Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kérdőív eredményei

2014.01.15. 00:01

Lassan már egy napja van 81 válaszunk, úgyhogy szerintem lezárható. 

Az eredmény:

esetleírások 71 30%
egyéb konkrétumok, pl levelezés kliensekkel, általánosabb beszámolók 39 16%
vendégposztok más szolgáltatóktól 37 15%
vendégposztok kliensektől 33 14%
netes cikkek véleményezése, elemzése 13 5%
magánélet-munka viszony 46 19%

chart.png

Ez alapján az esetleírásokat kell ezerrel nyomni - hajrá, NNB! ;) -, illetve nem árt többet írni magánélet-munka viszonyról sem, mert ilyesmiről maximum említés szintjén esett szó. Aztán ott van még az "egyéb konkrétumok", amiből eddig csak a levelezéseket jelenítettük meg - igaz, nem tudom, hogy írjak hosszabban arról, hogy hogy megy a meló, vagy hogy van-e kedvem épp vagy nincs:). Igaz, vannak olyan gondolataim, amik ebbe a kategóriába esnek, de ezek általában egy-egy esetleírás kapcsán merülnek fel, és nagyjából egy-két bekezdésből állnak, szóval külön bejegyzést nem csinálnék neki. Igaz, ma pl. még meló előtt eszembe jutott, hogy úgy érzem, telhetetlen vagyok, de erről se tudnék többet írni pár sornál. Esetleg érdekes lenne az ezzel kapcsolatos érzéseimet az évek függvényében megvizsgálni. Hm...

Aztán ott vannak még a vendégpostok. Valamilyen oknál fogva a kollégák nem nagyon akaródznak írni:P. Az egyik témán gondolkodik, a másik nem mer, a harmadik ki tudja, miért nem (rá is írtam az előbb,hátha). Az elmúlt napokban viszont megismertem egy új kolleginát, aki azt mondta, van néhány sztorija, amit érdemes lenne leírni, hm:)

Mivel a kliensek vendégpostjaira majdnem annyian kíváncsiak, lehet, hogy itt is érdemes lenne aktivizálni az embereket. Mike már írt egy bejegyzést, csak le kéne fordítanom, illetve akkor már a páromat is megkérdezem. Nem tudom, szerintem NNB több vendéget tudna megkérdezni.



A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr615758976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása