Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

SD...

Címkék: bdsm Ivonn sugar-baby

2015.05.25. 14:57

 

El se hiszem, hogy ez megtörtént, komolyan. A korábbi tapasztalatok alapján tényleg hihetetlen, hogy beszéltem valakivel, találkoztunk is, és megállapodtunk abban, hogy a dolgot rendszeresítjük.

 

Előtte vagy egy hónapig leveleztünk, mert amikor írt, épp Budapesten volt ugyan, de nekem akkor nem volt jó, utána meg össze-vissza utazgatott. Aztán eljött a várva-várt nap, és én is csak negyed órát késtem a megbeszéltekhez képest:D. (Közben persze tájékoztattam a pontos érkezésemről)

Van két hotel, amit valamiért mindig keverek. Legutóbb majdnem rossz helyre mentem, még jó,hogy a biztonság kedvéért azért ránéztem a google mapsen, és rájöttem, hogy egy másikról van szó. Viszont akkor az illetőnek azt mondtam, hogy elég a szobában találkozni. Általában ezt preferálom, mert akkor senki sem tudja, kivel megyek fel, viszont azért mertem ilyen nyugodtan kijelenteni, mert tudtam, hogy a hotel liftjéhez nem kell kártya. Viszont mivel kiderült, hogy másik hotelről van szó, gyorsan sms-ben riadóztattam két kolléganőt, hogy segítsenek. Mindegy, azóta tudom, hogy az a hotel kártyával működik. Mindenesetre itt amúgy is azt beszéltük meg, hogy az előcsarnokban találkozunk. Persze én érkeztem előbb, amit utálok, de mindegy, leültem és nekiálltam olvasni egy könyvet (sulisat), közben éreztem, ahogy fokozatosan vörösre vált az arcom. Megérkezett, felmentünk.

Végülis ugye volt már ilyen tapasztalatom arról az oldalról, viszont annak az eleje igen érdekes volt, vagyis ööö, az illető nagyjából 2 perc után nekiállt mindenfélét csinálni. Ezt a melóban sem igazán szeretem, ha meg elvileg SB vagyok, gondolom, nem kéne ilyen hamar hagyni. Ráadásul a melóban elég egyértelmű ez a pénz-dolog, a SD-SB viszonyban viszont úgy tűnik, sosem lehet tudni. Elég sok az olyan vélemény, hogy első találkozásnál soha ne csinálj semmit, és azoknál a találkáknál nem is elvárt a pénz (bár plusz), hiszen általában csak együtt vacsorázik a két fél. Én viszont arra számítottam, hogy azért majd történni fog más is, és előre féltem, hogy hogy hozom fel a pénz-témát.

No mindegy, megérkeztem, rendeltünk ebédet (kérésemre a szobába), ettünk, beszélgettünk. Elég nehezen indult be a dolog, a pasi elég sokat szeret beszélni, én meg mostanában egyre figyelmesebb hallgatóság vagyok, de azért még van mit gyakorolnom:). Ráadásul zavart, hogy a bdsm-témára elég sokáig rá sem tértünk, pedig ez érdekelt a legjobban, már csak azért is, mert levélben úgy tűnt, eléggé különbözik az ízlésünk, és féltem, hogy nem lesz közös pont (de, közös pont végülis van, a tevékenységek nem különböztek,csak az ezekhez való hozzáállás igen, pl. szerinte nekem meg kéne köszönnöm a büntetéseket, én meg nem vagyok az a fajta).

Mindenesetre ebéd után megkérdezte, hogy nem játszunk-e egy kicsit? És végül nagy nehezen felhoztam a pénz-témát. Valami olyasmit mondtam, hogy ha csak ebédelünk, akkor természetesen nem kérek semmit, hiszen épp csak ismerkedünk meg minden, de nem akarok kihasználva lenni, szóval ha játszunk, akkor... erre közölte, hogy természetesen, és már nem emlékszik, milyen összeget írt e-mailben, de mindjárt csekkolja. Ez azért vicces volt egy kicsit, mert az e-mailben azt írta, hogy az előző ilyen kapcsolatában ennyit fizetett, szóval gondolom, akkor mégiscsak emlékeznie kellett volna,szóval vagy nem ennyi volt az összeg, vagy nem is volt előző kapcsolat. (SB-körökben melegen ajánlják, hogy az ember emlegessen előző kapcsolatot akkor is, ha nem volt, lehet, hogy ez SD-berkekben is dívik)

