Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

vége a holtszezonnak

Címkék: hétköznapok NNB

2015.03.04. 09:44

Vége a holtszezonnak. Nem tanultam meg franciául, nem fogytam le (csak öt kilót, még folytatom de semmi drasztikus), nem csináltam új képeket, mégis, a február második fele úgy megpördült hogy alig győztem, a hónap pedig végeredményben bőven átlag feletti lett, az üres első fele ellenére. A vége csak kicsit kevesebb mint a december és a január együttvéve. Pillanatnyilag ott tartok hogy kb feladtam, pár nap szabit veszek ki, ha ezren jelentkeznek a hétvégére, akkor is. De azért a szabi előtti napra bekerült négy (!!!!!!!) találkozó. Meg mára három. Alapból ilyesmit nem is vállalok, de legutoljára októberben volt normális a forgalom, hozzászoktam hogy ha adódik valami akkor kapjak az alkalmon. Szóval most egy kis időre félretettem a ARM Cortex-M mikrokontrollerek tanulmányozását meg a többi hasonló, félig-meddig hasznossággal is bíró hobbimat, és keresem a pénzt. Közben pedig igyekszem úgy gazdálkodni hogy ha legközelebb holtszezon lesz az ne zavarjon. Érdekes, hogy a megváltozott családi állapot hogy hat az emberre, mert most konkrétan megy is a spórolás, életemben először. Gondolom mert nem érzem már magam annyira biztonságban és mert 11 évvel idősebb vagyok, mint az ex-kapcsolatom előtt.

 

Egyébként pedig akikkel most találkozom azok általában véve jó arcok. Úgy tűnik hogy hülyékből fix mennyiség van és kb szezonfüggetlen a megjelenésük (legutóbbi pl elmagyarázta hogy "I will treat you like my own lady", meg hogy nagyon sok örömet fog nekem szerezni (?), meg hogy elvárja hogy úgy kezeljem mint életem szerelmét(?!) meg hogy "we will fuck like rabbits (?!!!!!)". Dobtam, arra hivatkozva hogy életem szerelme egyáltalán nem hasonlít egy nyúlra, semmilyen tekintetben. Amúgy az eleje még jól is hangozhat, de a tapasztalat azt mondja hogy aki magát ajnározza a bevezetésben az kb kivétel nélkül borzasztóan hülye élőben szóval ez eleve gyanús, a vége pedig mindenképpen elég erős volt), a jó fej, értelmes, kulturált emberek viszont szezonálisak.

Hogy milyen szezon van most ami januárban még nem volt azt nem tudom, de visszajöttek Budapestre az üzletemberek, meg a konferenciázó orvosok és hasonlók. Néhányukkal már az ősz folyamán is találkoztam, most visszatértek. Talán majd írok is róluk, ha kicsit több időm lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr707239499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prandelli 2015.03.06. 16:45:02

Na itt is csak a futószalag, ehhez a csajhoz se mennék:P
Viszont kíváncsi leszek majd a beszámolóra, hogyan sikerült ez a két nap.

(Egyébként az elmúlt év majdnem elmúlt nekem fizetős szex nélkül, aztán végül mégis lett egy érdekes élményem valamikor novemberben. Ha már ilyen ritkásan csordogálnak a posztok mostanában, lehet hogy megírom majd kommentben, csak még konzultálok a jogi képviselőmmel, hogy mi és hogyan publikálható belőle;)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.06. 23:34:21

Most én is néztem, hogy mi a fene, sok e-mail, és még normálisak is, zsinórban HÁROM dicsérte meg a szöveget a honlapomon, ilyen is rég volt már. Előtte két hétig az volt a jellemző, hogy úgy rendeltek, mint az étlapról, most meg ez. Mondjuk fixen tartja magát, hogy egy találkozó átlagosan másfél-kétórás, de ismeretlennel ez még oké is.

Amúgy én már két bejegyzést betettem rég sablonba, és mindig akkor van kedvem megjelentetni, amikor épp újat írnék, de az előzőek nélkül nem lenne érthető. Viszont tudom,hogy ha most újra átnézném, a felénél félbehagynám, és megint nem kerülne ki. Majd egyszer:P

Mondjuk a privát blogomba írtam egy igen csúnyát egy "nice guy"-ról, de nem tudom, vállaljam-e a népharagot, ha megjelentetem:P.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.07. 03:11:56

@prandelli: Simán írhatnál bejegyzést is, vendégszerzőként :)

Tudom hogy vicc volt, de azért csak magyarázkodnék: a sok nem jelent futószalagot, a visszajelzések is ezt mondták. Azért is vettem ki pár nap szabit hogy ne váljon azzá.

Ha én átváltok futószalagra az azt jelenti hogy valami nagyon megroppant bennem.

@Ivonn88: Az akire én is kommenteltem? Azt a kommentes beszélgetést szerintem érdekes lenne utt publikálni, meg akkor már az előzményt is, mit gondolsz?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.07. 09:07:52

@noname.blogger: "de nem tudom, vállaljam-e a népharagot, ha megjelentetem:P."

