Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Pár napja írtam ezt a posztot a privát blogomba, aztán kaptam egy javaslatot, hogy esetleg kikerülhetne ide is, csak kicsit átdolgozva. Ebben igazat is adtam, csak nem akartam vele foglalkozni a vizsgaidőszakban, de most már vége és örömmel közölhetem, hogy minden tárgyam megvan. :)

 

Reggel 8-ra volt megbeszélve a találkozó, másik kettő sikertelen próbálkozás után (ti. nem szeretek késő este elmenni itthonról, mert általában megkérdezik, hová). Persze később rájöttem, hogy a reggeli időpont sem jó, képtelen vagyok magamhoz térni és általában nem érzem jól magam még pár óráig.

A szállodától nagyon féltem, két okból:

- egyszer véletlenül oda mentem be egy másik helyett :D, nem ér röhögni... na és nagyon csilivilinek tűnt, ráadásul jól el is tévedtem.

- felvettem egy olyan ruhát, ami átmenet a hétköznapi meg az elegáns között, magassarkúval :D, nem tudom, mi jött rám, sosem öltözöm így. Általában képes vagyok egy ilyen találkozóra sportcipőben menni, és eddig még senki nem kötött bele (vagy lepődött meg).

A pasi amúgy angol volt, de indiainak tűnő névvel és arccal:), viszont fura, de egész jól értettük egymást. Egyrészt, ha én azt mondom, "both", nincs élő ember, aki megértené, vagyis hát de, neki valahogy sikerült. Cserébe én is majdnem mindent megértettem, amit mondott. Nem tudom, hogy ez mitől függhet. Lehet, hogy csak elég türelmes volt. 

Megkínált kávéval, aztán egy csomó ideig semmi nem történt, csókolóztunk meg ölelkeztünk. Én kicsit untam, de úgy látszott, hogy neki ez jó így. Aztán felajánlottam, hogy megmasszírozom, meg is történt, és izé, idáig nagyon jó volt a történet, de aztán megláttam, mi van a gatyájában :D, és majdnem sírógörcsöt kaptam. Eleve elég érzékeny vagyok ilyen dolgokban, de hát ez kifejezetten ijesztő volt… (Alig várom a kommenteket a k*rváról, aki fél a f*sztól.)

És ezután? Hát, nem is fájt, tök jó volt :) Ráadásul sokáig tartott, igyekezett elhúzni, de kivételesen nem zavart. Csak aztán nem pihentem valami sokat, még maradhattam volna, de vártak rám, úgyhogy inkább megpróbáltam valahogy kibotorkálni, csak ugye remegett még a lábam is* :D, meg magassarkúban sem tanultam meg még járni... Lefelé a lépcsőn pont még telefonáltam is, úgyhogy inkább megálltam fölötte, és csak azután mentem le, hogy letettem. Remélem, sokan látták...

* nem (csak) azért, mert jó volt, hanem mert ugye sokáig volt görcsösen szétnyitva, az meg nem valami kellemes.

 

Szerettem volna régebben írni arról, hogy mennyire elegem van ebből a külföldiekkel való találkozásból. Valahogy nem az a típus vagyok, akinek jó hetente egyszer dolgozni (ráadásul mostanában ennél jóval ritkábban tudtam), mert benne kell maradnom a „gyakorlatban”. Ezt úgy kell érteni, hogy nem kezdek el félni egy találkozótól, hogy aztán lemondjam, nem idegeskedek azon, hogy hogy találom meg a szobát, hogyan beszélgetünk majd és miről, és hogy kerül majd sor az akció részére. Ezek a dolgok sokkal jobban mennek, ha gyakrabban dolgozom.

Persze ezt viszonylag egyszerűen ki lehetne küszöbölni, csak a fejemben kellene rendet tenni hozzá. Mindenesetre pont nagyon kezdett elegem lenni ebből az állapotból, kellett egy ilyen példa: nicsak, mégiscsak tudok beszélgetni, ha csak az időjárásról is (nesze, angolok), mégiscsak jó tud lenni azért így is a szex és nem kell annyira beleugrani a közepébe. Olykor nem is az én feladatom a vezetés.

