ő bonyolítaná a találkozót, és vagy neki fizetnének a kliensek (mikor? előtte? nem valószínű. utána? ez sem). Inkább az, hogy ő vinné a helyszínre, majd megvárná a lányt, és utólag kérné el tőle a részét.

Ezzel az utóbbi módszerrel már találkoztam. Ez a lány számára igen veszélyes, mert ki tudja, mennyi pénzt vesz el tőle, akár erőszakkal.

Találkoztam olyan "szervezővel" is, aki klub formájában működteti a vállalkozását, ahová a jelentkező férfiak éves vagy havi díjat fizetnek be, ami különböző szintű tagságot jelent (gold, silver, bronze), és a "tagsági szint" mértékétől függően választhatnak lányokat a portfólióból. Ebben az esetben a lányoktól már nem kérnek külön jutalékot (ha jól emlékszem). A gold tagok számára nemcsak a portfólióból választást teszik lehetővé, hanem bármelyik "A-kategóriás celeb" név szerinti biztosítását is vállalják. De ez a gold-tagság már millió forintos éves díjjal jár :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.13. 11:52:15

@Playman123: miért veszályesebb, ha megvárja a lányt és utána megy a helyszínre, mint teszem azt, egy leadós hely? Mármint oké, egyszer meg lehet játszani, többször meg nem, mert a lány nem megy oda többet. Mondjuk az tény, hogy egy soklányos leadós hely kevésbé tűnik kockázatosnak.

Nekem ez a tagságos dolog úgy tűnt, hogy baromira nem éri meg, amikor írtál róla, merthogy a lányoknak is kell még külön fizetni.

Playman123 2014.05.13. 12:04:13

@Ivonn88: Azt nem tudtam, hogy a lányoknak is külön kellett fizetni - vagy csak most nem emlékeztem már rá. Így érthető, hogy külön már nem kértek alkalmanként "jutalékot" :)

Igazából csak az első alkalom a veszélyes a lány számára, mert nem tudhatja, hogy nem veszik-e el tőle az összes pénzt. Ha "korrekten" működik a dolog, akkor veszélytelen, sőt a taxipénzre sem kell gondolnia a lánynak, mert hiszen odaviszik a helyre őket, utána meg vissza :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.13. 21:43:54

@Playman123: nekem tökre úgy rémlik, hogy találkozásonként nekik is kellett fizetni, vagy a fene se tudja, de emlékszem, hogy mondtad, hogy baromira nem éri meg. Keresd ki az archív bejegyzések közül:)

Playman123 2014.05.14. 00:18:25

@Ivonn88: Elég régen volt, és mivel nekem biztosan nem érte volna meg, legfeljebb a gold tagság, annyit viszont eszemben sem volt fizetni, valószínűleg ezért nem emlékszem pontosan. Téged viszont a "lány-oldali" rész érdekelhetett, úgyhogy biztosan úgy van, ahogyan írod.
Ezek szerint egyedül nekik érte volna meg :D
süti beállítások módosítása