Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

meló - amerikai

2014.06.29. 16:34

(párhetes bejegyzés)

A tegnapi melót meglehetősen fárasztónak éltem meg, valószínűleg azért is, mert előtte a napom is eléggé fárasztóra sikerült.

 

Ahogy a folyosón végighaladtam, miután megtaláltam a számozást, kicsit meglepődtem, mert mintha az előtte lévő szám kettővel kisebb lett volna, bár előtte úgy tűnt, egymást követik a számok. Vissza is fordultam ellenőrizni, mire kinyílt az ajtó. Mint kiderült, látta az ablakból, hogy jövök…:)

Azzal indított, hogy de jó végre a saját nyelvén beszélni valakivel, én meg nyugtáztam, hogy egyelőre úgy néz ki, bármilyen USA-kiejtést jobban megértek, mint UK-t (ez persze torzítás, hiszen nem találkoztam még az összes USA-beli kiejtéssel, de már eléggé úgy tűnik, hogy ha az USA-ból találkozom valakivel, nagyobb esélyem lesz megérteni, mint ugyanezt az Egyesült Királysággal).

(itt volt egy rész, amit töröltem)

Szóba jött még az, hogy most akkor mennyit számít a genetika – említett valamit, hogy az eszkimó népcsoportból származóknak valami más tulajdonságú a szeme, amin meglepődtem. Érdekes téma amúgy ez a genetikai faktor-dolog, olvasmányokat szívesen várok:)

Szóba hoztam a férfiak és nők közötti különbségeket, mire rögtön rávágta, hogy „a nők mindenben jobbak, pont”.
„Köszi, de ez nem igaz” – válaszoltam.
„Csak el akartam kerülni egy vitát” – közölte, mire azt válaszoltam, hogy ez sajna nálam nem válik be, viszont rájöttem, hogy moderálni kéne magam. Néha túl messzire megyek az igazam bizonygatásában, ami melóban lehet, hogy kicsit túl sok ;) (

Aztán közölte, hogy ő azt akarja, hogy minden, amit csinálunk, nekem is jó legyen. Ha nem lenne túl éles, legszívesebben erre azt válaszolnám, amivel NNB viccelődött egy régi blogbejegyzésében: oké, akkor most fogom a pénzt és hazamegyek dögleni a gépem elé…:) Na, ez az, ami még nehéz ebben a munkában: elvárásnak érzem, hogy te éppen akkor és ott vele akarj lenni. Mert történetesen tegnap (sajnos) pont semmi kedvem nem volt szexelni. Ha még finomítunk a dolgon, vehetjük úgy is, hogy oké, akkor próbáljuk meg a magunk számára a legjobbat kihozni a dologból, az viszont – ha amúgy tökre nem azt csinálja, amit én szeretnék – csak kőkemény instrukciók formájában valsósulhatna meg. Ez viszont szintén nem teljesíthető, mert a vége az lenne, hogy ő még ha meg is próbálja azt csinálni, amit én szeretnék, esélyesen elég komolyan az ő élvezete kárára menne, és az sem garantált, hogy én annyira élvezni fogom, amit csinál, akárhogy is próbálkozik. Ez szélsőséges eset, mert lehet, hogy pontosan úgy csinál mindent, ahogy szeretek, de ezt akkor, amikor a fentieket megfogalmazza, még nem tudhatom.

Végülis ebből az szokott lenni, hogy finoman instrukciókat adok, aztán vagy teljesíti, vagy nem. Hát, ő leginkább nem teljesítette, én meg elég hülyén éreztem magam, hogy ha úgyse csinálja, ami nekem jó lenne, miért mondogat ilyeneket? Nála tényleg valami hihetetlenül éles volt a különbség aközött, amit mondott, meg amit aztán csinált, kölcsönösségnek kb a nyomát sem láttam.

Egy pozitívuma azért volt, kipróbáltam egy olyan pozíciót, amit még sosem, és egész jó volt (mondjuk másnap izomlázam lett tőle:P).

Utána egy kis szünet következett, valamint megszámlálhatalanul sok általa mutogatott youtube videó. Ez még nem is lett volna olyan rossz, a készítőket, akiket mutatott, én is szeretem, de azt meg utálom, ha videókat mutogatnak nekem…:). Ráadásul kezdtem megéhezni. Na, itt tényleg arra gondoltam, hogy baszki, tök magas az óradíjam, ha ezért azt kell csinálnom, hogy megpróbálom élvezni az egyébként mérsékelten vicces videókat, akkor azt csinálom. Nagyjából ment is:)

Aztán kb fél órával a találkozó vége előtt jött az igény a második körre, ami kicsit elhúzódott, meg féltem is, hogy nem jön össze, de végül sikerült. Meg is masszíroztam, és nem fordított meg és mutatta meg, hogy hogy is kell ezt csinálni (megtörtént eset), szóval annyira nem lehetett szörnyű:D. Összességében elégedett voltam a teljesítményemmel.

Megkérdezte, hogy másnap ráérek-e, de nemet mondtam azzal, hogy nincs ugyan programom, de otthonülős estét terveztem. Majd legközelebb, ha jön még Magyarországra.

Mellesleg nincs ennek az embernek ízlése, épp kifejezetten szarul néztem ki:P. Mostanában nem vagyok túl elégedett a külsőmmel, igaz, pont ha dolgozom, tetszik, most még ez sem jött össze.
(Érdekesség: a legutóbbi meló alkalmával szex után pont úgy állt be a hajam, ahogy nagyon tetszik, esküszöm, csak ezért megérte:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr376232378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása