Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Északi napok + egyebek

Címkék: meló escort esetleírás Ivonn

2015.04.22. 18:23

Nemrégiben találkoztam egy svéddel meg egy dánnal, egymás utáni napokon, szóval ez arra késztetett, hogy csináljak egy kis vicces összehasonlítást a hasonlóságokról és a különbségekről.

 

Hasonlóságok:

- északiak:)
- adtak borravalót
- érdekes munkájuk van (az egyik a pszichológia szakon tanult képességeit kamatoztatja nagyvállalatok managementjeinek megsegítésére, a másik középkori "szociális hálót" kutat)
- jó volt a szex
- egymástól nagyjából 1 km-re lakhattak, csak a metrótól az egyiknél az egyik, a másiknál a másik irányba kellett menni (régebben arrafelé laktam amúgy, ha még most is úgy lenne, mehettem volna gyalog is...)

Különbségek:

- az egyik kicsit sovány volt, a másik enyhén túlsúlyos (pont az utóbbi sportolt 10 évvel korábban még intenzíven, a másik vagy 20 éve nem csinált semmit)
- az egyik idősebbnek tűnt a koránál (negyvenes, de teljesen ősz hajjal), a másik fiatalabbnak (van ez a kölyökkép, aki a 40 felé közelít, amikor már nem néz ki egyetemistának)
- az egyiknek az átlagosnál egy kicsivel nagyobb volt a mérete, a másiknak az átlagnál kicsivel kisebb (szubjektív megállapítás, egyikhez se vittem mérőszalagot)

Egyébként tényleg elég jól sikerült mindkettő, még ilyeneket, légyszi.

 

Pár héttel később folytatva a bejegyzést: azóta dolgoztam még párat, volt visszatérő is (az egyetlen magyar vendégem, illetve egy fogászati turista ;) ), és az a durva, hogy amióta felemeltem az áraimat, elég gyakran kaptam borravalót.Igazából magam sem értem, és ennyi alapján nem mondhatom, hogy van összefüggés, csak meglepő, na. A mai is adott, pedig kb az is rendes tőle, hogy akart még találkozni, mert először az éjszakát pár órára módosítottam, aztán későbbre is tettem, ami már neki nem volt jó. Ráadásul ajánlottam neki a többieket is azzal, hogy ha valaki érdekli, akkor megkeresem az illetőt én is, hogy gyorsan választ kapjon, és így is történt, mondta NNB-t, de utána rögtön küldött még egy e-mailt, és az előzőt nem vettem észre. NNB mesélte, hogy írt sms-t a pasi, válaszolt is, de nem jött újra sms. A pasi meg azt mondta, hogy nem kapott választ, és az én mai sms-emet sem kapta meg, szóval ott volt a hiba, mégis, ha előbb észrevettem volna, hogy írt NNB-ről...

Egyébként kicsit meglepődtem, a pasi szerintem több mint egy fejjel alacsonyabb nálam:). Egyszer mesélte valaki (nálam kicsivel magasabb), hogy a 69 neki csak alacsonyabb lányokkal megy, nos, ezzel az illetővel mégis sikeresen megvalósítottuk. A pasi amúgy elég durva, eredetileg amerikai*, de egy közel-keleti országban dolgozik, kb szabadnap nélkül, viszont bizonyos időközönként egy hónapra elmehet. Na, ő ezekben a hónapokban kb végigjárta az összes olyan európai országot, amit az átlag turista nem, és így került Magyarországra is:), ráadásul még újra vissza is akar jönni. 
Mesélte, hogy itt milyen drága a taxi, merthogy a reptérről 40.000-ért vitték a hotelbe... közöltem, hogy szegényt átverték, és már nem ő az első, akitől ilyet hallok :-/. Komolyan azon gondolkozom, hogy csinálok a honlapomra egy "taxizás - amit jobb,ha tudsz"-menüpontot.

 

*az egyik általam nézett sorozatban van egy szereplő, aki pont olyan kiejtéssel beszél, mint ő, bár a vendég Kaliforniában nőtt fel, a sorozat meg New Yorkban játszódik, de ott is csak ez az egy szereplő beszél így. Most látom, a színész Illinoisban nőtt fel, de fogalmam sincs, hogy az mennyire hasonlít a kaliforniaihoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr287267151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása