Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meló - diszkriminálok

Címkék: escort esetleírás Ivonn

2014.12.23. 22:05

Oké, a cím egy kicsit hatásvadász, úgyhogy már az elején lelövöm a poént: csupán arról van szó, hogy a pasi durva, konkrétan 55%-os borravalót adott, amit el is fogadtam, és LEHET, hogy azért, mert svéd, tehát kicsit jobban keres, mint az átlag magyar.Gyakorlatban azért is lehet, mert elegem van a "ne, tényleg, ez túl sok", "de-de, tedd csak el"-típusú játékokból, vagy azért is, mert nem volt túl jó a múlt hónapom. Ráadásul azt mondta, hogy hát de azért, mert 4-5 órára ennyi... közöltem, hogy oké, de nem töltöttünk el ennyit, mire azt mondta, hogy jó, de hármat igen. Egyébként kb két és fél óra volt, és mivel az első egy órában egy bárban üldögéltünk, fél órát betudtam sima beszélgetésnek, és két órát akartam felszámolni. Na meg késtem is 15 percet, és nem tudtam szólni,mert valami gebasz volt a telefonommal.... meg valamiért úgy rémlett, hogy 4 órát beszéltünk meg minimum, és én előbb leléptem. Aztán arra jutottam, hogy remélhetőleg nem beszéltünk meg konkrét időtartamot, csak azzal keverem, hogy nemet mondtam az egész éjszakára. (máskor a több óránál mondom azt, hogy első körben legyen 4, aztán majd meglátjuk).
Most nézem, nem beszéltünk meg konkrét időtartamot, huh.

Egyébként a bárban elég érdekes volt, ugyanis hm, elég durván jól nézett ki a hely, nekem meg feszélyezve kellett volna éreznem magam, mégsem volt így. Talán azért, mert rajtunk kívül csak egy pár tartózkodott ott, nem tudom, vagy talán azért, mert a pasi olyan fiatalnak tűnt, hogy simán lehetett volna egy szimpla ismerős is. Még az se érdekelt, hogy csinosnak cseppet sem mondható norvég mintás pulcsit viseltem (amit aztán persze levettem a bárban). 

Elég sokat beszélgettünk, és elég érdekes volt. Egyrészt "tipikus svédnek" mondanám, mert úgy gondolja, hogy minden klassz Svédországban, és hogy tök igazságos, hogy jó keresetűként eléggé meg van adóztatva a jövedelme. Namármost ez a "tipikus svéd"-dolog a saját prekoncepciómon alapul, és tipikusnak gondolom ott az inkább baloldali beállítottságot. Muszáj volt persze megemlítenem mind a drogpolitikájukat, mind a szexmunkához való viszonyukat, bár inkább az elsőről beszéltünk. Azt mondta, hogy miután elkezdtek terjedni a mindenféle betegségek, megint engedélyezték, hogy ingyenesen lehessen tűhöz jutni - namármost, nem tudom, hogy ez konkrét tűcsere programot jelent-e, vagy azt, hogy szimplán ingyen van a tű, mert azért nem mindegy. Viszont megkérdezte, hogy miért, én talán sokszor élek kábítószerrel?:) Én meg ezek után nekiálltam azon kattogni, hogy nehogy azt higgye, hogy igen.... van ez a hülye parám, szerintem a Pretty woman miatt, hogy mindig félek, hogy túl sok időt töltök a mosdóban, és a táskámat is mindig viszem, és mi van, ha azt hiszik, hogy kábítószer van benne...:) (egyébként azért viszem, mert abban van pl. dezodor vagy parfüm, ha kéne, vagy egy hajgumi a zuhanyozáshoz)

Arról is beszélt, hogy két évet külföldön tanult, ami meglehetősen jót tett neki, mert az utolsó évében Svédországban mindenből megbukott, meg ott nem kötelező bejárni se meg semmi, és hogy jót tett neki egy kis fegyelem. Ez tökre meglepett, mármint az, hogy ezt mondta, mert mindig úgy képzeltem, hogy ezeket a dolgokat a svéd oktatási rendszer megfelelően tudja kezelni. Szerintem ott volt a gond, hogy mindenki elkönyvelte egy kis lázadónak, akiből semmi sem lesz, és miután rajta volt ez a címke, és nem kapott segítséget, nem tudott abban a környezetben változtatni. Azt is fura volt elképzelni, hogy igazi bandázós, nem is annyira apró bűncselekményeket elkövető badass volt, miközben most meg gondolom, meglehetősen sikeresnek mondható. 

Miután felmentünk a szobába, elég hamar lekerült rólunk a ruha, pedig úgy terveztem, hogy én majd a fürdőszobában vetkőzöm le, mert ööö, hát zokni volt rajtam, és ez feszélyezett. Közöltem is, hogy nézze csak a szép kis fekete zokimat, aztán levette ő is a cipőjét, és rajta meg cuki csíkos volt:)). Tényleg aranyos volt, valahogy illett hozzá, igazából a külseje meg az öltözködése olyan huszonéves-es volt, akikhez az ilyen aranyos csíkos zoknikat társítom:) Egyébként negyvenes a pasi, de mondjuk 35-nek nézett ki, bááár, igazából azért a legtöbb emberen látszik a kora, akkor is, ha nagyon fiatalnak néznek ki, valami az arcukon elárulja őket (talán a szem körüli ráncok mennyisége). Szóval talán őt is inkább csak egy iszonyú jó karban lévő negyvenévesnek mondanám. 

