Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

csönd van

Címkék: naplóféle NNB

2014.07.16. 08:59

A blogon is, az életemben is, persze csak munkafronton. Nyári holtszezon. Aktuális ajánlatokat alig kapok. Olyan van(kettő is), hogy a pasi nőt akar, mindjárt kettőt is, küldjek árlistát meg fotókat. Inkább nem, nem műfaj.

Gondolkodom hogy oda kellene írni a szolgáltatáslistához hogy ezt nem, de voltaképpen elméletben létezik olyan, hogy valaki meg tudjon győzni róla. Persze nem győzködni kell, inkább arról van szó hogy ilyen esetben különösen zavar a kétmondatos, személytelen első e-mail. A nagyobb probléma vele az, hogy nem tudnék plusz csajt keríteni, mert Ivonn nagyon ritkán ér rá akkor amikor én szeretném, másban meg nem vagyok biztos... egy rokonszenves ismerős csaj jöhetne de ő meg nem megy házhoz és a német törzsvendégem hasonló témájú e-mailjeit kategorikusan figyelmen kívül hagyja hasonló témában. SP nem nagyon tud külföldiül. Itt meg is áll a dolog. De valahogy engem is zavaróan érintene. Az a benyomásom, lehet hogy tévesen, hogy a létező tehetségeim nem érvényesülnének egy ilyen helyzetben, vagy alig, itt leginkább egy jónő teste kell, némi pornós hozzáállással. Lehet, hogy tévedek és előítéletes vagyok. De nem tudom, szerintetek pozitívan kellene reagálnom egy ilyen e-mailre, hogy

" Hi

Do you go to Bratislava? I am looking for two girls for 24hours ? How much please?"
Próbálom lemozizni hogy mit csinálna a fickó 24 órán keresztül, de nem megy. Leginkább azt tudom elképzelni hogy odamegyek és se híre se hamva. Ahhoz képest hogy kockázatos dolgot ajánl, nagyon összecsapott ez a fogalmazvány. Ilyen e-mail alapján szerintem még akkor sem mennék ha Budapestre szólna az ajánlat. Fura, hogy egyetlen mondatot sem szán arra hogy mire is kell neki az a két lány, pedig 24 óra nem rövid. Mintha mindegy lenne, nem neki, nekem... nehéz megfogalmazni, most inkább nem is próbálom, mindenesetre nem kelt jó benyomást.
Oké, ez a fajta e-mail általában simán ignore, de most, hogy alig van más, az ilyeneken is elgondolkodok. Persze nem jutok velük semmire.
Ami ajánlat érkezett, az augusztusra van. Előkerült valaki, akivel a télen majdnem találkoztam, de aztán beparázott és meggondolta magát. Borzasztóan óvatos, leginkább a betegségektől fél. Most nemrég volt egy vizsgálatom, ez talán megnyugtatja, de már nem bízok benne, simán lehet, hogy ezt is lemondja az utolsó pillanatban. Meg vannak még mások is, talán lesz is belőlük valami.
Lehet, hogy bekapcsolnom a munkatelefont. Nem szeretek telefonra, azonnal ugrásra dolgozni, de végülis az is jobb mint a semmi.  Még meggondolom, tudom mivel tölteni az időmet és tartalékom is van annyi hogy rendben lennék enélkül.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr976512607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Playman123 2014.07.18. 12:37:39

Azért már az elgondolkodtató, hogy Pozsonyba miért nem szlovák lányokat hív?
Még Budapesten belül is szívás, ha elmész egy címre, és nem vár ott senki, külföldre meg különösen.
Ilyen esetekben a biztonságot az jelentené, ha legalább az útiköltséget átutalná előzetesen, de ez - gondolom - nem egy járható út az esetetekben.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.07.18. 23:28:35

@Playman123: Ha Pozsonyba mennék, előre kérném az útiköltséget és 30 000 Ft-ot, vissza nem térítendő módon, mivel az utazási időt már mindenképp beleinvesztáltam a dologba. Azaz nem az van mint a Budapesti találkotóknál, hogy ha nem tetszem, átveszem az utazási költséget és hazamegyek. Átutalással kérném, természetesen. Ez a fickó viszont nem tűnt eléggé komolyanvehetőnek ahhoz, hogy ilyen, vagy mármilyen ajánlatot tegyek neki.

kispolgár 2014.07.25. 18:19:47

"rokonszenves ismerős csaj" Ő kicsoda?

OFF kérdés Veled volt olyan, hogy megláttál egy nőt és arra gondoltál ha férfi lennél szívesen lefeküdnél vele?

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.07.25. 20:40:19

@kispolgár: Ivonn egy ismerőse, volt lakótársa. Nem került még szóba a blogon a személye.

"Veled volt olyan, hogy megláttál egy nőt és arra gondoltál ha férfi lennél szívesen lefeküdnél vele? "
Nem. Olyan volt már, hogy arra gondoltam hogy ha férfi volnék, megdugnám :)
Magamat könnyűszerrel el tudom képzelni férfinak, de a szex eléggé kötődik a partner testi valójához- férfiként nyilván teljesen más benyomást keltene ugyanaz az ember.

Esetleg akkor tudom elképzelni ha az a nő amúgy is nagyon férfias jelenség lenne és nőiesnek érezném magam mellette. De én nők mellett mindig kívülállónak és náluk férfiasabbnak érzem magam :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.07.29. 09:11:37

Engem is megtalált a Bratislavas pasi. Valaki szólhatna nekik, hogy talán a levél miatt nem találtak még mást...:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.07.29. 15:22:10

@Ivonn88: A tied többesszámban írt? Az legalább megmagyarázza, miért két csaj kell neki.
süti beállítások módosítása