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.07. 18:59:16

@Ivonn88: Áhh, úgyse olvassa senki :D
Ha megjelenteted, becsszóra beszállok a kommentelésbe, nem hagylak magadra az oroszlánok között :)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.07. 19:03:43

@noname.blogger: szavadon foglak:). De akkor már átírom még provokatívabbra, hogy még címlapos is legyen:DDD

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.07. 20:11:53

@Ivonn88: Úgy írd át hogy hogyha az olvasottság ezer fölé megy akkor én lelépek :P (vicc volt. Na jó, nem biztos :P)

szombathelyi vitéz 2015.03.07. 23:47:35

Érdekes amiket írtok, mert más szegmensekben éppen árcsökkenés figyelhető meg az utóbbi időben. Azaz nyílik az árolló, ami arra utal, hogy mostanában szakad végleg ketté a belföldi és a külföldi vásárlóerő. Ami azt is jelenti, hogy aki tud magyarul és van egy kis helyismerete, az most jól jár. A másik oldalról szerintem nektek se menne annyira a bolt, ha még mindig magyarokat céloznátok meg jellemzően. Viszont a mögöttes okokkal kapcsolatban eléggé zavarban vagyok. Vannak olyan tényezők, amik szerintem éppen ellentétes mozgásokat indokolnának.

@prandelli: Csak nem O. történetéről van szó?:)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.08. 00:45:38

@szombathelyi vitéz: "mostanában szakad végleg ketté a belföldi és a külföldi vásárlóerő"
Nekem úgy tűnik, már rég kettészakadt. Külföldiektől az ismerőseim 80-100-110 eurót kértek az első órára és ez így van már jóideje. Ha jól tudom, magyar körökben 15000 Ft egy fullos, ráérős óráért inkább sok mint kevés. A különbség simán kétszeres.

" más szegmensekben éppen árcsökkenés figyelhető meg"
Más szegmensek? Mire gondolsz? A szóhasználat alapján nem a magyar szexpiacra, de ez csak tipp.

"nektek se menne annyira a bolt, ha még mindig magyarokat céloznátok meg jellemzően"

Én csak külföldi oldalakon hirdetek. Kipróbáltam az egyik legnépszerűbb magyar oldalt két hétre, bekapcsolva tartottam a telefonomat, az áraimat a magyar középárfolyamon határoztam meg, sőt volt fél óra és "quicky" is, mert egy telefonhívásnál valaki rákérdezett. A két hét alatt talán ha három hívásom volt és egyvalaki látogatott meg, de ő már hónapokkal előtte kinézett csak mivel nem ért el telefonon, azt hitte nem él hirdetés. Szóval ő mondjuk félnek számít, mert a hirdetés léte miatt hívott újra, de nem amiatt figyelt fel rám.

Azaz nekem nem éri meg magyar oldalakon hirdetni. Nem tudom hogy csak én nem vagyok kapós, vagy más lányoknak is problémái vannak.

Illetve ebben a periódusban külföldiekkel sem találkoztam, az volt az emlegetett holtszezon. Most nincs magyar hirdetésem, nem tudnám megmondani hogy mennyire mozog együtt a magyar piac a külföldivel. Tippre nem annyira.

"Vannak olyan tényezők, amik szerintem éppen ellentétes mozgásokat indokolnának."
Mik azok?

szombathelyi vitéz 2015.03.08. 23:51:30

@noname.blogger: "Mire gondolsz? A szóhasználat alapján nem a magyar szexpiacra, de ez csak tipp"
De pont arra. A kenyérárak változása nem lenne nagyon releváns ezen a blogon:) Árcsökkenést tapasztalok a magyar szexpiac minden olyan szegmensében, amiről van naprakész saját tapasztalatom. Mindjárt írok három konkrét példát.

Rákérdeztél még erre: "Vannak olyan tényezők, amik szerintem éppen ellentétes mozgásokat indokolnának"
A 3 példámból kettő inkább csak magukról az árakról szól, erre még lehet azt mondani, hogy almát a körtével. De érzésre a különbségek így is indokolatlanul nagyok. A harmadik példánál viszont már két nagyon hasonló alma közül az egyik háromszor annyiba kerül, és a hatalmas különbség egyetlen okának az látszik, hogy külföldi fizet érte. Ilyenkor a józan paraszti ész és a közgazdasági logika is azt diktálná, hogy az árolló csökkenjen. Ehhez képest az én tapasztalataim és a ti adataitok alapján tovább nő. A példák végén ezt leírom részletesebben is.
Egyébként nem mondom, hogy könnyű volt megtalálni ezeket a lányokat. Aki csak találomra felüti a beszámolós oldalt, az nem fog kapásból ilyen kondíciókat találni. De ezért is fogalmaztam úgy, hogy akinek van helyismerete (meg türelme és némi rutinja), az most jól járhat.