No mindegy, utána nekiálltunk ölelkezni meg csókolózni, meg hasonlókat csinálni, én meg, őszinte leszek, azon gondolkodtam, hogy mennyi ideig fog ez tartani, mert előző éjszaka alig aludtam, és fáradt voltam. Aztán viszont szépen lassan nekem is megjött a kedvem, viszont kicsit ijesztőnek tűnt néha a pasi, ahogy nézett, meg hogy olyan iszonyú erősen markolt belém. Amikor egyszer közölte, hogy csukjam be a szemem, rájöttem, hogy nem merem:). Ráadásul ugye köszönhetően annak,hogy a telefonom nem működik, nem tudtam sms-t küldeni az emberemnek sem, hogy hol vagyok és meddig.

Egy ponton közölte, hogy csak "tease"-elem - fene se tudja, hogy kéne ezt fordítani, mert elvileg ugye "csúfolódás", gyakorlatban meg azt értette rajta, hogy, hm, incselkedem, talán ez a jó szó? (most látom,a google translate szerint ez kötekedés vagy kínzás) Gondolom, azt értette rajta, hogy húzom, húzom, de nem történik több. Nem akartam mondani, hogy én igazából csak arra várok, hogy szóljon, húzzunk gumit (tényleg amúgy,egyrészt már untam kicsit a játszadozást, másrészt meg vágytam már valami többre). Meg is történt, és féltem, hogy ez a durvasága rossz lesz szex közben, főleg mivel kissé hosszabb volt a kelleténél, én meg arra elég érzékeny vagyok, de aztán elmúlt és jó lett (ezt se értem pontosan, volt, hogy ugyanazzal az emberrel, aki teljesen átlagos méretekkel rendelkezik, fájt, meg volt, hogy egyáltalán nem, pedig fizikailag a terep ugyanolyan volt).
Vicces pont: csókolózás közben ahogy vettem a levegőt, kicsit horkantósra sikerült, mármint tudom, hogy konkrétan nem horkantottam, mégis olyan hangja volt, amitől eléggé zavarba jöttem, mire ő is produkált egy olyat közben:DD. 

Aztán feküdtünk az ágyban, ittunk némi bort és beszélgettünk. Kiderült, hogy épp válófélben van, normálisan válnak meg minden, de attól még nehéz a gyerekek miatt. Nem tudom, hogy neki konkrétan nehéz-e,merthogy végetért egy kapcsolat, erről nem mertem faggatni. Az viszont kiderült, hogy én voltam az első fizetős partnere, amin meglepődtem, mert úgy tűnt, mint aki teljesen fesztelenül kezeli a helyzetet (esélyesen így is volt). Mondta, hogy ezért nem akart a szálloda bárjában találkozni, merthogy be volt sz.rva és hogy a bárban nem volt senki - ezt azóta sem értem pontosan, hogy miért baj, de azt hiszem, attól tartott, hogy valaki kiszúrja, hogy fizetős partner vagyok. Elmondtam, hogy rólam szerintem ezt nem nagyon feltételezte még soha senki, továbbá hogy és akkor mi van, ha engem bárki meg akarna állítani, közölném, hogy jogom van felmenni, vár az ismerősöm, bocsi.

Aztán ugye megtörtént a fizetés (ld fent), majd lekísért, mert kártyával működik a lift. Rájöttem, hogy ugye nem működik a telefonom, az övé viszont fent maradt, úgyhogy a recepción hívott nekem egy taxit. Meg is érkezett, én meg meglepődtem, hogy se nem sárga, se nem taxitársaság-logós, kicsit meg is ijedtem, de aztán kiderült, hogy ez egy ilyen személyszállító, ami kvázi taxiként működik amúgy, de mégsem. Mármint hogy őket főleg szállodák hívják, meg olyan helyek, ahova nem megy a sárga szín. Amikor mondtam a címet, a taxis meg is jegyezte, hogy arrafelé sem jár sűrűn, amiről először - amikor még nem tudtam a fent leírtakat - az ugrott be, hogy ja, a szállodás prostik biztos mind valami klasszabb helyen laknak. 

Ja, igen, mielőtt jött volna a taxi, ellenőriznem kellett, hogy van-e nálam elég forint, mire a pasi rögtön adni akart nekem még egy ötezrest, úgy kellett leállítanom, hogy nem, van nálam elég. Baromira nem értem a dolgot, egy dolog, hogy jófej, de ez kicsit túlzónak tűnt. Ilyenkor egy kicsit mindig úgy érzem, hogy szegény pasi, mi van, ha mások meg kapva kapnak az alkalmon és kihasználják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr166968735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása