Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kamu vagyok

2014.08.21. 12:45

Legalábbis valakik ezt állítják, egy e-mail tanúsága szerint. Az illető egészen konkrétan 3 blogot említett, amik azt írják, hogy én valójában fiú vagyok :O Persze utána többször is rákérdeztem, de nem mondta, hogy ezt a 3-at mégis hol találom.

Viszont több mindent is mondott, ami az ő elméletét támasztja alá, ezek közül a kedvencem az, hogy elég jól beszélek angolul, miközben azt állítom, hogy nem. Megírtam neki, hogy írásban egészen más, az egész internet és egy halom gondolkodási idő áll rendelkezésemre. Ha meg így sem megy, megkérdezhetek bárkit, feltéve, hogy az illető tud a dologról. Szóban sokkal nehezebb, és addig kiterjed a tudásom, hogy a fontosabb dolgokat megértsem és el tudjam mondani, de elmesélni egy történetet már nem tudok, úgyhogy szerintem eléggé helyén van az a figyelmeztetés. Inkább nem akarok csalódást okozni, ennyi. Viszont még ha így is lenne, elég furcsa lenne a marketingem...

A másik állítása az, hogy a képeken nem én szerepelek, hanem valaki más egy másik oldalról. Nem meséltem, de anno az egyik szexpartner-kereső portál "alkalmazottja" megkeresett azzal, hogy bejelentést kaptak, valaki szerint ugyanis nem a saját képeimmel hirdettem. Nem kockáztathattam, hogy lekerüljön a hirdetésem, ezért ez az alkalmazott eljött és megnézett egy anyajegyet, ami véletlenül rajta maradt egy képen. Szerencsére nem intim helyen volt :) Persze azt nem árulta el, hogy mégis kitől származott a bejelentés. Nyilván már akkor is rosszul esett, és akkor is utánanéztem a képeimnek, de semelyik másik honlapon nem találhatóak meg, most sem.

Ezen kívül azt is felhozta, hogy nem lehet megtalálni a telefonszámomat. Nem véletlenül nem adtam meg sehol, egyrészt az előbb említett angoltudás miatt, másrészt pedig azért, mert egyelőre olyanokkal élek, akik nem tudnak erről. Ez nemsokára megváltozik, de a telefonszám hiánya nem fog. Miután már megbeszéltem egy időpontot valakivel, el szoktam neki küldeni a számomat, de csak arra az esetre, ha gond lenne.

Végül pedig azt írta, hogy talán stricim van, ami egyedül az angolos dolgot magyarázná meg, mert ő tudna levelezni helyettem. (Jelentkezőket várok.)

Ezután elég sok órát rászántam az életemből, hogy megkeressem ezeket a blogokat, de nem találtam semmit. Egész egyszerűen semmit. Tudom, hogy itt páran képben vannak, őket kérem, ha találnak ilyesmit, írjanak nekem.

Egyébként kicsit olyan ez a poszt így visszaolvasva, mintha mentegetőznék, pedig nem, csak nagyon zavar ez az egész. Az én oldalamról teljesen logikus, a másik oldalon szerintem eléggé ellentmondásos és nem valami életszerű. Írtam korábban, hogy valamiért ez az escortozás nem jön be nekem, és mi van, ha ez az a valami? Mi van, ha valaki tényleg ilyeneket terjeszt, és aki utánam szeretne olvasni, az ezzel találkozik?... Viszont akkor én miért nem látom? - Mellesleg ez sem túl életszerű így, de hát minden lehetőséget meg kell vizsgálni.

Szerk.: nemrég kaptam egy mailt, hogy összekevert valakivel, mert nagyon hasonló a honlapunk. A végére meg persze odabiggyesztette, ez az ő hibája, de azért lecserélhetném a hátteret...

Mindegy, ez igazából azért elég furcsa, mert ehhez képest elég sok - még ha nem is helyes - érvet összeszedett, amik másra, pláne így egyben biztosan nem igazak.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr886622189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.21. 18:51:46

Azért én elég sok emberrel találkoztam akinek az írott angolja volt olyan mint az enyém, de élőben nagyon nem ment neki. Nem tudom, ebben mi a nagy szám.

Amúgy meg jelentkezek stricinek :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.08.21. 22:04:29

@noname.blogger: te, aki a saját mailjeire is utál válaszolni?:D

suisseproject 2014.08.21. 22:43:08

@Ivonn88: Az hagyján, de az ideális jelentkező kezeli a hirdetéseimet, és pontos listát vezet róluk. Nem is tudom, melyik a rosszabb meló :S

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.08.21. 22:47:48

@suisseproject: azzal nekem még kevesebb gondom lenne:). Sőt, amúgy lehet, hogy még a levelezés is jobban menne, ha nem nekem kéne az illetővel találkozni, biztosan kevésbé tépelődnék azon, hogy mit válaszoljak:D

suisseproject 2014.08.22. 04:55:28

@Ivonn88: Egyszer pedig ajánlottam neked érte pénzt, mármint a hirdetésekért, de nem vállaltad :D

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.08.23. 00:18:57

@suisseproject: mert egyrészt annyiért nem csinálnám, amennyit adnál érte, másrészt a pénz sem tud annyira motiválni. De ha zsebpénzre lenne szükségem, tuti lecsapnék rá, sokkal izgalmasabb, mint borítékolni:))

prandelli 2014.08.23. 10:58:19

Egész jó történet, csak a poénja nem elég csattanós. Végig arra számítottam, hogy megint a jó öreg Frenki ólálkodik a kertek alatt a template-jeivel, és majd a talaj megfelelő előkészítése után előjön azzal, hogy mindezek a problémák nem merülnének fel, ha végre jutányos áron megrendelnél egy igazáááán profi honlapot a piacvezető überguru csapattól...:)
Azok a blogok egyébként szerintem nem léteznek. Egyrészt akkor megmutatta volna őket, másrészt valamilyen módon azonosítani kellene téged ott is (telefonszám híján a honlapoddal vagy az emailcímeddel), és annak a nyomát a keresők is látnák. Esetleg valamilyen zárt blogról/fórumról lehetne szó elvileg, de annak meg nincs komolyabb hatása. Ha valaki plusz infót keres rólad, akkor az 99/100 arányban a fentiekre fog rákeresni, úgy pedig nem található semmi negatívum. Ha nincs azóta folytatás, akkor valószínűleg tényleg összekevert valakivel. És bár az egész kontextus még így is elég zavaros, de alighanem nyugodtan el lehet felejteni az egészet.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.23. 14:33:56

@prandelli: Őszintén szólva én nem vagyok biztos benne hogy Frenkiék meg tudnának fogalmazni megfelelő angol szöveget :)
süti beállítások módosítása