Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Most találtam a linkelt cikket: Prostival szexel a celebházaspár

Tudom, hogy bulvárról beszélünk, úgyhogy tulajdonképpen nem kéne, hogy elvárásokat támasszak, mégis: egyrészt mikor lesz vége a kettős mércének, amikor a férfi félrelépése érthető, hiszen így lett kódolva, a nőé pedig meglepő és furcsa?

Nemrég olvastam egy érdekes cikket arról, hogy milyennek ábrázolták az ideális nőt. Sokáig úgy tartották, hogy az ideális nő mindenféle szenvedélytől mentes, nem akarja, csak eltűri a szexet (tudom, most mindenkinek újat mondtam), és ez így normális. Mostanra ez odáig szelídült, hogy persze, a nőnek is vannak vágyai, de csak ha érzelem – szerelem – is társul hozzá. Az ember azt hinné, hogy legalábbis a Szex és New York után már senki sem ír le ilyen marhaságot.

A következő megjegyzésen – miután kiderül, hogy tulajdonképpen a nő akart harmadikat bevonni, és nem a férfi – eléggé megdöbbentem: ” Újfent rájöttem, hogy alapvetően a nők sem különbek, mint a férfiak.” Illetve: „Hiszen egy házasságot hogyan tarthat össze az, ha az asszony látja a férjét szexelni egy másik nővel?”

 

Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy egy párkapcsolatot, ha mindkét fél úgy érzi, nem a szexuális hűség tartja össze. Imádom, hogy sokan úgy gondolják, kétféle ízlés és norma van: az övék és a helytelen.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr115562313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása