Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

http://www.hir24.hu/bulvar/2014/11/27/vajna-timi-is-a-szexguru-ellen-vallott-a-prostiugyben/

A vádlottak padján ülő Répás Lajost 61 rendbeli folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett kerítéssel, kitartottsággal vádolják. A szexguruként elhíresült férfi természetesen tagadja a bűncselekményt, hiszen állítása szerint ő csak kiközvetítette a lányokat, az, hogy az adott randevún mi történt, arról ő nem tudott.

"A nemi kapcsolatok társadalmilag elfogadott rendje nem sérült, ahogy a lányok önrendelkezési joga sem. A közvetítésért részemre kifizetett 20 százalékos részesedés az ügynökség bevételét képezte. Negyvenhárom szépség- és modellversenyt szerveztem. Mintegy 10 ezer lánnyal kerültem kapcsolatba, ebből csupán 200 kérte, hogy gazdag férfiakkal segítsek nekik megismerkedni" - részletezte Répás, miként került kapcsolatba a lányokkal, akik között jó néhány ismert név is szerepel.

Baukó Éva például egy görög útja után vallott a férfi ellen, de Kustánczi Lia, a szépségkirálynő, Budai Zsuzsi és Éden Szandra vallomása is a bizonyítékok között van. A Blikk megtudta, hogy a VV7 szőkeségét, Török Dórit is hamarosan kihallgatják az ügyben.

Vajna Tímeáról korábban az derült ki, hogy Répás egy műsorvezetői feladattal kereste meg, amit nem vállalt, ennek értelmében nem is tudott érdemben beszélni a férfi tevékenységéről. A Bors azonban úgy tudja, hogy a jelenlegi vádirat szerint Timi mégis tudott olyan információkkal szolgálni, ami Répás bűnösségét támasztja alá.

Ha én szépségverseny-nyertes, vagy modell, vagy celeb lennék,  és kimondottan gazdag férfiakkal szeretnék megismerkedni, pénzért szexelni, sehogy máshogy nem tudnám megoldani, csak a pasi segítségével. Hirdetést feladni, az teljesen más. A 20%os közvetíői díjat pedig elfogadhatónak tartom. A pasi nem követett el semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr546936727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SadRedBucket 2014.12.06. 05:37:29

A leirt tevekenyseg felteszem megfelelt a btk egyik sztorijanak, tehat a pali megy a bortonbe. Hátasztánban igy mennek a dolgok. Nemregen meg az is benne volt, hogy pl. hazassagon belul nincs nemi eroszak, es a melegek is konnyen a tovabbkepzoben talalhattak magukat, ha szomszednal nem fekudtek jol. Legalizalni kellene az iparagat, ennyi. A szesztilalom is csak arra volt jo, hogy a maffia megerosodjon.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.12.07. 04:57:33

@SadRedBucket: Egyrészt igaz, másrészt amúgy az iparág legális, épp csak a törvények hülyék, plédául egy szexmunkásnak sem ügynöke, sem főnöke nem lehet, de még csak el sem tarthat felnőtt embert.

SadRedBucket 2014.12.16. 07:40:52

Ez is olyan mint a manyup szabalyozasa: legalis, csak az infrastrukturat lehetetleniti el mogotte.
Igazabol erdekes, hogy egy ferfiaknak kedvezo tarsadalmi struktura miert bgatja ezt az iparagat? (merem feltetelezni, hogy a torvenyt alkotok kozott is vannak akik igenybe veszik ezt a szolgaltatast)
Valahol mashol vetettem fel, hogy vegso soron ez is csak egy egeszsegugyi szolgaltatas. Egy urlako szemeben a fogaszat sem kevesbe taszito...(gondolom nem minden ugyfellel olyan elmeny mint ha a szerelmevel lenne a szolgaltato)
Persze ugyanez a lemez a drogliberalizacio is. A pia legalis, a fu nem...es az elvtarsak olyan ervrendszerrel vedik,hogy egy ovodas is tudna cafolni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.12.17. 23:32:53

@SadRedBucket: És tényleg olyan :D mondjuk itt még könnyebben látszik hogy hülyék: a lányok (+fiúk+egyéb) nagy része egyszerűen feketén dolgozik és kész, nehéz őket egyenként levadászni, de nem is foglalkoznak velük. Csak a kisebbségben lévő utcaiakat cseszegetik. Komolyan nem értem miért nem csinálnak normális törvényeket.
Mondjuk ez még mindig jobb, mintha elkezdenék komolyan venni. Lehúzósabbak és kötözködősebbek lennének mint a legrosszabb strici.

Részemről nincs egészségügyi szolgáltatás fílingje, még a legsietősebb esetben is kialakul (érzésem szerint) valami humán kontakt, személyesség, amit pl az orvosommal nem tapasztalok, pedig jó doki. Hogy ne alakuljon ki arra külön törekednie kell az egyik félnek.

De én szerintem kisebbség vagyok a szolgáltatók között.

(a szex nem csak akkor poén ha a szerelmével van az ember, két külön halmaz, létező metszettel, részletkérdés, mindegy)

Amúgy tök mindegy hogy mennyire taszító, a szippantóskocsit is kezeli valaki, az sem tilos.

drogügyben +1
süti beállítások módosítása