1) Kisgyerekes anyuka, nehéz élethelyzet, ilyen értelemben kényszer-prosti, de "szeretne jó kurva lenni", amíg ebből él (ezek az ő szavai). Huszonéves, jófej, bőven átlag feletti külső. Amit nyújt, abban az amatőrségnek inkább az előnyei érvényesülnek. 15k/alkalom, ami nála 2,5-3 órát jelent. Egyértelmű összehasonlítási alap nincs, de annyit biztosra mondhatok, hogy egy éve hasonló lánnyal ez drágább lett volna. Vagy ennyi pénzért kevesebb szolgáltatás.
2) Hetente 3 napot szállodai prostiként dolgozó lány. Egyszerűcske, de fiatal és csinos, odaadó, kellemes partner. A "szabadidejében" privát praxisban egy óra 8k, félóra 5k. Itt az összehasonlítás tiszta: egy éve ezek az árak 10/8 voltak nála. Annyiban kicsit zavaros a dolog, hogy a szállodában az emlegetett külföldiek laknak, akik a ti beszámolóitok szerint egyre többet fizetnek. Mondjuk ott nyilván többet is kér, aminek viszont max. a fele az övé. De nagyon jól nem mehet az üzlet, ha privátban most olcsóbban dolgozik, mint tavaly.
3) És a hozzátok legközelebb álló példa: egyetemista lány, jövőre már Doktor Szöszi lesz, angolul jobban beszél mint én a felsőfokúmmal. A németje is az escort szinthez bőven megfelelne. Leteszteltem, bármiről el tud értelmesen csevegni - ezt biztosan meg tudom állapítani, éveket éltem Németországban. Lehet hogy van amit ti tudtok és ő nem, de most hirtelen tippem sincs, hogy mi lehet az:) Szóval nagyon jó a csaj.
Miért dolgozik akkor 15k/másfél óra áron, ha ezek szerint a külföldiektől elkérhetné a két-háromszorosát is. Az ember azt gondolná, hogy aki tud, az ilyen körülmények között elkezd dolgozni a külföldiekre (esetleg valamivel a ti áraitok alatt). Ettől abban a szegmensben megnő a kínálat, amitől viszont kissé visszaesnek az árak. Nekünk meg emiatt kevesebb minőségi lány marad, ami viszont logikusan oda vezet, hogy a kevés megmaradt valamennyire meg tudja emelni az árait a magyarok felé is. Tehát ekkora különbségnek először némi piaci átrendeződéshez kellene vezetnie, majd pedig következményként az árolló szűküléséhez. Nem bánom hogy nem így van, de attól még érdekes. Különösen akkor, ha tartósan így marad a helyzet.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.09. 01:12:43

@szombathelyi vitéz: Értem. Hm...

"Miért dolgozik akkor 15k/másfél óra áron, ha ezek szerint a külföldiektől elkérhetné a két-háromszorosát is."
Két tippem van: az egyik az az, hogy fél az outcalltól, nem mer a pasikkal saját helyükön találkozni. Vannak így ezzel néhányan.
A másik tippem pedig az, hogy még nem jött rá hogy hogyan találkozhatna több külföldivel, nem tudja hogy léteznek az ingyenes nemzetközi hirdetőoldalak. Én sem tudtam vagy öt évig, és az ismerős kollégák sem tudtak volna segíteni mert ők szintén nem tudták.

"akinek van helyismerete (meg türelme és némi rutinja), az most jól járhat"
Esélyes hogy az emlegetett lányok többet kérnének egy külfölditől, mert megtehetik, szájról szájra jár az infó hogy a külföldiektől sokat lehet kérni, szóval ez nem ilyen egyszerű.

A magyar csajokkal kapcsolatban: aha, szóval akkor ezért kerestek ilyen kevesen. Talán jobban körbe kellett volna kérdeznem az árakat illetően.

"a ti beszámolóitok szerint egyre többet fizetnek"
Bocsi, ezt nem mondtam és Ivonn sem.
A forgalomra való tekintettel kísérletképpen emeltem egy tízest (euró), de azóta nem dolgoztam, még nincs tesztelve. Ivonn talán emelt, vagy csak akart, de neki erre konkrét oka van: ő nagyon keveset dolgozik az iskolai és egyéb tanulásos elfoglaltságai miatt, azaz ha ehhez képest túl sokan keresik, igyekszik úgy beállítani az árait hogy kevesebben tegyék, mert több találkozót úgysem vállalna.
De ez a hirtelen ugrás a forgalomban egy hónapja sem tart, előtte pedig három nagyon döglött hónap volt egymás után. Nem tudom hogy ez a hullám meddig tart, lehet hogy már vége is van.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.09. 15:14:54

Nekem kapásból az jutott eszembe úgy összességében,hogy mintha a nagyon jó ajánlatokat folyamatosan keresni kéne, és gondolom, valakinek egyszerűen nincs értelme ebbe időt feccölni. Én tipikusan ilyen ember vagyok, bármiért hajlandó vagyok többet fizetni, ha időt spórolhatok meg.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.09. 15:16:39

@noname.blogger: egy kicsit emeltem (mondjuk 20%-kal), de ez még mindig azon belül van, amennyiért az ismerőseink dolgoznak, a különbség annyi, hogy eddig ketten kértek egy kicsit többet nálam, most én kérek kicsit többet, sp-nél meg még mindig kevesebbet). Viszont ha így marad ez a levéldömping (bár szerintem nem fog), akkor lehet, hogy tényleg emelek, kb azért, amit mondtál.

szombathelyi vitéz 2015.03.11. 17:05:50

@noname.blogger: Lehet hogy így van, bár az nem világos, hogy mitől olyan egyértelmű a külföldi=outcall, belföldi=incall összefüggés. Amikor tavaly Prágában jártam, akkor ott például én voltam a külföldi, és nem okozott gondot, hogy a kiszemelt lánynál találkozzunk. Sőt, nekem pont hogy érdekesebb volt így, mint odahívni egy steril szállodai szobába. Viszont az igaz, hogy így sokkal kedvezőbb volt az ár.

