Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csak escort

2014.08.30. 20:18

20-án történt, hogy egy fickó megkeresett, 3 órás találkozót szeretett volna. Bár csak valami 2 órával korábban írt, belementem, mert elég rosszul álltam épp, és egyébként is kedvesnek tűnt. Azt mondta, esetleg ehetnénk valamit, és megnézhetnénk a tűzijátékot, ha van kedvem, csak keressek olyan éttermet, ahonnan lehet. Találtunk is, sőt, még hely is volt, le is foglalt egy asztalt.

Ő hamarabb ért oda szerencsére, írt egy sms-t, hogy hol vár és mit visel. Én meg az sms-t pár lépéssel azután olvastam el, hogy elsétáltam mellette, úgyhogy elég furcsán nézhetett ki a szituáció :)

Nem volt olyasmiről szó mailben, hogy ő mást nem is szeretne - szerintem ő sem így tervezte, mert felajánlotta, hogy a hotelben is találkozhatunk. Bár azt nem egészen értem, hogyan gondolhatta, hogy 3 órába belefér a tűzijáték, a vacsora meg a szex. Hát sehogy. A 3 óra leteltével még mindig az étteremben ültünk, és persze felajánlottam a hosszabbítás lehetőségét, de nem élt vele, inkább pihenni szeretett volna.

Ezzel persze semmi gond, csak én érzem magam nagyon furcsán ettől, de nem tudom kifejteni, hogy miért. Lehet velem dumálni, ami egész jó kiegészítő szexhez, de azért nem ez a fő profilom és nehéz elképzelni, hogy ettől valaki elégedett lehet, pedig alapvetően így történt. A másik oldalról meg egészen megtisztelőnek érzem, hogy valaki engem választ az estéje eltöltéséhez, szexszel vagy anélkül. Valószínűleg a helyes megoldás a kettő között van.

Egyébként én is jól éreztem magam, végül is jót beszélgettünk, ettünk, ittunk - ebből talán kicsit sok is volt, gondolom, a pasinak úgy jött le, hogy csak simán szeretek sokat inni, a valóság meg az, hogy némileg érdekel a borászat, az étteremben meg elég jók voltak és amolyan kóstolót tartottam magamnak, csak ezt nem igazán sikerült neki elmagyaráznom. Én sem értem, hogy miért, pedig eléggé felkészült vagyok ezekből a szavakból. (Félreértések elkerülése végett, pontosan 1 pohárral ittam többet, mint ő.)

Kicsit off, de ez a munka nagyon ráerősít a nyelvtanulási hajlandóságomra, de még mindig nem eléggé ahhoz, hogy valamit konkrétan tegyek is érte. Csak úgy érzem, egyszerűen poén más nyelven beszélni, és amúgy az külön az volt, amikor a pincérek magyarul beszéltek, és eleinte nem tudhatták, hogy értem. Aztán kicsit később szóltam, egyszerűbbnek tűnt (a pasit azért megkérdeztem, nem zavarja-e). Meg amúgy szerintem embereket kalauzolni is szeretnék.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr96624055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skirm 2014.09.01. 14:37:49

Kicsut fura azert, hogy nem elt a hosszabbitassal, ugy meg kulonoskepp, hogy te ajanlottad fol :-) Ha valaki ilyen talalkozot ker, nyilvan nincsenek anyagi gondjai hogy ne engedhetne meg megtobb orat. Persze minden ember mas, de ha en eltoltok egy kellemes estet egy holgyel, vacsora tuzijatek mef minden... es utana van lehetosegem agyba kerulni vele akkor biztos megemberelem magam es lekuzdom a faradtsagom:-)
süti beállítások módosítása