Megkértem, hogy azért csak szépen lassan haladjunk, aminek egyrészt az az oka, hogy bdsm-dolgokban tényleg óvatosabb vagyok, másrészt meg az, hogy nem tudom, próbáltam minél sugar baby-sebbnek tűnni. Erre azt mondta, hogy oké, akkor kifizet x összeget (ami kisebb, mint amennyit a megállapodás tartalmaz), játszunk egy-másfél órát, aztán ha még folytatni szeretném, kifizeti az egészet. A végén egyébként x összeg maradt, de több volt ez egy-másfél óránál, viszont nem maradtam addig, ameddig ő (7-kor kellett visszaindulnia a reptérre), de különösebben nem zavart.

No mindegy, igazából leginkább csak elverte a fenekemet;), és eléggé úgy tűnt, hogy működik a dolog kettőnk közt. Még újdonságot is tapasztaltam,mert miután végzett az egyik eszközzel, a számba tette, hogy tartsam:PPP. Folyton azon izélt, hogy a jobb oldal mindig kevésbé piros, én meg nyafogtam, hogy de már fáááj, most miért olyan fontos ez? Aztán felajánlottam, hogy esetleg menjen át a másik oldalamra, akkor talán jobban tud célozni:D.

Úgy volt, hogy nem fekszünk le, mert megjött, viszont hátööö, eléggé beindultam, szóval szerettem volna, viszont nem nagyon akart felállni, szóval ez elmaradt.

Egész végig nagyon furcsa volt, hogy úgy éreztem, nekem most meg kell játszanom az ártatlan leányzót, és az a vicces, hogy tényleg zavarban voltam. Ez egyébként a legutóbbi ilyen élményemnél is így volt. Nekem egyszerűen nem igazán tisztázott ez az egész Sugar baby-dolog, mert ha melózom, akkor teljesen egyértelmű, hogy le fogunk feküdni, viszont ez elvileg mintha inkább a sima szexkapcsolathoz hasonlítana, olyanom meg nem nagyon van (van és volt is olyan ember, akivel hébe-hóba lefeküdtem csak úgy, de mindkettő melónak indult, szóval az első alkalom ugyanúgy egyértelmű volt). Szóval esküszöm, nem tudtam, hogy mit is kell csinálnom, például mennyire ér azért baszogatni, mert mondjuk mintha nem nagyon találná a csiklómat? (egyszer azért azt hiszem, beszóltam valamit, igaz, kicsit elviccelősen)

Mindenesetre hiányzott már ez, és remélem, folytatódni fog (június elején jön vissza legközelebb, utána lehet, hogy én utazom), bár kisebb részt idegesít, hogy ezek után legalább egy hétre kiesem majd a melóból a véraláfutások miatt, nagyobbrészt meg az, hogy nem merem bevallani, hogy escortkodom. Esélyesen, ha ez folytatódik, olyan nagyon nem is fogok, de azért zavar.

Érdekes volt amúgy, hogy még a beszélgetésnél közölte, hogy először nem is akart velem találkozni,mert attól tartott, hogy ez az egész annyira jól hangzik, hogy nem is lehet igaz. Próbáltam rájönni, hogy miért, mert hátha ezért nem jöttek össze az eddigiek, de csak annyit tudtam meg, hogy sokan előre kérnek pénzt, mielőtt találkoztak volna, én meg ilyet nem tettem, szóval nem ezért. Nem tudom. Azt tudom, hogy sok embernek nem tetszik, hogy nem küldök előre arcképet, akkor sem, ha kapok tőlük.

Őszintén szólva én is úgy éreztem, hogy túl jól hangzik az egész. Egyrészt az, hogy rögtön jónak találtam az összeget és nagyon kerülgetni se kellett a témát, másrészt hogy olyan türelmesnek tűnt mindenben, és mindent leokézott. Harmadrészt, hogy itt a környéken dolgozik (azaz na, sok időt tölt el a régióban), de angol anyanyelvű, és még bdsm-kedvelő is.

Hát, ez van most.