Azzal egyetértek, hogy rövid távú kilengésekre nem érdemes ugrani, és főleg nem elméleteket alapozni. De a számomra érdekes szegmensekben az árak csökkenése trendszerűnek látszik, ti pedig többször említettétek már, hogy a külföldiek azt kommunikálják felétek, hogy a ti áraitok (nekik) még alacsonyak is. Amúgy jobban belegondolva a kettes számú példám, a szállodás lány esete eléggé összezavarja a képet, és egy kicsit mind a kettőnk verziójával szöget zár be. Lehet, hogy egyszer elmegyek abba a hotelbe körülnézni, hogy is mennek ott a dolgok:)

Egyébként érzek némi tamáskodást a reakciódban, de ezek valódi esetek, és bár nem átlagosak, de nem is számítanak extrémnek. Lenne még egy egészen különleges példám is, de ő annyira unikum, hogy nem lenne fair egy tendencia vizsgálatánál érvként felhasználni. Nem is csak az ár miatt, hanem mert olyan módon és mértékben involválódik a találkozóba, ami teljesen példátlan (és mindehhez még nagyon keveset is kér).* Az ismertetett 3 lány viszont ha nem is tipikus, de nem is extrém eset. Vagyis kis ügyességgel és türelemmel ilyeneket reálisan lehet találni.

*Csak azért említem meg, mert az viszont biztos, hogy nagyon érdekes történet. Valószínűleg prandelli is őrá utalt, mert annak idején privátban beszéltünk róla. És ha neki csak egy esete volt az utóbbi időben, akkor az logikusan csak ő lehet:) Nekem olyan utóérzésem van a sztorival most is, mint amit rólad olvastam az egyik régi beszámolóban a honlapodon: abszolút pozitív az élmény, de még mindig nem tudom, hogy mi volt ez az egész:D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.12. 00:05:59

@szombathelyi vitéz: " bár az nem világos, hogy mitől olyan egyértelmű a külföldi=outcall, belföldi=incall összefüggés"

Gondolom nem leplek meg azzal az infóval hogy én viszonyleg belülről nézem a rendszert, pár év gyakorlatom azért van :). Szóval válasz: tapasztalatból. Külföldi az 95% outcall, belföldi 99% incall. Holnap lesz egy fehér hollóm, külföldi, incall. Pontosan olyan indokkal mint amit te is írsz (mínusz pénz). Illetve kezdő is és nagyon parázik hogy lebukik az ugyanabban a hotelban tartózkodó kollégák előtt.

Magyarázhatom az okokat is de szerintem nem nehéz kitalálni őket.

"Egyébként érzek némi tamáskodást a reakciódban"
Max az lehet, hogy én az árszabásom előtt megkérdeztem egy lányokhoz járó férfi ismerősömet az árakról és ő engem a másfél óra 15-el középre tett. Ezt próbálom összeegyeztetni az általad mondottakkal, de szerintem össze tudok rakni olyan képet amibe mindkettőtök mondandója illik.

"de ezek valódi esetek"
Ezt nem vontam kétségbe.

"de nem is számítanak extrémnek"
Ezt sem.

Én egyáltalán nem járok fizetős lányokhoz így csak az az infóm van amit másoktól hallok. A magyar vendégek akikkel találkozom, jellemzően csak hozzám járnak, marad infóforrásnak te és az ismerősöm. Eredetileg meg akartam kérni hogy telefonáljon néhány általam kiválasztott csajnak és érdeklődjön az árakról, de mondta hogy elég sok tapasztalata van és szükségtelen. Ha összevetlek kettőtöket és feltételezem hogy mindenki igazat mond, azt vonom le következtetésnek hogy te az olcsóbb, némi utánajárással még simán megtalálható lányokat emlegeted, ő pedig tényleg átlagot mondott, a szórás pedig nagy. És ha a pasik többsége rengeteg lányt felhív hogy érdeklődjön és közben még árérzékeny is, akkor én az átlagáramat a hajamra kenhetem.

Az árak csökkenése nekem is trendszerűnek látszik, a külföldiekkel viszont nem szoktam igazán beszélgetni az árakról. Néhányuknak olcsó vagyok, ezek nyilván olyanok akik nem sokat járnak errefelé és saját hazájuk áraival vetnek össze, mivel helyi tapasztalatik nincsenek. Esetleg nem is lehetnek, mert ha felhívják az olcsóbb lányokat, azok egy külföldinek nem pont azt mondják mint neked. Ez a hátránya annak, ha az árak nincsenek leírva a hirdetésbe.

