Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Aktualitások

Címkék: escort Ivonn

2014.08.20. 20:14

Ez már valami furcsa törvényszerűség: egész hónapban semmi, aztán persze mindenkinek egy héten belül jutna eszébe, hogy találkozna, külön poén, hogy a legrégebben lebeszéltek ugyanazon a napon érnek rá, az egyik délelőtt érkezik a reptérre, a másik délutáni időpontot jelölt meg. Úgyhogy most kb 4 óra van a két ember között, és az első kétórás, a kettő között meg enni is kéne, szóval nagyon tartanom kell az időt:-/, vagy pedig a másodikat megpróbálom eltolni még egy órával. Remek.

Mondjuk egyébként ezzel a törvényszerűséggel kapcsolatban megjegyezném, hogy talán az is közrejátszik, hogy a hó végére jövök rá, hogy talán dolgozni is kéne, és emiatt ilyenkor már rugalmasabb vagyok, nem tudom, majd kifigyelem.

Az első ember egyébként egy kicsit bosszantó..:) Már a kezdetektől fogva levelekkel árasztott el, aminek mondjuk a harmada tartalmazott valódi információt, a többi inkább, bocsi a szóért, eléggé ömlengés-szerű volt, és nem is igazán tudtam mit reagálni. Ilyenkor úgy érzem, hogy a másik elképzelt rólam egy nagyon-nagyon pozitív képet, és valami hasonlóan felfokozott lelkesedést vár tőlem, pedig még nem is ismerem, így nem tudok hasonlóan felfokozottan válaszolni (meg ez annyira nem is jellemző rám, és nem akarok tapadósnak/lehúzósnak sem tűnni).

Mikor már mindent jól lebeszéltünk, mondta, hogy hívjam fel, amikor odaértem, és lemegy a ..........-hez (szállodához közeli közterület). Mondtam,hogy a legegyszerűbb az lenne, ha egyenesen felmennék a szobába. Mondta, hogy oké, de szeretne velem beszélni, mielőtt odamegyek. Azt válaszoltam, hogy az annyira nem megoldható, mert nem nagyon szoktam egyedül lenni (és, ezt nem mondtam neki, de iszonyúan zavarba jövök, ha nyilvános helyen telefonba angolul kell beszélnem). Ő viszont közölte, hogy jobban érezné magát, ha előtte beszélnénk. És pontosan tudom, hogy a válaszomban, amiben közöltem, hogy ez eléggé megoldhatatlan, tükröződött az, hogy baromira nem akartam vele jófej lenni, bevallom. Mert persze, ha ANNYIRA fontos, elsétálhatok egy olyan helyre, ahol esélyesen nem hallanak, vagy felmehetek előtte egy ismerősömhöz telefonálni, szóval tényleg megoldható lenne. Csak valahogy annyira zavart egyrészt az, amit fentebb írtam, másrészt az, hogy a válaszából úgy tűnt, hogy azt nem vette figyelembe, hogy én NEM TUDOK telefonálni, csak azt, hogy neki fontos lenne. Pontosan tisztában vagyok vele, hogy ez nem volt valami jó hozzáállás a részemről...:). Mindenesetre leírtam, hogy az első fél órában eldöntheti, hogy tetszik-e neki a dolog, és ha nem, fogom a taxipénzt és hazamegyek. Ezt leokézta.

Viszont utána ezt írta:) :

Ok sure But please on reception don't talk about me
And dress Elegant not to Sexy you know what I mean ....
Valamint ezt:
Ok sure But please on reception don't talk about me JUST COME DIRECT TO THE ROOM PLEASE
:))). Mondjuk kicsit megijedtem, mert amúgy farmerben terveztem menni, nem elegánsan, bár végülis úgy is fel tudok öltözni, de az nálam csak azt jelenti, hogy fekete nadrágot húzok:D, szóval tartottam tőle, hogy így nem felelek meg az elvárásainak, de leokézta a farmert, ha az nekem kényelmesebb. Mellesleg nem tudom, hogy hogyan kéne felöltöznöm, ami elegáns, de nem túl szexi. Igaz, itt valószínűleg az én gondolkodásomban van a hiba, mert én még egy majdnem térdig érő szűk szürke szoknyát is túl szexinek érzek.
Érdekes amúgy, hogy a másik ember meg közölte, hogy a recepción majd szól, hogy egy barátja jön hozzá. Nem tudom amúgy, hogy bizonyos szállodáknál szólni kell a recepción, ha jön hozzád valaki? Megkérdeztem, hogy mi lenne, ha nem mondana semmit, csak simán felmennék, még nem válaszolt.

Aztán lesz még az egyik visszajárósom, ő jó hosszú idő után bukkant fel újra, már azt hittem, megint jár valakivel. Amúgy örülnék neki, ha így lenne,ugyanakkor hiányolnám is. Kicsit kár, hogy ilyen esetekben megszakad a kapcsolatom az illetővel:(.

Majd még később egy régi magyar vendégemmel találkozom, aki felrótta, hogy ennyire nem érek rá, megjegyzem, elég sokáig ő sem keresett:P (igen, remélem, olvasod:D)

És majd ezek után valamikor újabb tali lesz a BDSM-es pasival. Még jó, hogy itt él az illető, úgyhogy viszonylag rugalmas a találkozások tekintetében (kivéve persze, hogy csak hétvégén ér rá, és hogy egy csomót utazik). 

Igazából arról akartam írni, hogy ahogy a taxiköltségeket számoltam, jöttem rá arra, hogy tényleg durván felmentek az árak :-/, kezd érdekelni ez az Uber...