Kicsit később: másnap írt egy e-mailt, válaszoltam, ő is válaszolt, aztán én megint, de valami egészen semlegeset. Aztán pár nappal később eszembe jutott valami, megírtam. Ez volt 15 órája, és azóta nem jött válasz, én meg aggódom:). Elég gyakran szokott azért válaszolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr97481130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pittscards 2015.05.27. 12:50:39

Nem feltétlenül ehhez kapcsolódik, de ha hotelszobába mentek, nem tartotok attól, hogy a pasi (rejtett) kamerával felveszi az egészet, aztán másnap videómegosztón lesztek?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.05.31. 15:21:55

@pittscards: az a vicces,hogy nagyon ritkán ordul meg a fejemben, de pont annál a pasinál, akiről fentebb van szó, elgondolkodtam rajta, és körül is járattam a szemem a szobán. Mondjuk nem tudom, mennyire látszana az arcom egy ilyen videón, ha nem látszana, nem érdekelne különösebben.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 20:27:34

@pittscards: Hm, én pont nem tartok tőle... talán a dolog jellegénél fogva: a velem találkozó pasik minimum 90%-a nős vagy foglalt, azaz tilosban jár, vagy ha egyik sem, akkor is viszonylagos reputációja van a saját szakmai köreiben. Ha pedig pl az IBM-nél dolgozol magas pozícióban, egy 30 éves karriert követően, akkor valahogy nem posztolgatsz ilyesmit, mert először is legalább 100 alkalmazottad, üzleti partnered és feljebbvalód fog röhögni a farkad méretén, meg azon hogy milyen gusztustalanul hurkásodik a szőrös hasad, aztán meg kivágnak mint macskát sz.ni, mert rombolod a cég imidzsét.

A tipikus problémájuk inkább olyasmi szokott lenni hogy azon paráznak hogy valakik meglátnak minket együtt és akkor majd mindenfélét gondolnak és pletykálnak. Még akkor is, ha amúgy elvileg nincsenek ismerőseik a környéken, én meg nem úgy nézek ki.

(és nem, annyira nem mechanikus a dolog hogy biztos lehessen benne hogy ő nem látszik a filmen, csak én)

Attól még van az a kategória aki esetleg csinálhatna ilyet, de egyszerűen annyira kicsi az arányuk hogy nem foglalkozom vele.

Másik téma, hogy pontosan mennyire para is a videómegosztós dolog. XYZ okokból annyira nagyon azért nem, ha akarod, magyarázhatom tovább.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.02. 21:45:08

@noname.blogger: de kb semmi tudás kell ahhoz, hogy a saját arcát kipixelezze. De amúgy én se tartom valószínűnek persze.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 22:27:59

@Ivonn88: Ebben a korosztályban már az is nagy szám, ha képes egy videót feltölteni egy videómegosztóra. Nem feltétlen intelligencia kérdése, inkább érdeklődésé.
És de, nagy szám hogy kipixelezze az arcát. Nem nagyon nagy szám, de azért körbekérdeznék a negyvenes pasik körében hogy hányan tudják kapásból. Vagy akár a harmincasok.

És persze marad még a motiváció kérdése. Egy ilyen videómegosztást én úgy tudok leginkább elképzelni, hogy a srác kiteszi a videót hogy egy ismerős lánnyal miket csináltak, hogy felvágjon a haverok előtt, és/vagy megszégyenítse a lányt. Mindez csak akkor érdekes, ha van, akinek számít a dolog. De ha mindkettőnk személyazonossága kiesik és nincs különösebb személyes viszonyunk (azaz pl bosszú nem játszik, mint annál az oldalnál ahova az exbarátnők szexvideóit töltik fel egyesek, személyes adatokkal) akkor mi ebben a poén? Linkelheti a weboldalamat vagy a melótelóm számát hozzá, amivel gyártott nekem egy reklámvideót, ügyes, ezért megérte dolgoznia.

És igen, esetleg enyhe kellemetlenséget okozhat, de mivel nem készülök miniszterelnöknek, ez nem valami nagy dolog, nem sokan ismerik az arcomat. Szexvideó annyi van a neten mint a szemét, nagyon valószínűtlen hogy valaki megtalál évekkel később, amikor már esetleg számíthat.