(amúgy mekkora idiótaság már az hogy a törvény szerint tilos hirdetni...)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.12. 00:51:49

Az egyik népszerűnek tűnő fórumon egyébként 15-30 közé teszik a lányok árait, és főleg magyar oldalakról keresgélnek. Ebből igazából a mi áraink se nagyon lógnak ki.

Amúgy tényleg a fene se tudja, a külföldi oldalakon, ahol vannak árak, még mindig alsó kategóriás az új áram is, hasonlóan a honlapokon is, amikbe belebotlok, de azt ugye nem tudom, hogy nekik így mennyi vendégük van, lehet, hogy még kevesebb, mint nekem.

Talán még az is segíthet, hogy többünk szerintem elég szépen feltöltötte nem sablon szöveges tartalommal a honlapját, ami megfoghatja azt, akinek ez fontos, és ilyen is kevesebb van.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.12. 01:44:23

@szombathelyi vitéz: Tényleg, elfelejtettem megkérdezni: a 15k-s ismerősödnek van angol vagy más, nemmagyar nyelvű bemutatkozása, honlapja? Mert az sokat számít, anélkül lehet hogy próbál ugyan külföldieknek dolgozni de gyakorlatban nem jön össze.

Egyébként ő mondta konkrétan hogy nem dolgozik külföldieknek? Ha nem mondta akkor lehet hogy csinálja, a kettő nem zárja ki egymást. Lehet hogy egyszerűen nincs olyan sok külföldi és marad ideje arra hogy kiegészítse magyarokkal. Én is megtenném időnként, ha lennének jelentkezők a hirdetésemre.
Ez igaz a többiekre is. A szállodai lány logikusan kombinálja a kettőt és az is lehet hogy az anyuka is.

kispolgár 2015.03.13. 17:29:53

Első blikkre kamu, de ilyen is van. prostivoltam.blog.hu/

szombathelyi vitéz 2015.03.13. 19:52:36

@noname.blogger: Valószínűleg nem hirdetett külföldi oldalakon, de ebben nem lehetek teljesen biztos. Amúgy ő évente kétszer-háromszor, főleg a vizsgaidőszakok után néhány hétig szokott dolgozni. Olyankor viszonylag intenzíven, napi 1-3 vendéggel (háromnál többet soha), a többi 9-10 hónapban viszont egyáltalán nem. Escortot nem vállal, és egyébként is mindent megtesz, hogy sem a jelenben, sem a jövőben ne tudódhasson ki ez a tevékenysége. Most egyébként semmi nyomát nem találom, utoljára tavaly nyáron hallottam felőle, lehet hogy végleg kiszállt. Annyit mondott korábban, hogy nem menekül előlük, de nem is keresi direkt a külföldieket, mert átlagosan nem túl jók a tapasztalatai. Szerinte ők inkább lekezelőek, sokan közülük hozzák a "megvettelek kilóra" mentalitást. Ilyet hallottam már más lányoktól is, tehát nem mindenkinek olyanok a tapasztalatai, mint nektek. Az egyik csaj erre olyasmit mondott egyszer, hogy egy rotterdami rakodómunkás nem lesz több egy magyar régészprofesszornál csak azért, mert többet keres:) Nektek valószínűleg szerencsétek van, hogy mindig az orvoskongresszusok előadói találnak meg, és nem a lutoni fapados legénybúcsú-járatok utasai. Talán tényleg a jól eltalált hirdetések miatt.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.14. 00:53:50

@szombathelyi vitéz: Amikor csak magyar oldalakon hirdettem, nekem is magyar áraim voltak annak a néhány külföldinek is, aki megtalált.Egyébként tényleg kevés a turista, nem tudom, miért. Két tippem lenne, az egyik, hogy esetleg olyan stílusban írnak,hogy rögtön szelektálásra kerülnek, a másik, hogy rosszabbul beszélnek angolul, mint akik üzleti ügyben vannak itt, és ezért vagy szelektálásra kerülnek, vagy nem is írnak nekem. Az elsőre nincs magyarázatom, hogy miért lenne így, szóval talán a második játszik, de jobb magyarázatom nincs. NNB, ötlet?
De az üzleti útban itt levők közt is vannak egészen hülyék :)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.14. 03:22:50

@szombathelyi vitéz: Akkor meg is van a válasz a kérdésedre hogy miért nem tért át külföldiekre, ha olyan sokat fizetnek: mert nem akar, és mert nem vállal escortot. Így viszont nem értem, miért kérdezted :)

Az escort és a külföldiek egyébként pont inkább abban segítenek hogy ne tudódjon ki a tevékenység.

"Szerinte ők inkább lekezelőek, sokan közülük hozzák a "megvettelek kilóra" mentalitást."

Ez főleg turistáknál jellemző.
Megfelelő fellépéssel nagyon jól leszerelhető ez a fajta stílus az esetek jelentős részében, de a turistákat én sem szeretem. Bár általában szórakoztató, amikor valaki a "megveszlek kilóra" hozzáállással jön és nagyon pofára esik mert hagyom hogy ő csináljon hülyét saját magából ezzel a stílussal :), amire egy idő után rá is jön, elbizonytalanodik kicsit és máris emberré válik, személytelen megrendelő helyett. Ugyanakkor igyekszem nem mélyen a lelkébe gázolni. A végeredmény egyik verziója az hogy vagy erősen visszavesz az arcából és haverságba keveredünk. Most volt egy tök jó példám erre egy brit pasassal aki amúgy postás, pont annyira entellektüell amennyire ez lapján elvárható, és alapvetően kedvelem a tagot. Ő is engem, mondta hogy majd hív, ha megint jön.

