Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hoppá :O

2014.05.11. 23:42

Néha nem válaszolok az e-mailekre pár napig, de olyan is volt párszor, hogy egy hétig nem válaszoltam egy csomó e-mailre, aztán egy nap alatt ledaráltam őket. Viszont meglehetősen kevesen szólnak érte. Most meg hirtelen ketten is írtak, hogy na mi van, pedig csak 2, illetve 3 nap telt el:). Egyébként megfigyeltem, hogy ha amúgy sincs kedvem levélre válaszolni, a válaszadási időt az is növeli, ha olyasmiről van szó, amivel plusz kellemetlenség lenne foglalkozni. Az egyikben egy egészen érdekes helyzethez keresnek partnert: egy pár (férfi+nő), akihez csatlakozik egy másik nő, és ehhez keresnek még egy negyedik lányt:O. Ennek végülis nem kéne kellemetlennek lennie, mert csak simán belinkelem neki minden kollégámat, hogy náluk próbálkozzon az illető, de kb biztosra veszem, hogy minden kollégám, akit ismerek, nemet fog mondani, úgyhogy kb minek?

Egy másikban meg szubmisszívet keresett az illető. Kértem, hogy írjon egy kicsit az elképzeléseiről - úgy voltam vele, hogy ha nem tartalmaz fájdalmat vagy kikötözést, csak esetleg némi fenékpaskolást, leokézom. Sajna nem így történt. Amiket ír egyébként, azok egybevágnak a saját igényeimmel, és ezért is vaciláltam inkább, hogy mit válaszoljak. Mert persze, tökjó lenne találkozni, és lehet, hogy jól is sülne el, és igazából hiányzik a bdsm az életemből, de nem akarom kockáztatni, hogy megint rossz élményeim legyenek. Mindenesetre KÉT nap nem válaszolás után a következőt írta: "Hello! Eltörött a billentyűzeted?:D"

Hát micsoda dolog ez???:)

(Végülis kiderült, hogy az első azért gondolta azt, hogy ezek nekem beleférnek, mert valami olyan oldalról talált meg, ahol valamiért ezek az opciók mind be voltak jelölve. Nem értettem, hogy lehet, arra gyanakodtam, hogy valamelyik oldal önkényesen megváltoztatta a hirdetésem, de nem, beléptem és átírtam.)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr136082142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KondorL 2014.05.12. 07:40:18

Az a broken itt inkább elromlottnak/tönkrementnek fordítandó, szerintem:)
Egyébként a saját honlapodon is hangsúlyosan ajánlod a BDSM szolgáltatást + azt írod, hogy a sub hajlamaid valódiak. Ami gondolom plusz vonzerőt jelent az erre fogékonyak számára. Ehhez képest nem kéne meglepődni, ha valaki esetleg komolyan veszi a szavaidat:) A "némi fenékpaskolás" az általában egy sima szolgáltatásnál is belefér, vagyis nem meglepő, hogy az olvasottak alapján az illető másra gondolt.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 11:29:54

@KondorL: ne már, sokkal viccesebb lett volna eltöröttként:D. Eegyébként ez tuti? Én mindig azt hittem, hogy a broken down az elromlott.
Meglepődni nem is lepődtem meg, csak elkezdtem hezitálni a legutóbbi rossz élmény miatt (ld. az escort és bdsm bejegyzést), és nem igazán találtam még ki arra policyt, hogy mégis hogy biztosítsam be magam ez ellen, és hogy mit kommunikáljak a honlapomon.
Nem meglepő, hogy másra gondolt, de az se lett volna meglepő, ha sima fenékpaskolásra gondol:). Sokan nem nagyon ismerik a bdsm-et, bár érdekli őket - bár őszintén szólva kb én sem ismerem, és saját deifníció alapján azt mondanám, hogy tök simán lehetséges fájdalom meg kikötözés nélkül is. Aztán lehet, hogy azt meg igazából máshogy hívják:) (bár szerintem simán bdsm kategória a parancs adása és az engedelmeskedés. Oké, ahogy erről írok, jöttem rá, hogy hiányzik a dolog)

Akárhogy is, nem tudom, mit csináljak. Igazából az kéne, hogy olyasvalakivel gyakorolhassam csak, akivel van alkalmam többször is találkozni, így szép lassan mennénk bele.

álomkor 2014.05.12. 13:07:18

Talán ilyesmire gondolt az érdeklődő, ösztönösen megérezve valamit Ivonn szeszélyes természetéből:) nerdtrek.com/wp-content/uploads/2011/01/broken-computer.jpg

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.05.12. 17:12:33

@álomkor: azért ennyire még nem törtem szét gépet:), kicsit kevésbé viszont már sikerült, billentyűzetet többször is, igaz, inkább elázott, mint eltörött:D
süti beállítások módosítása