Azért furcsa így napokkal később írni erről, mert már megint teljesen elveszett a „gyakorlat”. Ha most hívna valaki találkozni, megint ugyanúgy félnék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr976384231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

abc józsi 2014.06.19. 16:18:04

Miért kell kicsillagozni a kurva és a fasz szavakat?

vénkujon 2014.06.19. 16:36:10

@abc jozsi: nem tudom mit zavarogsz itt józsi...gyere vissza az ájtatos ifjak egyesülete értekezletére, ahol megbeszélnénk a hétvégi jótevés-akciónapot. a sok beteg öreg, meg árvagyermek várja a támogatásunkat.
meg ne lássam mégeccer, hogy ilyen blogokat látogatsz...fel leszel írva, utána meg sírsz majd megint, ha nem viszünk el a könyvtárba

a Presbiter 2014.06.19. 16:39:09

@abc jozsi: József. Gyere vissza közénk. Áldás, békesség.
@vénkujon: Jól van fiam. Dicséretben részesítelek, amiér' beköpted Józsefet.

suisseproject 2014.06.19. 16:40:35

"Ijesztően nagy pénisz" címmel került az indexre a posztom. Köszi, hogy mindenki megtalálta a lényeget. (Na jó, így, ahogy kiemelték, eléggé viccesnek hat... Végülis...)

abc józsi 2014.06.19. 16:47:08

@vénkujon: @a Presbiter: Megható ezt látni, hogy így aggódtok a lelki üdvömért.

KondorL 2014.06.19. 17:16:23

@suisseproject: "mennyire elegem van ebből a külföldiekkel való találkozásból"
Akkor meg miért? Ha jól emlékszem, te csak egy hajszállal dolgozol drágábban a pesti átlagárnál, heti 1-2 vendég biztosan összejönne magyarokból is. Hacsak nem mégis az egzotikus formájú/méretű/ízű/állagú nemiszervek iránti vonzalom dominál a háttérben:)

suisseproject 2014.06.19. 17:22:22

@KondorL: Az a hajszál több, mint másfélszerese, utazási költséggel együtt pedig bőven a kétszerese (és ugye más választási lehetőség nincs).
Szerintem, ha most pontosan a pesti átlagáron dolgoznék, akkor sem lenne heti 1-2, mivel nincs is hová jönniük.

KondorL 2014.06.19. 17:53:50

@suisseproject: Oké, az áremelésről nem tudtam. Egyébként legalább egy hirdetőoldalon most is a régi ár van kint a hirdetésedben, ezt csak azért említem meg, mert pl. az én kiválasztási algoritmusom ezt megbízhatatlanságnak érzékelné, és adott esetben mínuszpont lenne. Szerintem előfordulhat ilyesmi egy angollal is, még ha őket nem vágja haza az emelt árad sem, de van aki elvi kérdést csinál az ilyesmiből. Szóval én a helyedben átpörgetném az élő hirdetéseket, és egységesíteném az ármegjelölést. Másrészt az ilyesmi tanácsaim általában leperegnek rólatok, a jelek szerint nektek akkor is működik a bolt, ha nem figyeltek a nüanszokra, szóval ahogy gondolod:)

Dr. Schwanzkopf Rudolf 2014.06.19. 18:07:56

Az én híres lábjegyzet-érzékenységem:

Nahát, a kurva, aki fél a fasztól. :)
Okés ez így?

suisseproject 2014.06.19. 18:15:34

@Dr. Schwanzkopf Rudolf: Hm, azt hiszem, át is írom erre a nicknevem. Így már mindenki tudni fogja :D

fülesboci 2014.06.19. 18:27:00

Én rendet tennék a fejedben, ribi.