A bejegyzés trackback címe:

https://suisseproject.blog.hu/api/trackback/id/tr886621497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.21. 08:23:11

"bizonyos szállodáknál szólni kell a recepción, ha jön hozzád valaki?"
Előre biztosan nem, de van, ahol regisztrálják a látogatókat. Azt hiszem. De ez sem jellemző.
Szerintem innkább arról van szó hogy bizonyos más országokban szájhúzással fogadják a prostizást és hát a prostik azok úgy is néznek ki szóval ha az ember azt akarja hogy átengedjék őket, szólni kell előre a recepción, hogy egy "barátjuk" meg fogja őket látogatni.

Legalábbis ez a tippem.

Én ilyenkor mondani szoktam, hogy nehogy szóljon. Baromi kínos lenne. Általában megnyugtatja őket hogy nem nézek ki "úgy" hanem csak egy látogató vagyok a sok közül és vagy simán bemegyek, vagy azt mondom hogy oda megyek látogatóba, nem kekeckednek a recepción.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.08.21. 12:30:58

@noname.blogger: ez az a helyzet, amit mindig olyan nehezen képzeltem el, mármint hogy milyen jogon állíthatnának meg, még ha történetesen nagyon kihívó ruhát is viselnék :O

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.23. 14:32:35

@Ivonn88: Nem tudom. Az a helyzet hogy nem vágom a hotelek tényleges írott szabályait, te igen? Az írott szabályok mit mondanak a látogatók fogadásáról a szobákban? Mert el tudom képzelni hogy van náluk valami helyes kis félmondat erről, amit általában nem szoktak betartatni, de ha nagyon akarnak, kivételt tehetnek.

Ivonn88 · http://suisseproject.blog.hu 2014.08.23. 14:34:55

@noname.blogger: sajna én sem, lehet, hogy el kéne olvasni egy-két szabályzatot.
Hm, amikor ott is laktam valahol, akkor szükség volt az adataimra, de gondolom, az más.

Playman123 2014.08.25. 18:43:06

Életem során sok szállodában jártam, és nincs egységes szabály. Minél nagyobb, patinásabb egy szálloda, annál kevésbé szabályozzák ezt. Ezekbe - kellő határozottsággal - simán be lehet menni. Persze ha valaki ott téblából a recepció körül, akkor megkérdezik tőle, hogy óhajt-e valamit :)
Kisebb szállodákban, apartmanokban, ahol esetleg a tulaj vagy családtagok ülnek a recepción, ott már nehezebb az ügy. Elvileg ezekben is lehet néhány órára vendéget fogadni, csak szólni kell a recepcióra. Ott aludni viszont nem lehet.
Vannak olyan szállodák (igaz ilyennel még csak külföldön találkoztam), ahol a szobáért kell fizetni, és mindegy, hogy egy vagy két személy alszik benne, ha reggelit nem kérünk a szobához. Ilyen helyre akár úgy is be lehet menni, hogy ha kérdezik, akkor megmondja az illető a szobaszámot, hogy ő ott lakik :) Ezt a lehetőséget viszont annak kell tudnia, aki valóban bejelentkezett oda.

Előfordulhat, hogy a szállodai "ajtónálló" nagyon "éber", és kiszúr valakit, majd a végén tartani akarja a markát. Ilyenkor rendkívüli módon fel kell háborodni, és azzal fenyegetni, hogy szólsz a szálloda vezetőjének, hogy mivel sértegetett. Hiszen te csak egy üzleti megbeszélésen voltál xy-nál. XY ezt valószínűleg meg is fogja erősíteni.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.25. 21:30:21

@Playman123: Összesítve a látogatófogadás mindenhol okés, csak van, ahol beszélni kell előtte a recepcióssal és van, ahol nem. Szerintem kicsi hotelokban sem kötelező előre szólni, csak amikor megérkezik az ember akkor (mivel úgyis megállít a recis), mondani kell hogy x szobába jöttem, várnak. Mire ő felszól hogy tényleg várnak-e, és ha igen, minden oké.

A maroktartós ember szerintem nem fejtené ki egyenesen hogy miért is tartja a markát, inkább csak célozgatna. Ezen nem tudom, mennyire érdemes pont felháborodni - nekem inkább az jut eszembe hogy úgy kezelném a dolgot mintha hivatalos lenne és számlát kérnék. Szerinted adna? Még nem próbáltam ki.

Playman123 2014.08.25. 21:50:46

@noname.blogger: A számlakérés hatalmas ötlet! :D :D :D
De azért az adott helyzetben sokkal életszerűbbnek tartom a felháborodást egy olyan nő részéről, aki semmi "törvénybe ütközőt" nem követett el. (Az idézőjel csak a kiemelés miatt van, mert tényleg nem törvénybe ütköző.) Milyen jogon kérne érte pénzt a maroktartó ember? Az igazán törvénybe ütköző az az lenne, ha pénzért szemet hunyna, mert azzal már elkövetné a "prostitúció segítése" btk-ban is szereplő cselekményt.

noname.blogger · http://suisseproject.blog.hu/ 2014.08.25. 22:26:36

@Playman123: Egyszer a recis pénzt kért tőlem (pedig akkor egyáltalán nem úgy néztem ki, de semennyire) és semmi jogcímet nem mondott, egyszerűen mondtam hogy látogatóba jöttem xy szobába, mire közölte hogy a látogatás 5000 forint. Én meg zavarban voltam és simán odaadtam, illetve kínos volt mert nem volt nálam annyi, a pasitól kellett kérnem. Ilyen helyzetben a felháborodásnak semmi értelme: egy úrihölgy honnan tudná, hogy miért kérnek tőle pénzt, ha egyszer nincs kimondva? Nekem pl le sem esett.

Playman123 2014.08.26. 09:59:13

Na, ilyen esetben jogos lehet a számlakérés :)
süti beállítások módosítása