Kettes verzió az olyan, akiről lepattan minden, innentől kezdve pedig én is letojom, egy ilyen fickó nem olyasvalaki akinek a véleménye számít önmagam megítélésében. Viszont igyekszem kihozni magamból a maximumot az elvárt témában, jellemzően szexben (azaz megalapozni a pozitív hangulatot), és időnként meglepni kérdésekkel vagy megállapításokkal, hogy ő is kizökkenjen a szerepéből és így embernek, partnernek nézzen. Szinte mindig van valami "gyenge pont" amivel ki lehet zökkenteni az embereket a rutinból. A rutin általában csak maszk, bár nem mindig. Néha meglepő stílusváltások következhetnek be csak ilyesmi hatására. Az emberek gyakran megdöbbennek, ha valaki tényleg figyel rájuk. Nem vagyok társasági lény, de figyelni, azt tudok, és szeretem is csinálni.

Lényeg, hogy az ember ne vegye fel a kiosztott szerepet, de közben maradjon maximálisan barátságos és nyitott a pozitívumokra, meg az illetőre úgy általában, és alkalmazkodjon is az igényekhez. Az igények a legritkább esetben azok amiknek elsőre látszanak, ez egy öngerjesztő folyamat, a lányok hozzáállása elősegíti a pasikét és viszont. Meg kell törni a körforgást.
.
Külön érdekes trükk, talán már meséltem itt, gyakorlatban is megjátszottam néhányszor és hajlamos működni: adott egy enyhén lekezelő, az embert szexbabának néző, személytelen szexet igénylő pasi, aki elég ellenszenves emiatt. Ilyenkor ha az ember erőt vesz magán és megdicséri hogy milyen figyelmes/kedves egyes dolgokban (olyan nincs hogy valaki egyáltalán semmiben nem rendes vagy figyelmes, valami mindig akad, akár véletlenül, szándéktalanul is) és kifejezem hogy ezt nagyra értékelem, az illető hajlamos stílust váltani és tényleg sokkal figyelmesebbé válni. És még örül is hogy értékelem őt. Ez egy kétoldalú játék.

Persze vannak bunkók akiken semmi nem segít, de ez inkább kivétel. A legtöbb pasiból ki lehet hozni a jó oldalát. A rakodómunkásokból is. Teljesen jó fejek tudnak lenni. Sok fizikai munkással nem találkozom, de jellemzően pozitív a tapasztalatom velük.

Mindenesetre érdekes játék, bár jobb ritkán csinálni, mint gyakran.

A nagyon hülyéket meg simán ejtem a levelük, vagy a telefonos stílusuk alapján.

" Nektek valószínűleg szerencsétek van"
5-10 éve folyamatosan :) ez így nem túl hihető.
"Talán tényleg a jól eltalált hirdetések miatt. "
Ez már inkább. Meg a többi, felsorolt dolog.

Az érdekesebb kérdés hogy miért nem buknak rám a turisták. Mivel ők felületesebbek, nem böngésznek végig minden részletet a jelöltjeikről, aligha a honlapom alapján. Talán azért, mert nem vagyok cicababa-formájú, a képek alapján nem felelek meg. Az orvosok és üzletemberek inkább hajlamosak tájékozódni és szerintem elég jó a honlapom, pont a hozzám illő vendégeket vonzza. Bár azért lassan frissíteni kellene itt-ott.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.14. 03:38:21

(ha a komment összeszedetlen lenne: félkómában írom, egy perc és alszom. Már az is komoly teljesítmény volt hogy képes voltam a szavak betűit nagyjából helyesen írni egymás után)

prandelli 2015.03.14. 08:20:31

@noname.blogger: Ez a hozzászólásod tovább erősítette bennem azt az érzést, hogy gyakorlatilag egyetlen adottságom sincs meg azok közül, amikre egy jó szexmunkásnak szüksége van:) Ami végül is megnyugtató; így nem vesztettem semmit azzal, hogy a nemek lehetőségei ilyen aszimmetrikusak a témában, mert akkor sem tudtam volna érvényesülni, ha a nők is a férfiakhoz hasonló mértékben jelennének meg a szexpiac keresleti oldalán.

@szombathelyi vitéz: Briliáns következtetés:) Igen, róla van szó, abban is egyetértek hogy érdekes történet, de én most nem fogom megírni. Tiéd a pálya, úgyis te fedezted fel.
(Mellesleg azt eddig nem is tudtam, hogy te is régész vagy:P)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.03.14. 09:26:03

@prandelli: "gyakorlatilag egyetlen adottságom sincs meg azok közül, amikre egy jó szexmunkásnak szüksége van:)"
Hú, messzemenő következtetés :) Milyen adottságokat soroltam fel?