Lucky Larry SiIverstein 2014.06.19. 20:28:19

@fülesboci: Te az asszonynak sem mersz alányúlni, maximum habognál.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.06.19. 21:01:53

@KondorL: nekem konkrétan mit tanácsoltál, amit nem fogadtam meg? Most hirtelen nem rémlik, hogy ilyen témában valaha beszéltünk volna, azért kérdezem.
Egyébként ez a különböző ár-dolog nehéz kérdés, mert én pölö már elég nehezen (=sehogy) tartom számon az összes hirdetésem, bár azért szoktam őket frissítgetni, de biztos kimarad egy-kettő. Talán az lehet a megoldás, hogy az ember szépen kiírja a honlapján az áraihoz, hogy tisztában van a problémával, az irányadó ár mindig a honlapon szereplő, de nyugodtan érdeklődjön e-mailben, mert ugyanazt a számot fogja megkapni, amit a honlapon is lát. Ez talán így növeli a bizalmat.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.06.19. 21:05:21

"Ezek a dolgok sokkal jobban mennek, ha gyakrabban dolgozom."

+1

Mondjuk amióta ha nem is sokszor, de rendszeresen járkálok szállodákba, azért kevésbé para.

Egyébként a ruháról annyit, hogy ott voltam, amikor Suisseproject megvette, és rémes kb, hogy milyen konzervatív az ízlésünk, ilyet ugyanis kb irodában is simán viselnek az emberek:DD

KondorL 2014.06.19. 22:18:55

@Ivonn88: Arra biztosan emlékszem, hogy egy időben eléggé kaotikusak voltak a hirdetéseid. A fele Budapestre szólt, a fele egy külföldi városra, legalább háromféle ár szerepelt az oldalakon, össze-vissza ikszelve a vállalt szolgáltatások, vagy pl. az, hogy ügynökségnél dolgozol vagy függetlenként. Legalább egyszer ezt biztosan szóvá tettem, és azt válaszoltad, hogy úgyis megtalál, aki akar.
Aztán annyit változott a dolog, hogy a hirdetéseidben megjelent a link a saját honlapodra, ami tényleg sokat segít, legalábbis annak, aki eljut a kattintásig. Mert most is van több élő hirdetésed a neten, ahol az a bizonyos külföldi város van megadva, tehát aki budapesti szexet keres, az nem fog kattintani, aki ottanit, az meg csalódni fog. És olyan oldal is van még, ahol a kinti áraid vannak feltüntetve. (Egyébként ezeket most egy kattintással találtam fél perc alatt, nem hosszadalmas böngészéssel). Nekem ezek zavarják a szememet, precizitáshoz vagyok szokva, és az ilyesmi számomra megbízhatatlanságot sugall. De elfogadom, hogy a te forgalmadat ez sem befolyásolja, akkor meg kit érdekel.
Aztán ott voltak még az adatbiztonsági témák, ahol többnyire azt reagáltad, hogy no para, úgyse derül ki semmi, meg ha igen az se olyan nagy baj, mert fiatal vagy és optimista:) De ott végül a szerintem legfontosabb lépésre végül is rá tudtalak beszélni, és amúgy meg persze, remélhetőleg soha nem lesz baj.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.06.19. 22:27:06

@KondorL: @KondorL: rendben, köszi az emlékeztetést:). A másik országos hirdetéseket mindig össze akartam már gyűjteni, de aztán valamiért sosem tettem. Szerintem azért, mert a honlap szerint amúgy se jönnek sokan onnan, szóval nem sok vizet zavarnak. Az persze tényleg jó kérdés, hogy nem riaszt-e ez el másokat. Én elég nehezen tudom elképzelni, hogy sokan hozzád hasonlóan végigböngésznek még pár másik oldalt, hogy megnézzék, ugyanazt állítom-e, de az, hogy én valamit nem tudok elképzelni, nem bizonyít sokat:). Mindenesetre kis poén, hogy az egyik legutóbbi ember azt állította, hogy azért engem választott, mert megbízhatónak tűntem a honlap alapján:D. No igen, csak a honlapig jusson el valaki...
Az adatbiztonságosnál azért elég gyorsan reagáltam, amikor konkrétumot mondtál, legalábbis nehezen tudom elhinni, hogy miután konkrétan megmondtad, mi a hiba, én azt félvállról vettem.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.06.20. 06:02:32