....persze lehet hogy csak én vagyok fantáziátlan, lehetnek motivációk amiket el sem tudok képzelni.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.02. 22:33:41

@noname.blogger: őszintén szólva én sem tudom, hogy kell ezt megoldani, de láttamegyszer egy blogon, szóval nem lehet akkora cucc. Valamiért arra gondoltam, hogy ezzel más is hasonlóan van:), meg szerintem nálam azért megfordul egypár harmincas is.
Eléggé irracionális a félelmem:), szóval az indokok tekintetében sem keresnék semmi racionális magyarázatot. Épp elég az, hogy valaki valahogy meg akar félemlíteni (volt már rá példa) azzal, hogy nyilvánosságra hoz valamit, amit én elég erősen védek, és nálam elég nagyot üthet a dolog, ha kiderül valami munkahelyen a jövőben, bár én sem tervezek miniszterelnök lenni. Épp elég, ha kirúgnak, vagy szimplán csak kiutálnak.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 23:22:55

@Ivonn88: Kellene felmérést csinálni a vendégek között, hogy hányan tudnák megcsinálni egy videón az arckitakarást :)

Azt értem hogy meg lehet ezzel félemlíteni, azt viszont nem, hogy mit lehet ezzel elérni. Komoly munka van abban hogy lenyomozzon eléggé ahhoz hogy tudja hogy hova kell eljuttatni a videót, anélkül ez csak egy arcos szexvideó egy prostiról. Bosszúnak kevés. Utálhat téged valaki annyira hogy így lenyomozzon, kövessen, időt és energiát fektessen be és így megpróbáljon tönkretenni?

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.02. 23:24:29

@noname.blogger: engem személyesen nem, de személytől függően lehet ember, aki örömét leli az ilyesmiben.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.02. 23:32:53

@Ivonn88: Mármint prostik személyazonosságát lenyomozni és elhinteni a környezetükben hogy mivel foglalkoznak? Perverz hobbi :/

(innen már nem tudom követni. Én bevallottan perverz vagyok, de ez nagyon nem az én műfajom)

pittscards 2015.06.03. 08:14:31

@Ivonn88: Motivációra nincs ötletem most, csak láttam egy ilyen videót: xhamster.com/movies/4642042/old_man_japanese_with_hooker.html és erről jutott eszembe a téma.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2015.06.03. 09:27:52

@pittscards: Voltaképpen az sincs kizárva hogy már most tele van velem a net. Nem nagyon szoktam ilyen videók között nézelődni.

SadRedBucket 2015.06.08. 07:58:24

;-) emlekezeteset kell alakitani es akkor megjegyzik a szereplo arcat. Masreszt lehet, hogy egyes specialis "formacioert" meg penzt is lehet kapni. Nem tudom mijaza SD, de amilyen titokzatos ritualet epitettetek kore, lehet ez pl. egy ilyen topic.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.08. 19:20:50

@SadRedBucket: akkor igyekszem továbbra is baromi jellegtelen lenni:).
Azért, hogy pornófilmben szerepeljek, annyit kéne fizetni, amennyit úgyse fognak, szóval ez azt hiszem, kimarad az életemből.

SD, vagy sugar daddy, illetve a hozzájuk kapcsolódó sugar baby: egy hosszútávú kapcsolat, ahol a lány kap egy korábban meghatározott havi járadékot, meg mellé még mittudomén, ajándékokat is. Általában azért szex is van a dologban, viszont elég gyakori a tumblr-ön, hogy azt tanácsolják, az első alkalommal ne legyen szex, sőt, mondja a lány azt, hogy majd akkor, ha készen áll rá meg ilyesmik, bár szerintem ez a gyakorlatban nem így működik (szintén a tumblr alapján gondolom), hanem tényleg mindig szexelnek, ha találkoznak és a pasinak kedve van hozzá. Szóval röviden valami ilyesmi.

SadRedBucket 2015.06.15. 07:49:15

Ahh! Mar ertem. Ez valami olyan mint a hazassag, csak nem kell bejegyezni az anyakonyvbe. ;-)

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2015.06.15. 08:28:12

@SadRedBucket: nemtom, az én környezetemben házasságban egyik fél se kap a másiktól ilyen járadékot:O. De engem is emlékeztet egy konzervatív típusú kapcsolathoz.
süti beállítások módosítása