Amiket itt írtam azok egyáltalán nem biztos hogy kellenek, úgy tűnik a legtöbb szolgáltató egyszerűen beletörődik a vendég stílusába és attól még simán jók lehetnek a szakmában. Meg persze nekem sem megy mindig, kell hozzá egy intuitív felpörgöttség. És lehet hogy a vendégek jelentős részének fel sem tűnik a dolog, ez inkább arra van hogy én jól érezzem magam.

szombathelyi vitéz 2015.03.18. 17:21:54

@noname.blogger: Köszönöm, ez nagyon érdekes volt:) Itt is maradt még függőben néhány félreértés, de egyik sem olyan fontos, hogy tovább forszírozzam.

@prandelli: Nem, én rakodómunkás vagyok. Csak nem Rotterdamban, hanem a Csepeli Szabadkikötőben. Most éppen az állatifehérje részleg bélmosó csoportjához beosztva. Ez az igazi kihívás, innen szép trófeákat nyerni:P

"Tiéd a pálya, úgyis te fedezted fel"
Mondjuk inkább, hogy én találtam rá:) A felfedezés az egy összetettebb dolog. Ebben az esetben legfeljebb magamat fedeztem fel valamennyire:) Igazából először találkoztam olyannal, hogy a szubmisszivitás nem csak egy extra az árlapon, hanem természetes hajlam.(Vagyis egy eset már volt, nem sokkal előtte. De ott a körülmények sokkal korlátozottabbak voltak.) Szerintem ezt az esettanulmányt te sokkal összeszedettebben tudnád megírni. Én például sokat tanultam abból, amiket akkor válaszoltál a kérdéseimre.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.03.19. 00:07:39

@szombathelyi vitéz: pont ma jutott egyébként eszembe ez a "rakodómunkás"-dolog, és jegyeztem meg magamban, hogy a külföldi manager is tud nagyon figyelmetlen lenni :-/. Aztán nekiálltam gondolkodni, hogy milyen nem kifejezetten értelmiségiekkel találkoztam, és kapásból eszembe jutott három, akikkel tökjó volt a szex (ebből mondjuk kettő magyar, lehet, hogy a rotterdami rakodómunkások kifejezetten durvák tudnak lenni, nem tudom).

szombathelyi vitéz 2015.04.10. 23:04:45

@kispolgár: Ez valami egészen borzalmas:)Gondoltam egyszer megmutatják, mint a kétfejű borjút, de azóta is bérelt helye van a címlapon. Szégyen az indexre, nem is értem, mit akarnak vele.

kispolgár 2015.04.11. 13:52:39

@szombathelyi vitéz: Én se értem. Néhány éve olvastam a Hamis gyönyört. Vacak egy könyv. Arra emlékeztetnek a bejegyzések.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.04.12. 11:26:14

@kispolgár: Még egy blog, amire Ivonnt kell felkérnem hogy előolvassa nekem...

@szombathelyi vitéz: Engem úgy általában érdekelne hogy miért pont azok kerülnek címlapra, amik. Szerinted?

Mármint az adott, hogy kell a címlapra egy olyan blog amit egy "erkölcstelen" nő ír szexes témákról, de ezen belül eléggé randomnak tűnik nekem.

szombathelyi vitéz 2015.04.12. 23:23:39

@noname.blogger: "adott, hogy kell a címlapra egy olyan blog amit egy "erkölcstelen" nő ír szexes témákról"
Elvileg igen, csak hát ezt a most futtatott blogot egy férfi írja, és ráadásul szarul:)
Egyébként valóban azt a helyet foglalja el a címlapon, amit korábban Flóra ("kurvavagyok"), aztán a ti blogotok, aztán egy ideig az volt a jellemző hogy 1-1 poszt különböző blogokról, most meg ennek az izének van bérelt helye. Csak például Flóra meg ti eltérő szemléletet és stílust képviseltek ugyan, de mindkét esetben valódi szexmunkások valódi írásairól van szó. Az alkalmi szemezgetés is rendben van, még az is belefér, ha közben becsúsznak nagyon szar vagy kamu írások. Itt viszont egy egészen más műfajt próbálnak nyomni az alatt a címke alatt, ahol korábban Flóra vagy ti szerepeltetek, és ezért nem értem már a koncepciót sem. A másik gond meg az, hogy ez a cucc a maga (fikciós) műfajában is pocsék.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.04.13. 03:38:15

@szombathelyi vitéz: Bulvárosodnak, talán. A valóság ritkán olyan izgis, mint a fikció. Esetleg még azt tudom elképzelni hogy lecsökkent a választék, kevesen írnak prostiblogot, mi sem írunk mostanában.

szombathelyi vitéz 2015.05.09. 17:15:43

@noname.blogger: Megnéztem, a blog címlapos bejegyzései 15-20k, ritkábban 30k kattintást hoznak. Ez nagyjából megegyezik a ti egykori címlapos olvasottságotokkal. Csak azok a posztok haladták meg a 40k-s határt, amelyeket külön promócióval is támogattak. Például a különösen béna dubai folytatásos rémmese. Amúgy a kommentek alapján is nagyon rossz a fogadtatás, de arra még lehetne mondani, hogy a lényeg a kattintás. Vagyis nekem ez úgy tűnik, hogy a semmiért mentek le kutyába.