@Ivonn88: Ja tényleg, valóban van egy hirdetőoldal ahol ügynökségiként vagy. Legalábbis legutóbb még úgy voltál.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.06.20. 06:02:56

Eltűnök fél napra erre hogy felpörög itt az élet :D

pittscards 2014.06.20. 08:49:00

Ezek szerint nincs nagy fasz, csak szűk punci, ami alkalmazkodik :-)

halor 2014.06.20. 09:47:16

Én autószerelő vagyok de félek a 100LE fölötti autókat szerelni.

halor 2014.06.20. 09:50:47

de egyébként milyen ringyó az aki valamitől való félelmében lemondja a kundschaftokat? Egyébként nem kell nyelvet tanulni, lám ez a pasi is tudott angolul, oszt mire ment vele...

suisseproject 2014.06.20. 11:43:33

@halor: Miért, mire ment vele? Úgy írsz, mintha nem olvastad volna a bejegyzést. Megjavítottam ezt az autót is, épp arról írtam, milyen jó volt.

Megjegyzem, ha jobban beszélnék angolul, a találkozó elég hasonlóan sikerült volna, legfeljebb kicsit mélyebb témákba is belemegyünk vagy nem kell semmit 2x ismételnie. Igaz, volt már olyan, ami rosszabbul sikerült emiatt, de ez pont nem az.

A lemondáshoz meg jogom van, neki is joga van, akkor van gáz, ha nagyon későn történik vagy egyáltalán nem (értsd: végül nem lesz találkozó, de te készülsz rá), esetleg sorozatosan. Egyiket se tettem.

KondorL 2014.06.20. 11:49:00

@halor: Ha a munkafolyamat részét képezné mondjuk a kardántengely feldugása a seggedbe, akkor te is érzékenyebb lennél a munkadarab fizikai paramétereire:)
Egyébként én is utasítottam már el zsírosnak látszó megbízást, a megbízó khm, tulajdonosi háttere miatt. Minden szakmában vannak szűrési szempontok, és az itteni lányok szerencsére megtehetik, hogy a saját szempontjaikat érvényesíteni tudják. Bár ez itt most éppen inkább egy kis általános bizonytalankodásnak tűnik, mint profi szűrésnek, de szerintem ez is belefér, sőt. Bonyolult műfaj ez, van akit adott esetben éppen az amatőr fíling vonz, de az erről szóló vitát nem akarom újrakezdeni.

suisseproject 2014.06.20. 11:52:00

@KondorL: Tényleg, tök sokan ki is írják, hogy az anál méretfüggő vagy épp nem az :)

KondorL 2014.06.20. 20:23:50

@suisseproject: 40k+ oldalletöltés, ez mintha rekordgyanús lenne a blogon, ez lett úgy látszik a nagy számok és méretek posztja:) Mellesleg szerintem legalább 10ezret az a bizonyos indexes címadás tett hozzá:))

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.06.20. 20:48:03

Suisseprojectnek valami egészen különleges érzéke van a címlapsztorik alkotásában, a legutóbbi rekord is az ő bejegyzésének köszönhető:)

suisseproject 2014.06.20. 22:55:43

@Ivonn88: Igen, de azért az Index most tényleg elég sokat hozzátett a saját címével, gondolom, ha csak simán a bejegyzés címét írják ki, kevesebben jöttek volna. Nem zavar, de eléggé hatásvadász volt, pedig nem akartam :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.06.20. 23:46:37

@suisseproject: csak gondoltam, jól levezetek valami szabályszerűséget így a kettős rekorderségedből:D. Esetleg az lehet, hogy te kevésbé kertelve fogalmazol, mint én pölö amúgy. Aztán ki tudja, talán a több kattintó talán több értő olvasót is hozott, csak ők nem kommentelnek:)
süti beállítások módosítása