Viszont tényleg koncepció lehet az index részéről, mert más témában is ez a lebutítás látszik. Például a "párkapcsolati blog" kategóriában mostanában egy simán idióta és egy ezoterikus idióta "szakértő" váltogatja egymást. A legrosszabb bulvárlapok horoszkóp- és közhelyrovatának színvonalán. Néhány hónapja meg ugyanott rendszeresen szemléztek egy meglepően jó blogot. Meglepően jó alatt azt értem, hogy mondjuk három bejegyzésből egy hülyeség, egy triviális, és egy jó, de ezzel is messze verték az átlagot:) Például a gyerekkori traumák kapcsolatokra gyakorolt hosszú távú hatásairól szóló posztjukat nagyon jónak találtam. Olyan dolgokról írtak, amik egybevágnak az én kínkeservesen megszerzett tapasztalataimmal. Csak nekem darabonként kellett összeraknom, amikor közelről találkoztam ilyen esettel (egy kapcsolat révén, közvetve). És sok más dologban is jó meglátásaik voltak.
Akartam is már linkelni egyszer valamelyik itteni poszthoz, amikor nem közvetlenül a szexmunka volt a téma, hanem ti is valami általánosabb kapcsolati témáról írtatok. Most viszont nem találom, valószínűleg rosszul emlékszem a címére. Majd előkeresem a másik gépről.

szombathelyi vitéz 2015.05.18. 16:30:22

@Playman123: Ez a cikk olyan szar, hogy az már szinte jó:) De nem, mégsem.
Érdekes például az alfahím fogalmának körüljárása. Az tehát egy olyan fiatal férfi, aki 1) pénz nélkül nem jutna szexhez, 2) miután fizetett, bedrogozva ül az ágy szélén, és várja a fejleményeket, 3) az a legnagyobb szexuális kérkednivalója, hogy egy escorttal olyasmit is megtehet, amit sose kérne a barátnőjétől. Most már legalább ezt is tudjuk.
(Nyilván egy kicsit én is sarkítottam ezzel a kivonattal, de ennyi még az Éden Hotelben is kevés lenne az alfahím pozíciójához, nem a Wall Streeten.)

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.05.19. 00:17:45

@Playman123: @szombathelyi vitéz: ké, a kiemelt részlet alapján azt hiszem ezt nem olvasom el eredetiben :D

Ivonn, lennél olyan kedves előolvasni nekem, aztán készíteni egy kivonatot, elemzéssel? :D

Playman123 2015.05.19. 10:09:22

@szombathelyi vitéz: Nem az általad kiemeltek miatt osztottam meg a linket, hanem a gazdasági válság, illetve fellendülés és a szexmunkás-kereslet közötti összefüggés említése miatt.

prandelli 2015.05.21. 08:50:59

Apropó alfahím, itt egy felesleges sallangoktól mentes off-offline társkereső hirdetés Vak komondor jeligére:)
i.imgur.com/ZYZ9uPg.jpg

szombathelyi vitéz 2015.05.21. 17:05:17

@Playman123: Ezúttal elnézést kell kérnem, mert visszanézve elég offenzívnak tűnik a hozzászólásom. Főleg így, hogy hozzád címeztem válaszként.
A cikk linkelése teljesen indokolt, a jelenség leírása is rendben van, közvetve még a bloggerek tevékenységére is lehet hatása,* stb. A (bulvár)média színvonalával van bajom, mostanában a szokásosnál is több, és erre vonatkozott a negatív megjegyzésem. Tehát az alaphír szerintem is érdekes és releváns, viszont már egy ilyen nyúlfarknyi cikkben is hemzsegnek az ellentmondások, torzító sugalmazások, hamis szetereotípiák és társaik.

*Például az ide érkező külföldiek zsebében a fellendülés és a prémiumok miatt eleve több dollár van. Ebből ráadásul a gyengébb forint miatt kevesebbet is kell költeniük a forintban fizetett helyi árukért és szolgáltatásokért. Lehetséges következmény: ezek miatt kétszeresen is könnyebb kézzel szórják a borravalókat.

@prandelli: Ott a kép tetején, az lenne a vak komondor?:)
(Szerintem ehhez a Gyulához egy kardos menyecske illene, remélem, hogy egymásra találnak)

prandelli 2015.05.27. 23:45:11

Akárki válaszolhat, aki erre jár: erről a számról kinek mi jut eszébe?
www.youtube.com/watch?v=uc2UEfWjvo8
(spontán benyomás itt és most, akár emlékszik rá valaki a maga idejéből, akár nem - de nem ér előtte utánanézni, hogy vajon miért kérdezem)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.05.31. 15:20:20

@prandelli: csak jelzem itt is, hogy mi e-mailben kitárgyaltuk már az esetet, úgyhogy a többieké a válaszadás leheősége:D

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 20:35:47

@prandelli: Nem tudom, minek kellene utánanéznem, szóval csak úgy :)
-Kedvelem a számot, bár semmi igazán extra
-laza a hangulat, a lányok szépek, én pedig úszni akarok abban a tengerben, de nagyon.

(lesz majd megfejtés is arról hogy mi kellene hogy eszembe jusson?)
süti beállítások módosítása